Vivacredit

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul Vivacredit.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul Vivacredit.

Voucher Vivacredit

Bani înapoi 20 Lei la tot în magazinul Vivacredit

Valabil până la 26.06.2024

 
 

Aveți nevoie urgentă de bani? Viva Credit vă oferă credite online rapid și eficient. Aplicați în 7 minute, obțineți aprobarea...

Credit 100% online cu 0% în primele 30 de zile la Vivacredit

+ 20 Lei înapoi de la cumpărătură
 

Obține un credit 100% online cu 0% dobândă în primele 30 de zile! Profitați acum de această ofertă specială și accesați finanțarea de care aveți… mai mult

Despre magazinul Vivacredit

Viva Credit reprezintă prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Misiunea acesteia este de a oferi o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor dvs. urgente. Tot ce trebuie să faceți este să intrați pe Viva Credit și să completați o cerere online care nu durează mai mult de 10 minute.


Viva Credit - online și rapid

Vi se întâmplă deseori să aveți planuri care nu le puteți duce la bun sfârșit din diverse motive? Fie că nu aveți timp pentru asta, nu este o prioritate la moment sau pur și simplu nu aveți bani. Pe lângă planuri, pot apărea și probleme neprevăzute. Oricare ar fi situația dvs., lipsa banilor este una dintre problemele principale care pot apărea atunci când doriți să puneți ceva în aplicare. Acum puteți împrumuta oricând o sumă de bani nu foarte mare și care poate fi restituită în scurt timp. Viva Credit oferă credit rapid, 100% online. Banii sunt virați direct în cont în maximum 2 ore. Deci, oricare ar fi situația în care vă aflați, Viva Credit este mereu o soluție rapidă și accesibilă tuturor.

Imagine


Viva Credit contact

În cazul în care aveți vreo neclaritate sau aveți nevoie de ajutor la completarea cererii, nu ezitați să contactați echipa Viva Credit prin oricare din aceste metode:

 • Viva Credit telefon: 021 303 0080 / 0372 402 500

 • Adresa de email: suport@vivacredit.ro

 • Sediu: Bulevardul Iancu de Hunedoara 8 Sector 1, Bucureşti

De asemenea, Viva Credit poate fi urmărit pe rețelele de socializare precum - Facebook, YouTube, Linkedin. Aici veți fi la curent cu noutățile companiei, dar și cu cele mai actuale oferte.


Viva Credit program

Înainte de a contacta telefonic sau de a vizita fizic sediul Viva Credit, este necesar să urmăriți programul acestuia. Echipa Viva Credit este disponibilă de luni până vineri între orele 8:30-20:00, iar sâmbătă și duminică între orele 9:00-17:00. Cu toate acestea, dacă întrebarea dvs. nu este atât de urgentă, îi puteți mereu contacta prin email.


Viva Credit păreri

Pentru că știm cât de valoroase sunt părerile altor clienți, vă recomandăm să urmăriți recenziile și comentariile lor pe diverse forumuri. Căutați ”Viva Credit pareri forum” și aflați feedback-ul altor clienți sau participați chiar dvs. la discuțiile lor. Deși suntem siguri că satisfacția clienților este pe primul loc, vă recomandăm să fiți mereu informați despre ceea ce cred alți beneficiari ai serviciilor Viva Credit.


Împrumutați de la Viva Credit și economisiți cu Tipli.ro

Acum nu doar că puteți împrumuta bani online, dar pe lângă aceasta mediul online vă pune la dispoziție diverse oferte, concursuri, promoții și reduceri. Tipli adună o mulțime de cupoane de reducere disponibile în magazinele online pentru a vă ajuta să economisiți considerabil la cumpărăturile dvs. Mai mult, acesta oferă bani înapoi pentru cumpărăturile făcute online. Deci, accesați magazinul preferat prin Tipli și primiți înapoi un procentaj din valoarea totală a comenzii. Astfel, cu Tipli economisiți dublu în timp ce cumpărați online.

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre Vivacredit

Aveți nevoie urgentă de bani? Viva Credit vă oferă credite online rapid și eficient. Aplicați în 7 minute, obțineți aprobarea rapid și primiți până la 2000 lei fără garanții, giranți sau adeverință de venit. Banii vă sunt virați în cont în 2 ore de la completarea cererii. Și mai mult, dacă sunteți client nou, aveți dobândă 0% în primele 30 de zile. 

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 20 Lei înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Vivacredit?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă