Animax

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Animax cupoane de reducere și reduceri

Bani înapoi 3,5 % la tot în magazinul Animax

Valabil până la 28.09.2021

 
   

Animax.ro este un magazin specializat în produse și accesorii pentru animale. Animax le pune la dispoziție iubitorilor de...

Despre magazinul Animax

Animax este considerat a fi unul dintre cele mai importante branduri înregistrate pe piața de produse pentru animale și cel mai extins lanț de petshop-uri din România. Magazinele Animax vă oferă game variate de produse de înaltă calitate din care puteți alege exact ce se potrivește animalului dumneavoastră. Hrană, delicatese, accesorii, produse de igienă și întreținere, dar și jucării - toate sunt atent selecționate din gamele celor mai renumiți producători din lume pentru a satisface orice preferință.


Sortiment Animax - produse pentru toate animalele

De la câini și pisici până la rozătoare și păsări - toate animalele de companie vor găsi ceva pe gustul lor în petshop-ul Animax și pe Animax.ro. Fie ca e vorba de o jucărie nouă, de un culcuș confortabil sau de o cușcă încăpătoare, specialiștii din magazinul Animax vă vor recomanda produsele potrivite pentru prietenul dvs. necuvântător.

Iar pentru a vă ușura și mai mult cumpărăturile dvs., magazinul vă pune la dispoziție e-shopul său unde veți găsi mult mai rapid toate produsele Animax. De exemplu, sunteți în căutarea unor produse pentru peștișori. În acest caz introduceți în câmpul de căutare al e-shopului Animax “pești”, iar ulterior veți obține o selecție de produse ce se potrivesc căutării dvs.

Imagine


Animax program și contact

Magazinul Animax poate fi contactat foarte ușor și rapid pentru a soluționa orice problemă sau întrebare pe care o aveți. Le puteți scrie prin intermediul formularului de contact, disponibil pe pagina de contact al e-shopului. Alternativ, le puteți scrie la adresa de email contact@animax.ro sau îi telefona la numărul 0731.777.797. Programul de lucru al magazinului este de luni până vineri, între orele 9:00 - 18:00.

Pentru a fi mereu la curent cu cele mai actuale oferte ale magazinului Animax, vă recomandăm să-l urmăriți pe rețelele de socializare precum FacebookInstagram și YouTube.


Animax magazine fizice

În cazul în care vă doriți să vizitați fizic unul dintre magazinele Animax și să consultați specialiștii magazinului, acum o puteți face în mai multe orașe din România, și anume:

 • Animax Ploiești: Str. Calomfirescu nr. 4,

 • Animax Tg Mureș: Str. Livezeni nr. 6A,

 • Animax Mihai Bravu București: Str. Racari nr.5, parcare Kaufland Mihai Bravu,

 • Animax Vulcan București: Str. Mihail Sebastian nr. 88

 • Animax Coresi Shopping Resort, Str. Zaharia Stancu 1,

 • Animax Slatina: Bulevardul Nicolae Titulescu nr. 29.

Explorați oferta magazinului la oricare din aceste adrese și beneficiați de servicii și produse de calitate.

Imagine


Cumpărați pe Animax.ro mai ieftin cu Tipli

Pe lângă diverse oferte și promoții speciale disponibile doar în magazinele online, cumpărăturile online acum pot fi și mai avantajoase datorită serviciului de cashback Tipli. Accesând magazinul preferat prin Tipli, aveți posibilitatea de a beneficia de recompense cashback pentru orice comandă făcută online. În magazinului Animax.ro veți beneficia de 3,5% înapoi din valoarea comenzii. Faceți cadouri animalelor dvs. de companie, iar noi vă vom ajuta să economisiți atât timp, cât și bani.

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre Animax

Animax.ro este un magazin specializat în produse și accesorii pentru animale. Animax le pune la dispoziție iubitorilor de animale mii de produse pentru animalele lor de companie, oferind haine, suplimente, tratamente și accesorii pentru pisici, câini, rozătoare, păsări, pești și reptile. Oferiți animalelor dvs. de companie cele mai bune produse!

Oamenii de asemenea se interesează

Categoria magazinului

Condițiile de cumpărare

Recompensa dvs. este calculată din suma, pe care o plătiți pentru comandă. Această sumă nu include TVA, plata pentru livrare și recompensele de loialitate folosite. Datorită diferenței de curs valutar, la cumpărarea în magazine străine pot apărea abateri minore în calculul recompensei. Veți primi recompensă atunci când cumpărați la prețuri speciale. În schimb, recompensa poate să nu fie acordată dacă utilizați un cupon de reducere, care nu provine de pe site-ul nostru.

Probabilitatea înregistrării recompenselor este de aproape 100%. Doar în situații excepționale recompensa nu va fi înregistrată, de exemplu din motive tehnologice din partea browserului web. Aceste situații sunt rezolvate pentru dvs. de către personalul de la asistența pentru clienți, trebuie doar să completați formularul pentru garanția satisfacției.

Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 3,5 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Animax?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

+ în plus 30 Lei pentru înregistrare

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.