Magazine unde vă vom răsplăti

La moment pentru magazinul DM drogeriemarkt nu avem niciun cupon de reducere.

front.shops.shop.shop.salesFromSimilarShopsTitleOneBrand

Clinique Anti-Blemish Solutions™ Clear Skin System Starter Kit | Livrare între 2-4 zile la Notino

Valabil până la 31.10.2021

+ până la 5 % înapoi de la cumpărătură

Clinique Anti-Blemish Solutions™ Clear Skin System Starter Kit | Curățarea pielii pentru femei | Livrare între 2-4 zile lucrătoare | Clinique pe… mai mult

Despre magazinul DM drogeriemarkt

A venit timpul să discutăm despre catalogul DM. De ce? Pentru că are patru categorii, în care ai promoții diferite pentru produse diverse. Astfel, pregătește-te să fii uimit de organizarea pe care o găsești într-un pliant DM, pe categorii, precum: Frumuseţe; Bio şi sănătate; Bebe şi Îngrijire casă. Partea bună și surprinzătoare este că valabilitatea broșurilor durează câteva săptămâni. Prin urmare, ai mai mult timp să selectezi ceea ce vrei să cumperi, dar și să te deplasezi la cel mai apropiat magazin.

Card DM

Ce e și mai frumos la DM este că, indiferent de nevoile tale, sigur vei găsi ceva de făcut la drogherie. Ai nevoie de un cadou, dar nu știi ce să alegi sau eşti în pană de idei? Alege sugestiile de cadou dintr-un catalog DM sau dăruiește un card de cadou, cu o anumită sumă între 10 lei şi 1000 lei, persoanelor dragi!

Broșurile au diferite tematici, în funcție de perioada anului în care sunt create. Niciodată nu vei rămâne pe din afară sau lipsit de inspirație legat de produsele necesare pentru frumusețe, sănătate, îngrijirea copilului și a casei. Știm cât de greu poate fi să găsești acele produse de igienă personală care să îți satisfacă nevoile, dar să nu plătești foarte mult. Datorită ofertei largi, pe care o găsești într-un flyer DM sau într-un magazin fizic, poți sta liniștit! În mod cert vei testa un produs care să se potrivească bugetului și dorințelor tale.

Catalog DM

Istoria brandului începe în anii ‘70, când au fost deschise primele magazine în Germania, apoi Austria. Cataloagele DM au fost foarte apreciate de la început şi astfel compania a dorit sa se extindă și în ţările vecine. Programul de funcţionare este unul normal, magazinele fiind deschise relativ până la ora 20:00 sau 22:00.

Dm drogerie market este o companie de retail germană specializate pe domeniul frumuseţe, wellness, produse pentru îngrijirea casei și copilului. Produsele sunt foarte apreciate de clienţii români, brandul având recunoaştere globală. Ofertele DM pot fi găsite cel mai uşor în revista DM, disponibilă atât fizic, cât şi online. Broșurile DM sunt structurate pe sezoane, fiind valabile în general o lună, şi prezintă întreaga ofertă DM.

În Romania, brandul a intrat pe piaţă în 2007 și s-a extins în mod constant de atunci. Astăzi, în țară putem găsi peste 100 de magazine, fiind o prezenţă atât în oraşele mari, cât şi in cele mici.

Oferta DM este una vastă, clienţii putând să îşi realizeze cumpărăturile non-alimentare cu un singur drum. Site-ul poate fi vizionat aici - www.dm-drogeriemarkt.ro

Calitate superioară și oferta DM

Nu mai pierde timp cu cumpărăturile! Intră pe site-ul de mai sus, alege paginile destinate cataloagelor online și verifică ofertele existente. Deoarece poți vedea promoții DM prezente și trecute, poți compara și estima prețurile produselor care te interesează. Dacă eşti la curent cu oferta DM, ai observat deja că cel mai important beneficiu, pe care îl oferă, este preţul foarte accesibil raportat la calitatea produselor.

Distreăză-te făcând shoppind, doar cu pliantul DM!

Despre DM drogeriemarkt

Magazinul DM este locul în care îi face plăcere oricui. Poți cumpăra nu doar produse cosmetice, de beauty, sau pentru sănătate, ci și articole pentru nevoile casei, alimente pentru copii și chiar jucării pentru cei mici. Cumpărăturile în magazinul DM vin cu o mulțime de beneficii și promoții.

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

  • Redirecționarea către magazin

    Redirecționarea a avut loc cu succes.

  • Cumpărături în magazin

    Cumpărați produsul ales de dvs.

  • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

    De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul DM drogeriemarkt.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

+ în plus 30 Lei pentru înregistrare

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.