Nu există momentan cataloage disponibile. Vă rugăm să încercați din nou mai târziu.

Cataloage vechi

Informații despre catalogul Hornbach

Toate cataloagele Hornbach într-un singur loc! Catalogul Hornbach pentru săptămâna asta și săptămâna viitoare. Hornbach trimite pliante neregulat de mai multe ori pe an în cutiile poștale oriunde are magazine. Pliantele Horbach sunt de obicei valabile o lună sau două.

De asemenea, lanțul publică ocazional cataloage tematice speciale, de exemplu despre iluminat, unelte sau podele. Puteți uita de catalogul de hârtie, deoarece veți găsi catalogul online Hornbach direct la noi.

Despre lanțul de magazine Hornbach

Hornbach este un lanț internațional de retail specializat în hobby-uri. Istoria companiei datează din a doua jumătate a secolului al XIX-lea, când maestrul de acoperișuri Michael Hornbach din Landau a început o afacere meșteșugărească. În 1900, fiul său Wilhelm a extins activitățile companiei pentru a include comerțul cu materiale de construcție. Cu toate acestea, cea mai mare lovitură de stat a avut loc în 1968, când strănepotul fondatorului, Otmar Hornbach, a deschis primul magazin combinat de construcții și grădină din Europa. De atunci, pe lângă Germania, compania s-a extins în Austria, Luxemburg, Olanda, Suedia, Elveția, România, Slovacia și Cehia.

Magazinele Hornbach

Lanțul a apărut pe piața Română în 1996. Se găsește în București, Sibiu, Oradea, Cluj Napoca, Timișoara, Brașov, Balotești și Domnești. Compania se concentrează pe vânzarea de materiale de construcții, lemn, ferestre și uși, pardoseli, gresie și pavaj, mașini, unelte, feronerie, sobe, calorifere, aer condiționat, articole de bucătărie și baie, iluminat, accesorii de grădină, vopsele, decorațiuni și alte produse. Întreaga ofertă o găsiți și online pe e-shop-ul Hornbach.

Magazinele vă vor oferi și servicii profesionale precum amestecarea culorilor sau blank-uri. Apoi, ei pot aduce bunurile la dvs. acasă sau le pot asambla sau puteți închiria o remorcă sau o dubă și puteți lua singur produsele. Există un serviciu profesional special pentru meșteri și meseriași, unde clientul are propria persoană de contact în magazin, care vă stă la dispoziție. Magazinele au și un departament Drive In, acesta înseamnă că puteți conduce direct la rack și puteți încărca produsele. Acest lucru evită transportarea complicată a mărfurilor și încărcarea dificilă a articolelor excesive.

Pe site-ul Hornbach.ro veți găsi, de asemenea, diverse instrucțiuni care vă vor ghida pas cu pas spre așezarea podelei, realizarea unui compostor sau, de exemplu, cum să alegeți piscina potrivită. Pe site vă așteaptă și ajutoare de planificare, alături de care veți putea planifica grădina, podelele și pereții sau alege culorile ideale pentru dormitor.

De asemenea, compania organizează în magazinele sale diverse evenimente demonstrative pentru mărci selectate și produse noi. Nu numai la evenimente, personalul instruit va fi bucuros să vă ajute și să vă sfătuiască. Hornbach se străduiește să ofere clienților săi produse la cele mai bune prețuri posibile. Puteți vedea singuri în catalogul pe care vi-l pregătim pe această pagină.

Cumpărați produse online prin Tipli și puteți beneficia de CashBack la fiecare cumpărătură, intrați chiar acum pe Tipli.ro și aruncați o privire la celelalte cataloage oferite pentru diverse magazine, sau alegeți una dintre categoriile noastre și alegeți-vă produsele preferate, beneficiind de CashBack și diverse cupoane de reducere.

Magazine similare Hornbach cu cataloage actuale.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Hornbach.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă