HoraCredit

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul HoraCredit.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul HoraCredit.

Voucher HoraCredit

Bani înapoi 110 Lei la tot în magazinul HoraCredit

Valabil până la 14.06.2024

 
 

Aplică online pentru un împrumut la Hora Credit, una dintre cele mai populare instituții financiare din România. Cu o experiență vastă în...

Beneficiază de până la 0% dobândă pe zi și sume de maximum 10.000 de lei la HoraCredit

+ 110 Lei înapoi de la cumpărătură
 

Beneficiați de până la 0% dobândă pe zi și sume de maximum 10.000 de lei! Alegeți opțiunea perfectă pentru nevoile dumneavoastră financiare și… mai mult

Despre magazinul HoraCredit

Hora Credit este o instituție financiară inovatoare, specializată în furnizarea de servicii de creditare rapidă și convenabilă. HoraCredit a devenit cunoscută pentru viteza de aprobare a împrumuturilor și pentru procesul simplificat și intuitiv de obținere a acestora. 

Cu o abordare centrată pe clienți, HoraCredit aduce un suflu nou pe piața creditelor, punând accent pe accesibilitate, ușurință în utilizare și educație financiară. Prin facilitarea accesului la finanțare și promovarea unei gestionări responsabile a banilor, HoraCredit contribuie la îmbunătățirea situației financiare a clienților săi și la promovarea stabilității economice.

Toate costurile asociate creditului Hora Credit, inclusiv dobânzile și comisioanele, sunt clare și accesibile pentru clienți încă de la început. Nu există costuri ascunse sau taxe suplimentare neprevăzute. Acest nivel de transparență oferă clienților încredere și siguranță în procesul de creditare și în gestionarea ulterioară a datoriilor.

Imagine

Cum să economisiți cu Hora Credit

Hora Credit oferă o gamă de soluții și servicii care vă pot ajuta să economisiți bani și să vă gestionați finanțele într-un mod mai eficient. Accesați pagina Hora Credit contact și discutați cu un consultant despre nevoile dumneavoastră financiare.

Puteți economisi evitând să luați împrumuturi mai mari decât aveți nevoie, deoarece veți plăti dobânzi mai mari pe termen lung. Instituția financiară HoraCredit vă oferă posibilitatea de a solicita împrumuturi rapide și ușoare. Cu toate acestea, este important să evaluați cu atenție nevoile financiare și să împrumutați doar suma de bani de care aveți nevoie cu adevărat. 

HoraCredit vă oferă flexibilitate în ceea ce privește perioada de rambursare a împrumutului. Încercați să rambursați împrumuturile în timp util sau chiar mai devreme, dacă aveți posibilitatea. Rambursarea promptă a împrumuturilor vă poate ajuta să evitați plățile suplimentare de dobândă și să economisiți bani pe termen lung.

Utilizați serviciile și instrumentele online oferite de Hora Credit pentru a vă planifica și urmări bugetul. Stabilirea unui buget realist și respectarea lui vă poate ajuta să economisiți bani și să vă asigurați că nu cheltuiți mai mult decât vă permiteți.

Hora Credit oferă adesea promoții care vă pot ajuta să economisiți bani. Urmăriți site-ul instituției sau pagina acesteia de pe portalul Tipli pentru a găsi ofertele speciale și campaniile promoționale disponibile. Astfel puteți profita de cele mai bune oportunități de a accesa un credit. Aruncați o privire peste toate voucherele afișate pe Tipli.

Împrumut rapid HoraCredit

HoraCredit se angajează să ofere soluții personalizate și flexibile pentru fiecare client. Aceasta înseamnă că fiecare împrumut este adaptat în funcție de necesitățile și posibilitățile financiare ale solicitantului. Prezentați situația dumneavoastră financiară unui consilier accesând Hora Credit contact și alegeți varianta de împrumut care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Serviciile Hora Credit sunt disponibile atât pentru persoane fizice, cât și pentru întreprinderi mici și mijlocii. Acest lucru le oferă clienților din diferite categorii de venituri și domenii de activitate posibilitatea de a accesa finanțare rapidă și ușoară, indiferent de necesitățile lor financiare.

Procesul de aplicare pentru un credit la HoraCredit este simplu. Prin intermediul platformei Hora Credit online, clienții pot completa un formular de cerere care solicită informații de bază, cum ar fi nume, adresă, venituri, informații de contact și suma dorită. Procesul de aplicare este rapid și eficient, reducând timpul și efortul necesar pentru obținerea împrumutului.

După furnizarea tuturor informațiilor, algoritmul Hora Credit evaluează rapid eligibilitatea și probabilitatea de rambursare a fiecărui solicitant, oferind o decizie într-un timp scurt. Astfel, în loc să aștepte zile sau săptămâni pentru a primi aprobarea, clienții HoraCredit pot beneficia de banii solicitați în cel mai scurt timp posibil.

HoraCredit oferă opțiuni de rambursare flexibile, astfel încât clienții să poată alege între rate fixe sau variabile și perioade de rambursare adaptate nevoilor lor. Căutați pe site-ul instituției financiare rubrica Hora Credit contact pentru a lua legătura cu un operator servicii clienți care vă poate prezenta toate optțiunile de rambursare disponibile.

Pe lângă serviciile de creditare, Hora Credit pune un accent deosebit și pe educația financiară a clienților săi. Prin intermediul resurselor lor online și a materialelor informative, HoraCredit își ajută clienții să înțeleagă mai bine conceptele financiare și să își îmbunătățească abilitățile de gestionare a banilor. Această abordare proactivă ajută clienții să devină mai încrezători și mai independenți în luarea deciziilor financiare.

Imagine

Avantajele împrumutului Hora Credit

Împrumutul de la Hora Credit prezintă mai multe avantaje cum ar fi:

 • Rapiditate și ușurință în obținerea împrumutului;
 • Flexibilitate în alegerea sumei și perioadei de rambursare;
 • Transparență în costuri;
 • Accesibilitate atât pentru persoane fizice cât și pentru întreprinderilor mici și mijlocii;
 • Educarea financiară a clienților.

Hora Credit vă permite să alegeți suma dorită și perioada de rambursare potrivită nevoilor și posibilităților financiare ale dumneavoastră. Astfel, puteți personaliza împrumutul în funcție de circumstanțele și planurile dumneavoastră individuale. Pe pagina instituției financiare veți găsi rubrica Hora Credit contact prin care puteți lua legătura cu un angajat pregătit să găsească cea mai bună soluție pentru necesitățile dumneavoastră financiare.

Instituția financiară HoraCredit promovează transparența totală în ceea ce privește costurile asociate împrumutului. Toate dobânzile, comisioanele și alte taxe sunt clar specificate încă de la început, astfel încât nu există surprize neplăcute în procesul de rambursare. Această transparență vă permite să vă gestionați mai bine bugetul și să știți exact ce plăți trebuie să efectuați.

Hora Credit acordă o atenție deosebită confidențialității și securității datelor clienților săi. Aceștia implementează măsuri stricte de protecție a datelor și respectă regulamentele și standardele privind confidențialitatea și securitatea informațiilor. Astfel, clienții pot avea încredere că datele lor personale și financiare sunt în siguranță în timpul procesului de împrumut.

Mai mult de atât, HoraCredit poate contribui la îmbunătățirea scorului de credit al clienților săi. Prin oferirea împrumuturilor și asigurându-se că plățile sunt efectuate la timp, clienții pot construi un istoric pozitiv de creditare. Aceasta poate avea un impact benefic asupra scorului de credit al clienților și poate deschide uși pentru oportunități financiare viitoare.

Aruncați o privire și peste ofertele disponibile la Credit prime, Creditfix sau Credius pentru a identifica cea mai bună variantă de împrumut pentru dumneavoastră.

 

Hora Credit contact și reclamații

HoraCredit pune un accent deosebit pe serviciul de asistență clienți și se străduiește să ofere o experiență de înaltă calitate. Ei pun la dispoziție o echipă dedicată de profesioniști care sunt pregătiți să răspundă la întrebările și preocupările clienților. 

În cazul în care aveți nelămuriri în legătură cu soldul creditului dumneavoastră sau aveți nevoie de detalii suplimentare, accesați Hora Credit contact pentru a descoperi toate modalitățile disponibile. Puteți intra în contact cu serviciul de relații clienți Hora Credit de Luni până Vineri între orele 09:00 - 20:00, Sâmbătă și Duminică între orele 09:00 - 17:30 la numerele de telefon +40 318 18 18 18, pentru informații generale sau +40 318 10 10 72 pentru contracte în derulare.

De asemenea, puteți face o sesizare și prin e-mail la adresa info@horacredit.ro. Indiferent de modalitatea de contact pe care ați ales-o, un operator asistență clienți Hora Credit vă va ajuta în cel mai scurt timp posibil.

HoraCredit coduri de reducere pe care le-ați ratat

Beneficiați de 0% dobândă la primul împrumut

31.08.2023

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Hora Credit

Aplică online pentru un împrumut la Hora Credit, una dintre cele mai populare instituții financiare din România. Cu o experiență vastă în domeniul financiar, HoraCredit a reușit să revoluționeze piața creditelor prin abordarea sa transparentă, procesul simplificat și ofertele adaptate nevoilor clienților. Utilizând o tehnologie avansată și algoritmi de evaluare a riscului, Hora Credit poate procesa cererile de credit într-un timp record, oferind clienților acces rapid la fondurile de care au nevoie. 

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 110 Lei înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul HoraCredit?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă