Hornbach

Despre magazinul Hornbach

Vrei să faci reparație în casă? Ai nevoie de ustensile pentru grădină? Sau, pur și simplu, vrei să afli care sunt ultimele noutăți în materie de instrumente și soluții pentru casă? Vino la magazinul tău online de materiale de construcții, ușor de accesat prin catalog catalog Hornbach.

Ce găsesc în catalog Hornbach?>

Numele Hornbach este cunoscut pe piața de construcții și bricolaj din 1968. Cu peste 152 de magazine în Germania, Olanda, Slovacia, Suedia, Cehia, Elveția și România, grupul acoperă din ce în ce mai multe țari europene, adunînd o cifră de afaceri substanțială, de la an la an.

În țară, lanțul de magazine și-a început activitatea în anul 2007, iar, în prezent, însumează 6 magazine în București, Brașov, Timișoara și Sibiu, cu pestte 750 de angajați. Anul trecut a fost lansat magazinul online, unde poți găsi peste 60.000 de articol de construcții și grădinărit în catalog Hornbach.

Ce produse are noul flyer Hornbach?

În România, popularitatea magazinului a venit de la oferta de produse de cea mai bună calitate, de campaniile de imagine, care au transformat brandul într-unul dintre cele mai cunoscute și apreciate mărci de pe piață. Acest fapt poate fi dovedit printr-o simplă vizită pe site-ul sau pe cel mai nou flyer Hornbach.

Fiecare număr are o temă și o categorie de produse promovate în funcție de perioada anului sau de ocazii speciale. Sunt binecunoscute campaniile îndrăznețe, care te invită să faci tot felul de activități casnice, ce duc în final la satisfacția muncii făcute cu mâinile proprii. Pliantul Hornbach reușește să transmită și să suțină atmosfera pe care o ai atunci când interacționezi cu unul dintre cei mai mari comercianți de pe piață, dar cel mai recomandat este să te convingi singur, răsfoind catalogul cu răbdare. Promoțiile Hornbach te ajută să pui în aplicare planurile de gospodărit.

Hornbach online

La Hornbach, primești ajutor pentru toate proiectele ce țin de construcții, renovare, casă și grădină. Indiferent de varianta pe care o alegi, să mergi la un magazin fizic sau să consulți varianta online, vei găsi un model de urmat, sau îndrumări despre cum trebuie procedat. Ulterior, nu rămâne decât să faci cumpărăturile (offline sau online) și să te apuci de treabă! Datorită ghidurilor noastre, confecționarea de mobilier, aranjatul grădinii și lucrul în jurul casei vor deveni îndeletniciri apreciate.

Prin ce se remarcă brandul Hornbach?

Când te gândești la această marcă, primul lucru care îți vine în minte, după casă și grădină este Proiectul „Școala de Carte și Meserii”, lansat în 2017, în colaborare cu cinci licee din România. Prin această campanie de responsabilitate socială (CSR), li se oferă tinerilor acces la învățământ profesional în sistem dual pentru calificarea în meseria de comerciant-vânzător. Astfel, pe o perioadă de trei ani, începând din clasa a IX-a, elevii învață diverse strategii și metode specifice profesiei de la tutori specializați, în timpul stagiilor de practică, într-unul din cele șase magazine.

Catalogul Hornbach este aliatul numărul unu pentru toți cei care doresc să se apuce de treabă, să creeze ceva nou sau să îmbunătățească ceva vechi. Intră chiar acum, pe https://www.tipli.ro/cataloage/hornbach și cumpără produse de calitate germană la prețuri accesibile, pentru că „Mereu găsești ceva de făcut!”

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Hornbach

Vă doriți să dați viață casei sau grădinii dumnevoastră? Aveți în gând un proiect super, care va impresiona toți vecinii? În hobbymarket-ul Hornbach găsiți totul, de ce aveți nevoie pentru realizarea acestuia. Pe lângă oferta largă de produse, aici puteți profita de prețuri reduse și de servicii de calitate, inclusiv de consultanță. Cumpărăturile la Hornbach le va aștepta cu nerăbdare orice gospodar.

Hornbach în alte țări

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

  • Redirecționarea către magazin

    Redirecționarea a avut loc cu succes.

  • Cumpărături în magazin

    Cumpărați produsul ales de dvs.

  • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

    De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Hornbach.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă