PCHouse

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul PCHouse.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul PCHouse.

Voucher PCHouse

Bani înapoi 2,5 % la tot în magazinul PCHouse

Valabil până la 20.05.2024

 
 

Pchouse.ro se ocupă de distribuția de tehnică de calcul recondiționată. Magazinul online se remarcă printr-o gamă foarte bogată de produse.…

Voucher House – 10% la abonarea la Newsletter

Valabil până la 19.05.2024

+ 2,5 % înapoi de la cumpărătură
 

Abonează-te la newsletter si vei primi un voucher cu 10% discount la prima ta achiziție.

Despre magazinul PCHouse

Magazinul online PCHouse operează pe piața IT refurbished atât pentru end-useri, cât și pentru distribuitori. Prin intermediul webshop-lui, PChouse facilitează accesul populației la tehnică de calcul de înaltă calitate cu prețuri foarte avantajoase prin recondiționarea și vânzarea echipamentelor IT.

Imagine

Parteneriatul cu MAR Microsoft a dat șansa magazinului PCHouse să ofere calculatoare, laptopuri și servere cu licențe Microsoft Windows preinstalate și legale, la prețuri mici, iar parteneriatul cu Tipli, șansa de a oferi cashback la fiecare achiziție, ca dvs. să puteți economisi și mai mult.

Povestea PCHouse

Pchouse.ro este un site operat de către societatea comercială Multiplan Electronics SRL, cu o echipă de aproape 100 de oameni. Firma a fost fondată în 1994, când și-a propus ca prețurile accesibile, calitatea superioară și un service prompt să stea la baza identității societății comerciale.

Multiplan Electronics și-a început activitatea în domeniul tehnicii de calcul, iar în anul 1996, a fost creat brandul PC House dedicat în special utilizatorilor finali, urmând ca în 1999 să înceapă distribuția de tehnică de calcul recondiționată.

Activitatea PCHouse, în continuă crestere, se desfășoara atât online, cât și prin intermediul magazinul nostru fizic, unde puteți să vă convingeți asupra calității produselor recondiționate de PC House, dar totodată să preluați produsele comandate din magazinul online.

Magazinul online se remarcă printr-o gamă foarte bogată de produse cu descrieri detaliate, respectiv suport rapid pentru a oferi clienților un plus de transparență. Totodată site-ul pune accent pe flexibilitate ceea ce se traduce inclusiv prin posibilitatea configurării produselor.

Sediul împreună cu service-ul și depozitul sunt dotate cu mijloacele cele mai moderne, iar recondiționarea calculatoarelor se realizează cu o echipă de aproape 100 de persoane bine calificate, cu experiență vastă în domeniu.

Contact:

 • webshop

str. Mureșului nr. 17, Târgu Mureș, Mureș

Tel. 0372-736.893 Mobil. 0799-865.686

E-mail: sales @ pchouse.ro

 • showroom

str. Aurel Filimon nr. 6,Târgu Mureș, Mureș

Tel. 0265-250.575 Mobil. 0733-103.628

E-mail: sales @ pchouse.ro

Program de lucru: L-V 9.00 - 17.00

În 2004 PCHouse a obținut certificarea ISO 9001 (managementul calității), după care a urmat certificarea ISO 14001 (managementul mediului) în anul 2005, respectiv ISO 27001:2005 (management al securității informației) în anul 2013.

În Septembrie 2005 a devenit și distribuitorul unic al surselor neîntreruptibile EFFEKTA (Made in Germany) pe teritoriul țării noastre, lansând pe piața românească UPS-uri, invertoare și acumulatoare de cea mai înaltă calitate, importate direct din Germania.

Imagine

Magazinul online a fost lansat în 2007, este partener MAR Microsoft din 2011 și a aderat la Trusted.ro încă din anul 2014, în 2015 Camera de Comerț și Industrie, acordându-i sigla Excellent SME România.

Oferta magazinului PCHouse

PCHouse oferă o gamă largă de produse și servicii la prețuri avantajoase, pe care le puteți achiziționa simplu și rapid online

Categorii de produse

Toate produsele comercializate, atât cele noi, cât și cele recondiționate se împart astfel:

 • laptopuri - laptopuri refurbished, laptopuri refurbished cu Windows, laptopuri refurbished cu Windows 10 Home, laptopuri refurbished cu Windows 10 Pro, laptopuri noi

 • calculatoare - calculatoare refurbished, PC refurbished cu Windows, Windows 10 Home, Windows 10 Pro, Workstation refurbished, calculatoare noi

 • monitoare - monitoare refurbished, monitoare noi

 • componente PC - procesoare, memorii, SSD, hard disk, hard disk extern, plăci video, de sunet, de bază și diferite plăci, surse, carcase, coolere și ventilatoare

 • componente laptop - procesoare laptop, hard disk laptop, SSD, memorii laptop, încărcătoare, baterii, diverse accesorii

 • accesorii - boxe, tastaturi, mouse și mouse pad, cabluri și adaptoare, camere web, accesorii gaming, căști și microfoane, carduri SD / cititori de carduri, stickuri USB, baterii externe, accesorii laptop, genți, proiectoare și altele

 • servere - server refurbished, componente server, servere noi

 • UPS-uri și acumulatoare - UPS-uri refurbished, UPS-uri noi, acumulatoare, accesorii UPS-uri

 • imprimante - imprimante refurbished, imprimante noi, consumabile imprimantă

 • rețelistică - routere, placă de rețea, switch, access point și range, extender, software

 • tablete și telefoane

 • invertoare solare

Imagine


Dacă sunteţi o persoană juridică înregistrată în domeniu, în România, puteţi deveni revânzător al produselor PCHouse. Vizitați pe site pagina Distribuție și aflați ce beneficii puteți avea ca reseller.

Servicii

Cu o experiență vastă în diagnostizarea și rezolvarea celor mai complexe probleme care pot apărea la echipamentele IT, dispunând de echipament, respectiv resursele necesare, PCHouse vă poate oferi următoarele servicii:

 • diagnosticare

 • reparații PC/Server/laptop

 • salvare și recuperare de date de pe HDD nefuncțional

 • transfer date, salvare sau recuperare de pe HDD/SSD funcțional

 • Devirusare simplă (antivirus) și devirusare cu salvare date

 • Montarea componentelor în calculator

 • Instalare software cu licență

 • Mufare cablu

 • Manoperă schimbare ecran/tastatură laptop

 • Intervenții pe plăci de bază PC/laptop prin reflow cip BGA

 • Reparații prin ”reballing” (chipset northbridge, southbridge, plăci video, etc.)

 • Scriere/rescriere firmware componente, Scriere/rescriere BIOS

 • Reparații imprimante, Reparații monitoare, Reparații UPS

 • Curățare și mentenanță PC/laptop

 • Ștergerea definitivă a datelor

 • Software service

De asemenea PCHouse vă poate face calculatoare la comandă sau vă poate ajuta cu o a doua părere, efectuând o evaluarea corectă a necesarului de hardware și software pentru realizarea unui sistem informatic.

Imagine

Prin parteneriatul PCHouse cu GRENKE, puteți beneficia și de serviciul de leasing echipamente IT, autoritățile publice pot face achiziții prin platforma SEAP.

Pentru mai multe informații despre servicii, pe lângă pagina de contact direct pe site, aveți și următoarele posibilități:

Telefon: 0265-313.888

Mobil: 0732-950.797

E-mail: service @ multiplan.ro

Adresa: Str. Mureșului Nr. 17

Localitate: Târgu Mureș, Mureș

Cod poștal: 540252

Modalități de plată și livrare

Magazinul PCHouse vă pune la dispoziție mai multe metode de plată:

 • ramburs

 • plata on-line prin card

 • plată în rate

 • plata prin OP (Ordin de plată)

 • plata în Showroom

Pe pagina de finalizare a comenzii aveți posibilitatea de alege între două metode de livrare:

 • preluare din magazin

 • transport prin curier rapid

PC House livrează doar pe teritoriul României prin Fan Courier. Costul livrării este de 19 Lei, inclusiv TVA pentru comenzi sub 199 lei.

De obicei coletele expediate sunt livrate de curieri în 24 ore, cu excepția perioadelor de sărbători, diverselor perioade promoționale, stărilor de urgentă, etc.

Dacă aveți nelămuriri, puteți contacta PCHouse prin telefon ( 0372-736.893, 0799-865.686), e-mail (sales @ pchouse.ro), formularul de contact sau adresați întrebările dvs. printr-un mesaj direct pe Facebook.

Politica de garanție și retur

Toate produsele comercializate prin PC House, marcă înregistrată al SC Multiplan Electronics SRL, dispun de garanție conform legilor în vigoare din România.

Calculatoarele, monitoarele și laptopurile recondiționate beneficiază contra-cost, de o opțiune de “Extindere a garanției”. Poți alege această opțiune pe pagina produsului, la secțiunea "Configurare produs", bifând opțiunea "Extinde garanția". Această opțiune include extinderea garanției cu încă 12 luni (la maximum 48 luni, în funcție de configurare).

Parcurgeți pe site pagina dedicată politicii de garanție pentru a afla toate condițiile.

Pentru a renunța la produsul achiziționat și a primi banii înapoi, completați formularul RMA pentru o soluționare rapidă și eficientă sau faceți o declarație de intenție scrisă: pe adresa de e-mail reclamatii @ pchouse.ro sau folosind formularul pe pagina de contact.

Produsele trebuie returnate în aceeași stare în care au fost cumpărate sau livrate, împreună cu toate componentele, accesoriile/cadourile cu care au fost livrate, inclusiv manualul de utilizare (dacă este cazul).

Pentru serviciile prestate de PC House la cererea clientului, precum diagnostizare, testare, modificare, devirusare, salvare date, dar care nu se rezumă exclusiv la acestea, nu se pot returna costurile aferente acestora.

Aflați mai multe detalii în ghidul de pe site-ul magazinului.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau "bani înapoi" reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

PCHouse coduri de reducere pe care le-ați ratat

Cupon de reducere -10%

30.06.2021

Cum se folosesc cupoanele de reducere în PCHouse

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul PCHouse și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati magazinul online PCHouse accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Recenziile PCHouse

Alexandru F.

06.10.2023 5.0

Foarte seriosi!

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre PCHouse

Pchouse.ro se ocupă de distribuția de tehnică de calcul recondiționată. Magazinul online se remarcă printr-o gamă foarte bogată de produse cu descrieri detaliate și un suport rapid clienților. În septembrie 2005 acesta a devenit și distribuitorul unic al surselor neîntreruptibile EFFEKTA (Made in Germany) pe teritoriul României, lansând pe piața română UPS-uri, invertoare și acumulatoare importate direct din Germania. Serviciile acestui magazin sunt concepute pentru un viitor durabil prin minimalizarea deșeurilor electronice, dar și pentru a facilita accesul populației la tehnică de calcul de înaltă calitate cu prețuri foarte avantajoase.

Categoria magazinului

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 2,5 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul PCHouse?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă