VidaXL

Ca s─â nu pierde╚Ťi recompensa, v─â rug─âm s─â dezactiva╚Ťi Adblock-ul ├«n timpul cump─âr─âturii.

Cod reducere VidaXL România

Cu un┬ácod reducere┬áVidaXL beneficiezi de cele mai bune oferte online ├«ntr-un magazin cu un portofoliu ce include mobilier, articole pentru gr─âdin─â, echipamente sportive ╚Öi multe altele. VidaXL Rom├ónia este destina╚Ťia perfect─â pentru cei ce caut─â s─â-╚Öi amenajeze locuin╚Ťa sau gr─âdina cu produse de calitate la pre╚Ťuri accesibile. Cu un cod promo╚Ťional┬áVidaXL, po╚Ťi economisi suplimentar la fiecare achizi╚Ťie, f─âc├ónd experien╚Ťa de cump─âr─âturi ╚Öi mai pl─âcut─â ╚Öi mai avantajoas─â. Exploreaz─â acum gama┬á variat─â de produse ╚Öi bucur─â-te de reduceri speciale cu VidaXL cod reducere!

Ob╚Ťine╚Ťi 30 Lei ├«nainte de a face cump─âr─âturi ├«n magazinul VidaXL.

├Änscrie╚Ťi-v─â la Tipli ╚Öi primi╚Ťi bani ├«napoi pentru achizi╚Ťiile dvs. online. Pentru fiecare recompens─â de achizi╚Ťie, ve╚Ťi primi un bonus suplimentar de aceea╚Öi sum─â. ├Än total, pute╚Ťi ob╚Ťine p├ón─â la 30 Lei ├«n recompense bonus. Aceasta este o ofert─â de pe portalul Tipli, nu de la magazinul VidaXL.

Voucher VidaXL

Bani înapoi 3,5 % la tot în magazinul VidaXL

Valabil până la 23.05.2024

 
 

Cu un cod reducere VidaXL beneficiezi de cele mai bune oferte online ├«ntr-un magazin cu un...

Cod promo╚Ťional VidaXL - 10% la cele mai bune oferte mobilier ╚Öi accesorii

Valabil până la 02.06.2024

+ 3,5 % ├«napoi de la cump─âr─âtur─â

Reducerea de - 10% se aplic─â la cele mai bune oferte mobilier ╚Öi accesorii ├«n magazinul online Vidaxl.ro atunci c├ónd introduce╚Ťi codul deÔÇŽ mai mult

Cod reducere VidaXL de 10 % la o gamă de produse

Valabil până la 23.05.2024

+ 3,5 % ├«napoi de la cump─âr─âtur─â

Cuponul de reducere ├«l pute╚Ťi folosi ├«n co╚Öul magazinului.

Abonează-te la newsletter și primește 25 lei reducere cu cod reducere VidaXL

Valabil până la 23.05.2024

+ 3,5 % ├«napoi de la cump─âr─âtur─â
 

Înscrie-te la newsletter-ul VidaXL și beneficiază de -25 lei reducere!

Reduceri de până la 40% la categoria Casă & Grădină la VidaXL

Valabil până la 10.07.2024

+ 3,5 % ├«napoi de la cump─âr─âtur─â

Descoperi╚Ťi reduceri incredibile de p├ón─â la 40% la toate produsele din categoria Cas─â & Gr─âdin─â! Acum este momentul perfect s─â v─â ├«mbun─ât─â╚Ťi╚ŤiÔÇŽ mai mult

Reduceri de până la 30% la Articole sportive la VidaXL

Valabil până la 10.07.2024

+ 3,5 % ├«napoi de la cump─âr─âtur─â

Profit─â acum de reduceri de p├ón─â la 30% la toate articolele sportive! Echipamente de ├«nalt─â calitate la pre╚Ťuri reduse, pentru a-╚Ťi sus╚ŤineÔÇŽ mai mult

Reduceri de până la 30% la mobilă și mobilier la VidaXL

Valabil până la 10.07.2024

+ 3,5 % ├«napoi de la cump─âr─âtur─â

Profit─â acum de reduceri de p├ón─â la 30% la o selec╚Ťie vast─â de mobil─â ╚Öi mobilier! Oportunitatea perfect─â de a-╚Ťi transforma casa ├«ntr-un spa╚ŤiuÔÇŽ mai mult

Reducere 10% la Jocuri și Jucării la VidaXL

Valabil până la 10.07.2024

+ 3,5 % ├«napoi de la cump─âr─âtur─â

Beneficia╚Ťi acum de o reducere de 10% la toate jocurile ╚Öi juc─âriile! O oportunitate minunat─â de a surprinde ╚Öi de a bucura copiii cu cele maiÔÇŽ mai mult

Reduceri de până la 10% la articole pentru animale la VidaXL

Valabil până la 10.07.2024

+ 3,5 % ├«napoi de la cump─âr─âtur─â

Beneficia╚Ťi acum de reduceri de p├ón─â la 10% la toate articolele pentru animale! Asigura╚Ťi-v─â c─â prietenii vo╚Ötri necuv├ónt─âtori sunt ├«ngriji╚Ťi ╚ÖiÔÇŽ mai mult

Reducere 10% la accesorii de pat la VidaXL

Valabil până la 11.07.2024

+ 3,5 % ├«napoi de la cump─âr─âtur─â

Beneficia╚Ťi acum de o reducere de 10% la toate accesoriile pentru pat! O ocazie excelent─â de a v─â ├«mprosp─âta dormitorul la pre╚Ťuri avantajoase.ÔÇŽ mai mult

Cele mai simple modalit─â╚Ťi s─â economise╚Öti la VidaXL

 • Bucur─â-te de bani ├«napoi de la Tipli pentru fiecare achizi╚Ťie. Conecteaz─â-te pe Tipli, acceseaz─â VidaXL.ro ╚Öi cump─âr─â ca de obicei. Dup─â finalizarea comenzii, vei primi ├«napoi un procent din banii cheltui╚Ťi.
 • Aboneaz─â-te la Newsletter pentru a primi informa╚Ťii despre promo╚Ťiile ╚Öi reducerile speciale direct ├«n inbox-ul t─âu. ├Än plus, po╚Ťi beneficia de reducere pentru produsele cu marca VidaXL.
 • Folose╚Öte cu ├«ncredere coduri VidaXL┬ádisponibile online. Un┬ácod promo╚Ťional VidaXL┬á├«╚Ťi poate aduce reduceri substan╚Ťiale sau alte beneficii.

Cum s─â aplica╚Ťi un cod promo╚Ťional VidaXL

Pentru a valorifica un cod reducere┬áVidaXL urma╚Ťi c├ó╚Ťiva pa╚Öi simpli:

 1. Ad─âuga╚Ťi toate articolele ├«n co╚Öul de cump─âr─âturi
 2. Face╚Ťi clic pe butonul "Vezi co╚Öul"
 3. Pe pagina de finalizare a comenzii, introduce╚Ťi codul ├«n caseta┬á"Folose╚Öte codul promo╚Ťional"
 4. Ap─âsa╚Ťi butonul "Utilizeaz─â codul " pentru a aplica┬áreducerea
Imagine

Dac─â nu func╚Ťioneaz─â, este posibil s─â ave╚Ťi un cod VidaXL expirat sau poate fi valabil doar pentru prima achizi╚Ťie. De asemenea, este posibil s─â fi fost copiat gre╚Öit, s─â nu fie valabil pentru articolele pe care le ave╚Ťi ├«n co╚Ö ori valoarea co╚Öului de cump─âr─âturi trebuie s─â ating─â o anumit─â sum─â pentru a aplica VidaXL voucher. Verifica╚Ťi dac─â sunt ├«ndeplinite condi╚Ťiile de utilizare a voucherului sau validitatea codului.

VidaXL cod reducere și alte strategii de a economisi

Economisi╚Ťi cu un cod promo╚Ťional┬áVidaXL ├«ntr-un magazin online popular printre cei care caut─â s─â ├«╚Öi amenajeze locuin╚Ťa sau gr─âdina cu articole de calitate la pre╚Ťuri accesibile.┬áOferind o gam─â larg─â de produse, inclusiv mobilier, electrocasnice, juc─ârii, articole de gr─âdin─ârit, articole pentru animale de companie, articole sportive, platforma online ├«╚Öi propune s─â ofere solu╚Ťii convenabile┬ápentru nevoile dvs. Site-ul este cunoscut pentru pre╚Ťurile sale competitive ╚Öi pentru varietatea de produse disponibile. Pe l├óng─â aplicarea unui cod reducere VidaXL ├«nainte de a finaliza o comand─â online, poate v-ar interesa s─â lua╚Ťi ├«n considerare ╚Öi alte aspecte:

 • Platforma ofer─â regulat reduceri pentru anumite categorii de produse, de exemplu la articole de gr─âdin─ârit. Verific├ónd regulat site-ul este posibil sa prinde╚Ťi o campanie VidaXL promo exact la bunurile de care aveti nevoie.
 • Planifica╚Ťi-v─â strategic achizi╚Ťiile pentru a profita de reduceri┬ásezoniere┬á╚Öi cele mai bune oferte VidaXL┬áBlack Friday, Valentine's Day, Halloween ╚Öi alte asemenea s─ârb─âtori, inclusiv tradi╚Ťionale┬ácum ar fi┬áPa╚Öte, Cr─âciun.
 • O alt─â modalitate unic─â ╚Öi inedit─â de a economisi, este participarea la┬áLicita╚Ťii VidaXL.┬áClien╚Ťii ├«nregistra╚Ťi pot economisi, ├«n medie, p├ón─â la 60%┬ála o gam─â variat─â de produse, unele av├ónd┬ápre╚Ťuri de pornire de la 5 lei.
 • Cu certitudine economisi╚Ťi la costurile de transport, deoarece VidaXL ofer─â┬álivrare gratuit─â la toate produsele, inclusiv la articolele sportive.
Imagine

Oferte VidaXL Rom├ónia, reduceri ╚Öi promo╚Ťii la mii de produse pentru cas─â ╚Öi gr─âdin─â

Cu VidaXL cod reducere, ave╚Ťi acces la cele mai bune oferte online pentru cas─â ╚Öi gr─âdin─â ╚Öi pute╚Ťi economisi la achizi╚Ťii din cele mai diverse categorii.

 • Mobilier ├«n tendin╚Ťe la pre╚Ťuri accesibile: Explora╚Ťi ghidurile de cump─âr─âturi ale┬ámagazinului pentru a g─âsi cele mai recente trenduri ├«n mobilier. Beneficia╚Ťi de reduceri speciale ╚Öi oferte VidaXL zilnice pentru a v─â amenaja casa la un pre╚Ť competitiv.
 • Un sortiment uimitor de produse pentru cas─â ╚Öi gr─âdin─â: Descoperi╚Ťi campanii de reduceri VidaXL promo cu┬áselec╚Ťii diverse, inclusiv mobilier, feronerie, articole sportive, echipamente pentru gr─âdin─â ╚Öi petreceri, produse pentru animale de companie, juc─ârii pentru copii, produse pentru baie ╚Öi buc─ât─ârie, l─âzi ╚Öi organizatoare de depozitare, echipamente pentru birou, articole de cas─â ╚Öi decor, mobil─â pentru sufragerie ╚Öi dormitor, ╚Öi multe altele
Imagine

VidaXL coduri de reducere pe care le-a╚Ťi ratat

Licita╚Ťii - Pre╚Ťuri ├«ncep├ónd de la 5 lei

30.04.2024

Reduceri de pana la 10 % la diverse articole

29.02.2024

Cod reducere VidaXL de 5 % la categoria mobilier de gr─âdin─â

30.12.2023

Cod reducere VidaXL de 10 % la mobilier de gr─âdin─â

01.12.2023

Cod promo╚Ťional VidaXL de 10 % la saltelele selectate

01.12.2023

Cod promo╚Ťional VidaXL de 10 % la piese de mobilier

30.12.2023

Cod promo╚Ťional VidaXL de 10 % la produsele din categoria Pagin─â de Oferte

01.02.2024

Cod promo╚Ťional VidaXL de 10 % la piese de mobilier

30.12.2023

Cod promo╚Ťional VidaXL - 5% la categoria Mobilier de gr─âdin─â

30.12.2023

Cod promo╚Ťional VidaXL de 10 % la produsele din categoria Pagin─â de Oferte

30.12.2023

Pot folosi mai multe cupoane pentru o singur─â comand─â?

Po╚Ťi utiliza un singur cod de reducere per comand─â. Ai mai mult de un cod de reducere? Le po╚Ťi folosi pe toate prin plasarea separat─â a comenzilor ╚Öi folosind un cod de reducere pentru fiecare comand─â.

Pentru ce produse pot folosi un voucher VidaXL?

Dac─â a╚Ťi primit un voucher de ├«nscriere, reducerea se calculeaz─â doar pentru produsele marca VidaXL, chiar dac─â ave╚Ťi produse de la alt─â marc─â ├«n co╚Öul de cump─âr─âturi.

Dac─â m─â r─âzg├óndesc, c├ót timp am la dispozi╚Ťie s─â returnez un produs?

Majoritatea produselor v├óndute de vidaXL pot fi returnate p├ón─â la 30 de zile calendaristice de la primirea lor. Contacta╚Ťi serviciul clien╚Ťi pentru detalii.

Recenziile VidaXL

TUDOR F.

24.04.2024 5.0

Foarte multumita

Carmen B.

17.01.2024 5.0

Livrarea m─ârfurilor s-a facut rapid, calitatea produselor nu a fost cum ma asteptam. Asisten╚Ťa pentru clien╚Ťii magazinului e ok, am returnat usor si am primit banii inapoi.

Ionel S.

08.11.2023 5.0

Foarte mul╚Ťumit! Serviciu de chat util pentru clien╚Ťi. Livrarea a fost gratuit─â ╚Öi rapid─â ├«n 7 zile. Cutia era bine ambalat─â. Calitate bun─â a produsului. Manual de instruc╚Ťiuni u╚Öor de ├«n╚Ťeles.

Magazine unde de asemenea v─â vom r─âspl─âti

Ca s─â nu pierde╚Ťi recompensa, v─â rug─âm s─â dezactiva╚Ťi Adblock-ul ├«n timpul cump─âr─âturii.

Condi╚Ťiile de cump─ârare

Termeni ╚Öi condi╚Ťii

 • De obicei calcul─âm recompensa din pre╚Ťul net al m─ârfurilor f─âr─â TVA. Aceasta ├«nseamn─â c─â deducem taxele de transport precum ╚Öi TVA din pre╚Ťul total al comenzii.
 • C├ónd achizi╚Ťiona╚Ťi la pre╚Ťuri speciale, primi╚Ťi ╚Öi o recompens─â. Dar ave╚Ťi grij─â la cupoanele de reducere. Dac─â utiliza╚Ťi un alt cupon dec├ót cel g─âsit pe Tipli, este posibil ca recompensa s─â nu fie creditat─â.
 • Cursul actual al leului joac─â un rol ╚Öi ├«n achizi╚Ťiile din str─âin─âtate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunera╚Ťiei.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este ├«ntotdeauna necesar s─â activa╚Ťi cookie-urile atunci c├ónd vi se solicit─â pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditat─â? Completa╚Ťi formularul de garantare a satisfac╚Ťiei ╚Öi vom colabora imediat cu dvs.
Afi╚Öeaz─â toate condi╚Ťiile

VidaXL ├«n alte ╚Ť─âri

Redirec╚Ťionarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

Dup─â realizarea cump─âr─âturii, recompensa va fi ├«nregistrat─â timp de 48 de ore.

 • Redirec╚Ťionarea c─âtre magazin

  Redirec╚Ťionarea a avut loc cu succes.

 • Cump─âr─âturi ├«n magazin

  Cump─âra╚Ťi produsul ales de dvs.

 • ├Änregistrarea recompensei ├«n contul dvs.

  De ├«ndat─â ce ve╚Ťi plasa comanda, noi vom ├«nregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunte╚Ťi sigur c─â dori╚Ťi s─â pierde╚Ťi 3,5 % ├«napoi din pre╚Ťul cump─âr─âturii ├«n magazinul VidaXL?

Trebuie doar s─â v─â ├«nregistra╚Ťi gratuit ╚Öi astfel nu o s─â mai rata╚Ťi nicio recompens─â.

Chiar acum v─â oferim ├«n plus 30 lei pentru cump─âr─âturile dvs. La fiecare recompens─â pentru cump─âr─âturi ve╚Ťi primi un bonus suplimentar cu aceea╚Öi sum─â. ├Än total, pute╚Ťi ob╚Ťine din recompensele bonus p├ón─â la 30 lei.

- sau -
├Änregistr├óndu-v─â sunte╚Ťi de acord cu condi╚Ťiile de utilizare ╚Öi cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Ave╚Ťi deja cont? Conecta╚Ťi-v─â