Nu există momentan cataloage disponibile. Vă rugăm să încercați din nou mai târziu.

Cataloage vechi

Informații despre Cataloagele JYSK

Toate cataloagele JYSK valabile într-un singur loc! Magazinul trimite pliante regulat o dată pe săptămână în cutiile poștale oriunde are magazine. Fiecare catalog este valabil de obicei de joi până miercurea săptămânii următoare, deci este valabil pentru două săptămâni.

Pe lângă cataloagele normale, magazinul publică în mod regulat și un catalog special cu oferte tematice. Puteți uita de catalogul de hârtie, deoarece veți găsi catalogul JYSK online la noi. Pe langa catalogul catalogul magazinul Jysk, veti putea descoperi cataloage pentru foarte multe alte magazine, online si simplu, direct la noi pe site. 

Istoria și dezvoltarea magazinului

JYSK este una dintre rețelele internaționale de vânzări care oferă totul pentru o casă modernă și sigură. Fondatorul companiei este Lars Larsen, care încă o deține și este, de asemenea, unul dintre cei mai bogați oameni din Danemarca. Primul magazin a fost deschis în 1979 în al doilea oraș ca mărime al Danemarcei, Aarhus, unde compania își are încă sediul. Inițial, unitățile funcționau sub numele JYSK Sengetojslager.

Astăzi, putem găși filiale JYSK în 52 de țări din întreaga lume. În prezent există în jur de 2.800 dintre ele, majoritatea în Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda, Polonia, Cehia și, de asemenea, în România. Primul nostru magazin a fost deschis în 2007. În prezent, putem găsi peste 95 de filiale în România, iar numărul acestora este în continuare în creștere. Sunt situate în toată țara, putem găsi, de exemplu, JYSK București, Brașov, Buzău, Timișoara, Oradea, Constanța și multe altele.

Magazin de produse pentru casă, apartament și grădină

Magazinele JYSK oferă o selecție largă de mobilier de calitate, dar și lenjerie de pat, saltele de calitate, decorațiuni și multe alte produse de uz casnic la prețuri accesibile oricui. Compania profesează valori precum modestia, diligența și onestitatea. De aceea compania se numește JYSK, după cuvântul danez asociat acestor valori.

Societatea comercială JYSK oferă clienților săi o gamă cu adevărat largă de produse de calitate pentru dormitoare, băi, birouri, camere pentru copii, sufragerie, bucătării, precum și multe accesorii pentru grădină sau spații de depozitare pentru casă. Oferta specială o găsiți în actualul catalog JYSK, care se publică în fiecare săptămână, dar este valabil 14 zile, așa că se aplică întotdeauna două pliante.

Sortimentul include cele mai cunoscute mărci scandinave precum DREAMZONE cu o gamă de saltele de calitate pentru un somn mai bun, HØIE cu pături și perne de calitate, JUTLANDIA cu produse de grădină de calitate, KRONBORG® cu produse textile și WELLPUR® cu saltele și perne din spumă cu memorie. .

Magazinul electronic JYSK

Puteți cumpăra produsele din catalogul actual în magazine fizice sau online. Mobilierul de casă sau gradină JYSK se bazează pe calitate și în același timp pe un preț avantajos. Vreți să cumpărați bunuri într-un magazin fizic, dar vă este teamă că se va epuiza stocul disponibil și veți pierde reducerea? Profitați de rezervarea Click-to-Pick. Pe e-shop, veți verifica disponibilitatea în magazinul selectat și veți rezerva produsele. Personalul magazinului îl vă pregăti pentru ca dvs. să-l ridicați și vă vor trimite un SMS și un e-mail de confirmare că rezervarea este gata. Produsele vă vor aștepta până în seara zilei următoare, așa că vă recomandăm să verificați programul de lucru al magazinului de unde doriți să ridicați produsele rezervate.

Tipli vă ajuta să economisiți și mai mulți bani la cumpărăturile în magazinele dumneavoastră preferate, pe lângă faptul că la noi veți găsi cataloage pentru foarte multe magazine, vă puteți planifica cumpărăturile prin tipli și veți beneficia de CashBack(bani înapoi) pentru fiecare cumpărătură. Intrați chiar acum pe Tipli.ro și descoperiți ce magazine vă oferă bani înapoi.

Magazine similare JYSK cu cataloage actuale.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul JYSK.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă