Informații catalog Mega-Image

Toate cataloagele Mega-Image valabile într-un singur loc! Mega-Image trimite pliante în cutiile poștale o dată pe săptămână, oriunde are magazine. Cel mai adesea, pliantul sosește joi sau vineri. Cataloagele Mega-Image sunt de obicei valabile de luni până duminică. Schimbările tind să fie în jurul sărbătorile legale.

Pe lângă pliante, Mega-Image publică în mod regulat și cataloage tematice, de exemplu despre produse de Crăciun, produse de Paști sau multe altele. La catalogul de hârtie puteți renunța, deoarece puteți găsi catalogul Mega-Image online la noi. Pentru o comparație a ofertelor speciale, consultați cataloagele oferite prin Tipli.

Dacă sunteți interesat de toate reducerile și promoțiile oferite de alte magazine, tipli.ro vă oferă o ofertă actualizată în mod regulat cu cele mai recente cataloage din România.

Istoria magazinului Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanț de supermarketuri din România cu peste 9000 de angajați și cu o rețea care cuprinde în prezent peste 500 de magazine în București, Constanta, Ploiești, Brașov, Târgoviște și alte orașe din țară. Parte din grupul internațional Ahold Delhaize, Mega Image se află în continuă expansiune. În 2021 Mega Image a sărbătorit 26 de ani de la lansarea primului magazin în România.

Cu o gamă largă de produse marcă proprie exclusive, cornere speciale și concept stores care oferă o experiență de shopping deosebită, Mega Image își propune să fie prima alegere a clienților în ceea ce privește alimentele proaspete, calitatea produselor și sortimentația unică și diversificată, toate oferite într-un mediu ambiant cu un caracter original și inconfundabil.

Despre Programul de loialitate Mega Image

Pentru a face parte din programul de loialitate oferit de Mega Image, ajunge să vă înregistrați pe site-ul magazinului, sau să cereți cardul la ghișeul de informații din magazinul fizic Mega Image. Făcând parte din programul de loialitate Mega Image, veți putea beneficia de foarte multe reduceri la diferite produse, cât și reduceri personalizate la produsele pe care le cumpărați mai des. Totodată există și produse la reducere doar ce pentru cei ce dețin cardul de loialitate, iar pe lângă toate astea, după înregistrare, veți primi o reducere unica de 10% pe care o puteți folosi într-un magazin fizic sau suma de 20 de lei în cazul în care doriți să faceți prima cumpărătură online. Intrați în programul de loialitate Mega Image și profitați de ofertele și reducerile oferite clienților fideli.

Oferta magazinului Mega Image

Mega Image este un magazin de tip alimentar, unde puteți cumpăra legume, fructe, carne și lactate proaspete, direct din magazinul fizic sau puteți comanda online. Aruncați un ochi peste catalogul Mega Image și descoperiți promoții și produse la reducere, cât și diferite oferte ce vă vor ajuta să economisiți o mulțime de bani. Pe lângă alimente, Mega Image comercializează și produse de curățat, produse cosmetice și îngrijire personala și multe alte produse nealimentare. Tot din oferta Mega Image mai fac parte și produse sezoniere, în general oferite la reducere, de aceea este bine din când în când să verificați cataloagele pentru a descoperi cele mai recente produse adăugate.

Cumpărați produse online prin Tipli și puteți beneficia de CashBack la fiecare cumpărătură, intrați chiar acum pe Tipli.ro și aruncați o privire la celelalte cataloage oferite pentru diverse magazine similare precum Kaufland, Lidl, Penny sau alegeți una dintre categoriile noastre și alegeți-vă produsele preferate, beneficiind de CashBack și diverse cupoane de reducere.

Locațiile magazinelor Mega Image și programul de lucru

V-am pregătit o listă cu câteva magazine pe care le puteți vizita, lista completă o puteți găsi pe site-ul mega-image.ro.

Mega Image București - Bulevardul General Gheorghe Magheru 9 - Program: 05:00 - 21:00

Mega Image Ploiești - Strada Gheorghe Doja 91-93 - Program - 07:00 - 22:00

Mega Image Timișoara - Bulevardul 16 Decembrie 1989 71 - Program - 07:00 - 21:00

Mega Image Iași - Bulevardul Independenței 33 - Program - 07:00 - 21:00

Mega Image Bacău - Bulevardul Alexandru cel Bun 3 - Program - 07:00 - 22:00

Mega Image Oradea - Strada Alexandru Cazaban 67 - Program - Non Stop

Mega Image Constanta - Bulevardul Alexandru Lăpușneanu - Program - 07:30 - 22:00

Magazine similare Mega Image cu cataloage actuale.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Mega Image.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă