HomeWish

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul HomeWish.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul HomeWish.

Voucher HomeWish

Transport gratuit la comenzi de minimum 300 lei la HomeWish

+ 3 % înapoi de la cumpărătură

Bucură-te de transport gratuit la comenzi de minimum 300 lei. Profită acum de livrare gratuită la cumpărături de peste 300 lei!

Homewish oferă produse de calitate destinate amenajării și decorării casei. Gama cuprinzătoare include mobilier, corpuri de iluminat, accesorii și decoratiuni, oferind opțiuni variate pentru toate gusturile și preferințele. Cu beneficii precum abonarea la newsletter pentru un cupon de reducere HomeWish, reducere suplimentară la plăți cu cardul sau transfer bancar, livrare gratuită pentru comenzi care ating un prag minim de achiziție și reduceri la diverse categorii de produse, Homewish se angajează să ofere soluții de calitate pentru a îmbunătăți fiecare spațiu de locuit. Cu o prezență activă pe platformele de social media, magazinul se conectează cu clienții săi spre a oferi inspirație și soluții pentru amenajări interioare, de la dormitoare și sufragerii până la terase și băi.

Despre magazinul HomeWish

Achiziționați mobilier, corpuri de iluminat, accesorii și decorațiuni în trend la prețuri reduse de la HomeWish, magazin online din categoria Casă și grădină de pe site-ul nostru. Aici găsiți o gamă diversificată de produse pentru a vă transforma casa într-un spațiu cu adevărat unic. 

Imagine

Aruncați o privire peste oferta HomeWish scaune moderne, mese elegante sau paturi confortabile, gama lor cuprinzătoare vă satisface toate nevoile de amenajare interioară. Cu accent pe calitate și design, HomeWish vă aduce o varietate de opțiuni pentru a vă personaliza fiecare colț al locuinței fără cheltuieli exagerate.

Cum să economisiți la cumpărături în magazinul HomeWish

Pentru a economisi la cumpărăturile în magazinul HomeWish, există mai multe modalități inteligente. În primul rând, înscrieți-vă la newsletter-ul magazinului pentru a fi la curent cu promoțiile, reducerile și ofertele speciale și totodată profitați de un cupon de reducere HomeWish la prima comandă.

Verificați secțiunea de reduceri sau oferte speciale pe site pentru a găsi produse la prețuri mai mici și urmăriți reducerile constante de prețuri, care sunt afișate pe pagina lor de Facebook. În plus, vă puteți bucura de reduceri suplimentare pentru plăți cu cardul sau prin transfer bancar.

Așteptați perioadele de reduceri mari, precum Black Friday sau sezoanele de reduceri, pentru a cumpăra produsele dorite la prețuri mai mici. Optați pentru livrarea standard sau încercați să faceți comenzi mai mari pentru a beneficia de livrare gratuită sau de reduceri suplimentare.

Vizitați magazinul prin platforma de cashback Tipli și astfel puteți primi bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Nu uitați să căutați și cupoane sau coduri promoționale pe site-uri specializate pentru a beneficia de discounturi suplimentare. Pentru a vă ajuta în luarea deciziei, puteți consulta rubrica HomeWish recenzii pentru a afla părerile clienților despre produse și cele mai bune prețuri. Astfel, puteți face cumpărături înțelepte și economice în magazinul lor online.

Cum puteți obține un cupon de reducere HomeWish

Pentru a obține un cupon de reducere HomeWish, puteți încerca mai multe metode:

 • Înregistrare la Newsletter: Înscrieți-vă la newsletter-ul magazinului. De obicei, ofertele și cupoanele de reducere sunt trimise clienților prin intermediul acestor newslettere.
 • Urmăriți Rețelele Sociale: Verificați rețelele sociale, cum ar fi Facebook sau Instagram. Uneori, magazinele oferă coduri promoționale exclusiv prin intermediul acestor canale.
 • Site-uri de Cupoane: Căutați site-uri specializate în oferirea de cupoane de reducere. Unele site-uri pot avea oferte exclusive pentru acest magazin. Verificați și pe site-ul Tipli ofertele actuale.
 • Evenimente Speciale: Pe parcursul unor evenimente speciale, cum ar fi sărbătorile sau perioadele de reduceri mari, magazinul ar putea oferi un cupon de reducere HomeWish specific.
 • Platforme de Cashback: Dacă utilizați platforme de cashback, cum ar fi Tipli, ar putea exista oferte speciale sau cupoane de cashback pentru cumpărături.

Citiți cu atenție termenii și condițiile asociate cu fiecare cupon de reducere pentru a vă asigura că respectați cerințele și că puteți beneficia de reducerea promisă.

Promoții cu reduceri Homewish

Promoțiile cu reduceri de la HomeWish includ oferte speciale care permit cumpărătorilor să beneficieze de prețuri mai mici pentru produsele dorite. Aceste promoții pot include:

 • Reduceri de Preț: Aceasta este cea mai comună formă de promoție, în care prețurile produselor sunt reduse pentru o perioadă limitată de timp. Aceasta poate varia de la o reducere substanțială până la o reducere mai mică, dar semnificativă.
 • Cupoane de Reducere: Da, cupoanele pot fi incluse în promoțiile de vânzare. Acestea pot fi obținute prin intermediul newsletter-ului, rețelelor sociale, site-urilor de cupoane sau alte canale de comunicare. Cumpărătorii pot aplica aceste coduri la finalizarea cumpărăturilor pentru a obține o reducere suplimentară.
 • Vânzări Flash: Acestea sunt promoții scurte, de obicei de câteva ore sau zile, în care anumite produse sunt oferite la prețuri reduse pentru o perioadă limitată.
 • Pachete de Produse: Uneori, promoțiile pot consta în vânzarea de pachete de produse la un preț redus comparativ cu cumpărarea fiecărui produs în parte.
 • Cashback sau Rambursări: Unele promoții pot oferi cashback, unde o parte din suma cheltuită va fi returnată cumpărătorilor sub formă de credit sau bani.
 • Reduceri pentru Cumpărături Voluminoase: Promoțiile pot oferi reduceri suplimentare pentru cumpărăturile mai mari sau pentru achiziționarea de seturi de produse.

Este important să verificați detaliile fiecărei promoții pentru a înțelege exact cum puteți beneficia de reduceri și pentru a evita neînțelegerile. Uneori, promoțiile pot avea anumite termeni și condiții, precum limită de timp sau restricții legate de produsele eligibile.

HomeWish scaune, mese, paturi, decorațiuni, alte produse utile și moderne

Magazinul HomeWish oferă o gamă variată de produse destinate amenajării și decorării casei. Deși oferta Homewish scaune atrage cei mai mulți cumpărători, magazinul comercializează mult mai multe. Printre categoriile principale de produse pe care le comercializează se numără:

 • Mobilier: Aici puteți găsi o gamă diversificată de mobilier, inclusiv mese fixe și extensibile, scaune de diverse tipuri (tapitate, din lemn, metalice, etc.), fotolii, canapele, paturi de diferite dimensiuni și stiluri, comode, birouri și multe altele.
 • Corpuri de Iluminat: Magazinul oferă o selecție de corpuri de iluminat, cum ar fi lustre, lampadare, aplice de perete, candelabre și alte opțiuni pentru a ilumina diferite spații.
 • Accesorii și Decorațiuni: Aici veți găsi accesorii și decorațiuni care pot adăuga un plus de personalitate și stil casei dumneavoastră, precum oglinzi, seturi de masă și scaune, baterii pentru baie, rigole, lavoare și multe altele.
 • Dormitor: Subcategoria dormitorului include paturi de diferite dimensiuni, de la 90x200 cm până la 180x200 cm, paturi boxspring, comode și noptiere.
 • Terasă și Grădină: Aici puteți găsi produse pentru amenajarea terasei și a grădinii, cum ar fi mobilier de exterior, scaune pentru terasă, mese și alte elemente pentru a crea un spațiu confortabil în aer liber.

Această gamă diversificată de produse vizează să satisfacă diferite preferințe de design și nevoi ale clienților, iar rubrica Homewish păreri conclude ca acestea sunt perfecte pentru a crea un interior sau un spațiu exterior unic și atrăgător.

HomeWish contact

Statisticile secțiunii HomeWish păreri arată că este bine să aveți opțiuni multiple pentru a lua legătura cu magazinul. Dacă aveți întrebări suplimentare sau dacă aveți nevoie de mai multe detalii, nu ezitați să folosiți chat-ul pus la dispoziție pe site magazinului și chiar pe paginile de social media. O altă opțiune HomeWish contact este prin telefon la numerele 0770880738 sau 0756999574. De asemenea, puteți să le trimiteți un email la adresa de contact contact@homewish.ro. Aceste opțiuni vă vor ajuta să obțineți răspunsurile și informațiile de care aveți nevoie.

Reclamații și retur HomeWish

Politica de returnare a magazinului este concepută pentru a asigura transparența și satisfacția clienților. Cumpărătorii beneficiază de dreptul de a returna produsele comandate în termen de 14 zile calendaristice de la receptionarea acestora, în conformitate cu prevederile legii privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță. Data receptionării produselor este stabilită prin documentele de livrare primite de la curier.

Reclamațiile privind defectele, neconcordantele sau erorile de fabricație trebuie făcute în termen de 48 de ore de la primirea produsului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, utilizând același serviciu de transport ca la expediere. În cazul în care magazinul nu înlocuiește produsul returnat cu unul conform, contravaloarea acestuia va fi restituită în cel mult 14 zile de la decizia de returnare.

În cazul în care cumpărătorul decide să returneze un produs care este în stare nouă și nefolosită, va trebui să suporte costul transportului de retur al produsului. Pentru integritatea produselor pe durata transportului de retur, răspunderea cade în sarcina cumpărătorului. Dacă produsul ajunge deteriorat sau cu semne evidente de folosire, HomeWish poate aplica o taxă pentru diferența dintre un produs nou și unul deja utilizat.

Produsele personalizate sau special confecționate nu pot fi returnate. În cazul produselor cu defect, cumpărătorii trebuie să le returneze în stare bună, însoțite de toate documentele și elementele originale.

Pentru a iniția un retur, cumpărătorii pot contacta magazinul prin email. Returnarea banilor se face în 14 zile de la anunțarea deciziei de returnare, în contul bancar furnizat de client.

Pentru a rezolva conflictele sau reclamațiile, magazinul se angajează să încerce rezolvarea pe cale amiabilă, iar în caz contrar, prin instanța de judecată, în conformitate cu legile române.

Reglementările legale pentru soluționarea reclamațiilor pot fi găsite pe www.anpc.ro. Orice neînțelegeri între clienți și magazin vor fi încercate să fie soluționate în mod amiabil, iar în caz contrar, prin instanță, în conformitate cu legile române în vigoare. Reclamațiile pot fi adresate în scris la adresa contact@homewish.ro pentru rezolvare pe cale amiabilă.

HomeWish coduri de reducere pe care le-ați ratat

Descoperiți oferta de mobilier cu reduceri de până la 47%

07.11.2023

Transport gratuit la comenzi care depășesc 300 de lei

07.09.2023

Abonare newsletter - obțineți un cupon de reducere HomeWish

31.08.2023

Extra reducere de 5%

07.11.2023

Cum se folosesc cupoanele de reducere în HomeWish

Pentru a valorifica un cupon de reducere HomeWish, adăugați toate articolele pe care doriți să le achiziționați în coșul de cumpărături și faceți clic pe butonul "Vezi coșul". Pe pagina de finalizare a comenzii, introduceți codul în casetă și apăsați butonul "Aplică cuponul".

Imagine

Dacă nu funcționează, codul dumneavoastră de reducere poate fi expirat sau poate fi valabil doar pentru prima achiziție. De asemenea, este posibil să fi fost copiat greșit, să nu fie valabil pentru articolele pe care le aveți în coș ori valoarea coșului de cumpărături trebuie să atingă o anumită sumă. Verificați dacă sunt îndeplinite condițiile de utilizare a cuponului sau validitatea codului de reducere.

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre HomeWish

Homewish este un magazin online cu produse trendy pentru amenajarea casei, oferind mobilier, corpuri de iluminat, accesorii și decoratiuni. Cu o gamă diversificată, inclusiv mese, scaune, fotolii, canapele, oglinzi și multe altele, magazinul se concentrează pe furnizarea soluțiilor perfecte pentru fiecare spațiu locuibil. Profitați de cuponul de reducere la prima comandă și plătiți cu cardul sau prin transfer bancar pentru a obține o extra reducere la produsele de care aveți nevoie. Mai mult, prin Tipli primiți bani înapoi din valoarea comenzii achitate.

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

HomeWish în alte țări

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 3 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul HomeWish?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă