Magazine unde vă vom răsplăti

Despre magazinul Vivacredit

Viva Credit reprezintă prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Misiunea acesteia este de a oferi o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor dvs. urgente. Tot ce trebuie să faceți este să intrați pe Viva Credit și să completați o cerere online care nu durează mai mult de 10 minute.


Viva Credit - online și rapid

Vi se întâmplă deseori să aveți planuri care nu le puteți duce la bun sfârșit din diverse motive? Fie că nu aveți timp pentru asta, nu este o prioritate la moment sau pur și simplu nu aveți bani. Pe lângă planuri, pot apărea și probleme neprevăzute. Oricare ar fi situația dvs., lipsa banilor este una dintre problemele principale care pot apărea atunci când doriți să puneți ceva în aplicare. Acum puteți împrumuta oricând o sumă de bani nu foarte mare și care poate fi restituită în scurt timp. Viva Credit oferă credit rapid, 100% online. Banii sunt virați direct în cont în maximum 2 ore. Deci, oricare ar fi situația în care vă aflați, Viva Credit este mereu o soluție rapidă și accesibilă tuturor.


Viva Credit contact

În cazul în care aveți vreo neclaritate sau aveți nevoie de ajutor la completarea cererii, nu ezitați să contactați echipa Viva Credit prin oricare din aceste metode:

 • Viva Credit telefon: 021 303 0080 / 0372 402 500

 • Adresa de email: suport@vivacredit.ro

 • Sediu: Bulevardul Iancu de Hunedoara 8 Sector 1, Bucureşti

De asemenea, Viva Credit poate fi urmărit pe rețelele de socializare precum - Facebook, YouTube, Linkedin. Aici veți fi la curent cu noutățile companiei, dar și cu cele mai actuale oferte.


Viva Credit program

Înainte de a contacta telefonic sau de a vizita fizic sediul Viva Credit, este necesar să urmăriți programul acestuia. Echipa Viva Credit este disponibilă de luni până vineri între orele 8:30-20:00, iar sâmbătă și duminică între orele 9:00-17:00. Cu toate acestea, dacă întrebarea dvs. nu este atât de urgentă, îi puteți mereu contacta prin email.


Viva Credit păreri

Pentru că știm cât de valoroase sunt părerile altor clienți, vă recomandăm să urmăriți recenziile și comentariile lor pe diverse forumuri. Căutați ”Viva Credit pareri forum” și aflați feedback-ul altor clienți sau participați chiar dvs. la discuțiile lor. Deși suntem siguri că satisfacția clienților este pe primul loc, vă recomandăm să fiți mereu informați despre ceea ce cred alți beneficiari ai serviciilor Viva Credit.


Împrumutați de la Viva Credit și economisiți cu Tipli.ro

Acum nu doar că puteți împrumuta bani online, dar pe lângă aceasta mediul online vă pune la dispoziție diverse oferte, concursuri, promoții și reduceri. Tipli adună o mulțime de cupoane de reducere disponibile în magazinele online pentru a vă ajuta să economisiți considerabil la cumpărăturile dvs. Mai mult, acesta oferă bani înapoi pentru cumpărăturile făcute online. Deci, accesați magazinul preferat prin Tipli și primiți înapoi un procentaj din valoarea totală a comenzii. Astfel, cu Tipli economisiți dublu în timp ce cumpărați online.

Despre Vivacredit

Aveți nevoie urgentă de bani? Viva Credit vă oferă credite online rapid și eficient. Aplicați în 7 minute, obțineți aprobarea rapid și primiți până la 2000 lei fără garanții, giranți sau adeverință de venit. Banii vă sunt virați în cont în 2 ore de la completarea cererii. Și mai mult, dacă sunteți client nou, aveți dobândă 0% în primele 30 de zile. 

Categoria magazinului

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Vivacredit.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.