Nu există momentan cataloage disponibile. Vă rugăm să încercați din nou mai târziu.

Cataloage vechi

Informații despre pliante DM

Toate pliantele valabile într-un singur loc! Actualul prospect al farmaciei DM este trimis cu regularitate o dată pe lună tuturor clienților înregistrați. Pliantele sunt de obicei valabile pe toată luna calendaristică și atrag atenția asupra prețurilor speciale ale produselor de farmacie și parfumerie.

Dacă nu primiți prospectul în căsuța dvs. poștală, puteți vizualiza catalogul actual al magazinului DM online prin tipli. Pe lângă pliante, apare și revista Active Beauty.

Compania DM - Istoria și dezvoltarea afacerii

Lanțul german de magazine DM drogerie, DM drogerie markt, a fost fondat în 1973 de profesorul Götz Wolfgang Werner la Karlsruhe. Putem găși magazine și în Austria, Cehia, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Croația, Șerbia, Bosnia și Herțegovina, România, Bulgaria, Italia, Macedonia și China.

Primul magazin de pe teritoriul nostru a fost deschis în 2007 în Timișoara. Putem găsi acum peste 110 de magazine în România. În 2005, compania a lansat programul Active Beauty World of Benefits, în care clienții fideli primesc diverse recompense pentru loialitate. Drogheria trimite clienților obișnuiți și revista Active Beauty de cinci ori pe an, unde puteți citi despre tendințele actuale și sfaturi interesante pentru cosmetice și gospodării. Revista este disponibilă gratuit și în magazine sau o puteți răsfoi online la noi pe site. Clienții fideli pot câștiga puncte la fiecare cumpărătură ce pot fi transformate în reduceri pentru anumite produse.

Magazinul DM - cosmetice la un preț avantajos

Pe lângă catalogul normal, DM mai publică și un catalog care oferă prețuri speciale la produse cosmetice, parfumuri, alimente bio, hrană pentru bebeluși și scutece, suplimente alimentare sau hrană pentru animalele dvs. de companie. În meniu găsiți și lumânări, tăietoare sau produse de curățat. Drogheria are o gamă largă de mărci private precum cosmetice naturale Alverde, Balea și Balea MEN, Ebelin, Jessa, cosmetice decorative S.he stylezone, S-quitofree, Sundance, prevenirea bolilor DAS gesunde PLUS, alimente bio dm BIO, stomatologice. îngrijire Dontodent, Visiomax, pentru copii Babylove, Prinzessin Sternenzauber, SauBär, pentru gospodărie Denkmit, Profissimo, Sanft & Sicher, Saugstark & ​​​​​Sicher, Soft & Sicher, pentru animale Dein Bestes.

În magazinul DM veți găsi multe mărci diferite de produse cosmetice. De exemplu, Vichy este un cosmetic care folosește izvoare termale. Laboratorul Vichy a fost fondat în 1931, prima linie termocosmetică s-a numit Les Secrets de Vichy. Apa termală mineralizată este astfel principalul ingredient activ al tuturor preparatelor. Acestea includ, de exemplu, produse pentru piele, păr, corp și, de asemenea, produse machiaj. Magazinul pune accent pe îngrijirea sănătății, așa că în lanțul de magazine veți găsi și produse de protecție pentru bărbați de mai multe tipuri și mărci. Printre altele, aici vei găsi și teste de sarcină și ovulație sau geluri lubrificante.

Aici mă regăsesc. Aici cumpăr.

Pentru a sublinia individualitatea fiecărui om, dm oferă o gamă variată de produse, perfect coordonată pentru a acoperi nevoile și dorințele tuturor. Cu o gamă inovatoare și diversă de produse, de cea mai înaltă calitate, numeroase servicii și consiliere competentă, dm își trăiește filozofia companiei. Acest lucru este exprimat și în prețurile accesibile ale produselor, pe termen lung: acest lucru garantează că, fiecare client se poate bucura de cumpărături mereu ieftine la dm.

Un alt punct pe care se bazează filosofia magazinului DM este abordarea prietenoasă a colegilor de muncă și a personalului magazinului. Popularitatea magazinului este evidențiată și de o serie de premii. Drogheria DM a fost de mai multe ori în fruntea competiției MasterCard Merchant of the Year.

De asemenea, puteți printa fotografii și crea albume foto chiar la noi în magazin. DM oferă și vânzarea de albume foto, produse stocare date și camere de unică folosință.

Veți găsi, de asemenea, o rețea largă de sucursale în toată România - București, Constanta, Timișoara, Craiova, Oradea, Buzău, Bacău, Iași, Baia Mare și alte orașe. Orele de funcționare sunt disponibile pe site-ul farmaciei. De asemenea, puteți utiliza magazinul electronic și puteți face cumpărături din confortul casei dumneavoastră.

Economisiți și în magazine similare. Urmăriți cataloagele de reduceri. La Tipli veți găsi, printre altele, cataloagele Pepco, Carrefour, Lidl și multe altele. Iar dacă doriți să cumpărați alte produse online, la noi pe site veți găsi o mulțime de magazine ce vă oferă CashBack la fiecare cumpărătură, intrați chiar acum și găsiți produsele dumneavoastră preferate și beneficiați de reduceri, cupoane și bani înapoi, doar prin tipli.ro.

Magazine similare DM drogeriemarkt cu cataloage actuale.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul DM drogeriemarkt.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă