Nu există momentan cataloage disponibile. Vă rugăm să încercați din nou mai târziu.

Cataloage vechi

Informații despre catalogul Cora

Toate cataloagele Cora într-un singur loc! Catalogul Cora pentru săptămâna asta și săptămâna viitoare. Cora trimite cataloage regulat în cutiile poștale oriunde are magazine. Pliantele Cora sunt de obicei valabile o săptămână sau două.

De asemenea, lanțul publică ocazional cataloage cu produse tematice pentru Crăciun, revelion, Paști cât și pentru alte sărbători naționale, iar toate aceste cataloage le pregătim online pentru dumneavoastră.

Uitați de cataloagele de hârtie și așteptatul ofertelor prin poștă, vă oferim toate cataloagele de care aveți nevoie online iar în acest fel vă puteți planifica cumpărăturile direct din confortul de acasă.

Despre magazinul Cora

Grupul Louis Delhaize are o istorie impresionantă, începută în anul 1850 de Louis Delhaize, unul dintre cei trei fii ai negustorului belgian de vinuri Jaques Delhaize. Alți doi frați au creat grupul Frații Delhaize, supranumit Leul Delhaize, care în acest moment este concurentul nostru în Belgia.

La începutul secolului XX, doi dintre moștenitorii lui Louis Delhaize au trecut frontiera în Franța și au început aici afaceri diferite, care ulterior s-au apropiat și s-au transformat în ceea ce înseamnă astăzi grupul Louis Delhaize.

Primele hipermarketuri Cora au fost deschise în Franța și în Belgia în anul 1970. În prezent, grupul are câteva zeci de hipermarketuri în Franța, Belgia, Luxemburg și România și deține supermarketuri, magazine online, magazine pentru animale, casă și grădină și magazine de tip drive în Franța, Belgia, Luxemburg și România. În România, grupul deține doar hipermarketurile cora.

Cora România, parte a grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai dinamice branduri de retail. Primul magazin Cora s-a deschis în România, în 2003, în cartierul bucureștean Pantelimon. Au urmat apoi Cora Lujerului, Cluj-Napoca, Sun Plaza București, Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, Constanța City Park, Bacău, Șoseaua Alexandriei-București, Constanța Brătianu și Ploiești.

În 2013, am lansat platforma cora.ro, fiind primul mare lanț comercial cu livrare tip drive din România. Astăzi, rețeaua punctelor coraDrive funcționează la nivelul celor patru magazine din București. Serviciul cora.ro cu livrare la domiciliu este disponibil în București, Constanța, Cluj, Bacău, Ploiești și localitățile limitrofe. Filosofia Cora România îi are în centru pe consumatori, cărora le oferă o gamă variată de produse, la prețuri accesibile

Pe lângă toate astea, Cora oferă și servicii financiare precum asigurări, plăți în rate și transfer de bani, toate astea le puteți găsi pe site online sau la unul dintre hipermarketurile Cora.

Cumpărați produse online prin Tipli și puteți beneficia de CashBack la fiecare cumpărătură, intrați chiar acum pe Tipli.ro și aruncați o privire la celelalte cataloage oferite pentru diverse magazine similare precum Kaufland, Lidl, Penny sau alegeți una dintre categoriile noastre și alegeți-vă produsele preferate, beneficiind de CashBack și diverse cupoane de reducere.

Locațiile hipermarketurilor Cora și programul de lucru

V-am pregătit o listă cu magazinele pe care le puteți vizita, cât și programul de lucru, astfel încât să le puteți descoperi cu ușurință.

Cora București - Calea Văcărești 391 - Program: 08:00 - 22:00

Cora Cluj Napoca - Bulevardul 1 Decembrie 1918 142 - Program: 07:00 - 22:00

Cora Constanța - Strada Cumpenei 2 - Program: 08:00 - 22:00

Cora Drobeta Turnu Severin - Aleea Constructorului 1 - Program: 07:00 - 22:00

Magazine similare Cora cu cataloage actuale.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Cora.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă