Voucher Promoții Travelminit

Devino membru travelminit VIP și profită de beneficii la Promoții Travelminit

 
 

Alătură-te acum programului nostru de membru Travelminit VIP și începe să profiți de o serie de beneficii exclusive!

Bucură-te de vacanță cu Promoții Travelminit RO

Travelminit este o platformă online care facilitează rezervările de cazare în diverse locații turistice din România și din alte țări. Fondată în România în anul 2014, Travelminit RO oferă o gamă largă de opțiuni de cazare, inclusiv hoteluri, pensiuni, apartamente și case de vacanță.

 

Prin intermediul platformei Travelminit, utilizatorii pot căuta și compara diverse opțiuni de cazare, pot face rezervări și plăți online într-un mod convenabil, beneficiind de Promoții Travelminit sau pot deveni Travelminit Admin. Platforma include informații detaliate despre facilitățile oferite de fiecare unitate de cazare, recenzii ale clienților și fotografii pentru a ajuta utilizatorii să ia decizii informate.

Travelminit ro a devenit populară pentru gama sa variată de opțiuni de cazare disponibile în diverse destinații turistice din România și din alte țări. De asemenea, oferă diverse reduceri și pachete promoționale pentru a mulțumi toți clienții.

 

Această platformă poate fi utilă celor care caută opțiuni de cazare diverse și variate, de la hoteluri de lux la pensiuni tradiționale sau apartamente moderne, în diferite regiuni și orașe din România și din alte locații turistice populare. Tot prin intermediul platformei poți deveni partener de cazare sau Travelminit admin. Pentru adăugarea primei unități de cazare, creează un cont Travelminit Admin și înregistrază-te. După înregistrare vei avea posibilitatea să adaugi datele unității de cazare și să folosești acest Travelminit cont ori de câte ori ai nevoie.

Economisește cu Promoții Travelminit, vouchere și cupoane

Travelminit oferă numeroase modalități prin care clienții să economisească în timp ce fac rezervări de cazare. Prin intermediul platformei, utilizatorii pot beneficia de reduceri imediate la rezervările lor, atât prin intermediul programului de loialitate Travelminit VIP, cât și prin ofertele și pachetele promoționale disponibile. Alte discount-uri, coduri de reducere – se oferă de către Parteneri în cazul rezervărilor efectuate în anumite condiții (de ex. Reducere Last Minute, Reducere Early Booking, Long stay, Nerambursabil, etc.)

Utilizatorii pot obține reduceri imediate la prima rezervare doar creând un cont simplu pe platforma Travelminit. În plus, prin programul de loialitate VIP, clienții pot urca pe diferite niveluri și pot obține reduceri de la 10% până la 20%, în funcție de numărul de rezervări înregistrate în cont.

Pentru a economisi și mai mult, clienții pot accesa și pachetele promoționale disponibile pe promotii.travelminit.ro, unde pot găsi oferte convenabile pentru diverse destinații. Aici pot alege cea mai potrivită variantă în funcție de nevoile și preferințele lor, beneficiind de tarife reduse sau alte facilități incluse în pachet.

Un alt avantaj major al utilizării platformei Travelminit este posibilitatea de a folosi diverse tipuri de vouchere pentru plată, cum ar fi cele emise de Pluxee/Sodexo, Up și Edenred, indiferent dacă sunt sub formă de tichete de vacanță pe suport hârtie sau sub formă de card de vacanță.

Pentru a găsi unități de cazare care acceptă aceste vouchere, clienții pot folosi filtrul "Modalități de plată" și pot selecta "Vouchere de vacanță" pentru a vizualiza exclusiv unitățile care pot fi rezervate cu ajutorul cardului de vacanță sau a tichetelor de vacanță.

Pentru a beneficia de cashback, vizitează travelminit ro prin Tipli și vei primi înapoi o parte din banii cheltuiți, grație cuponului de cashback.

Prin aceste facilități și opțiuni oferite de Travelminit, clienții pot economisi considerabil la rezervările lor de cazare, beneficiind de reduceri, pachete promoționale și posibilitatea de a plăti folosind diverse tipuri de vouchere, oferindu-le astfel o experiență de călătorie mai accesibilă și mai convenabilă.

Cumpărare voucher de cazare Travelminit

Completând formularul de pe site poți cumpăra un Voucher Travelminit care poate fi folosit pe travelminit.ro pentru rezervarea cazărilor (și a altor servicii legate, de ex: demipensiune, wellness), în România, timp de un an de la cumpărare.

 • Voucherul Travelminit este valoros, poate fi folosit pe tot teritoriul României, pentru 5248 de cazări unice, fie un hotel de lux cu wellness, o pensiune pe malul lacului cu servicii complete, o casă privată cu piscină, o casă de oaspeți prietenoasă sau o cabană în apropierea unei pârtii de schi.
 • Cadou de Crăciun? Zi de naștere? Nuntă? Sau doar o surpriză plăcută? Voucherul de cazare este cadoul ideal pentru păriții sau bunicii tăi, pentru iubită sau cel mai bun prieten – pentru oricine, fiindcă toate lumea adoră să călătorească. Trimite-i pe cei dragi să se relaxeze, oferă-le o experiență de neuitat, apropie-ți familia!
 • Voucherul Travelminit este un cadou practic. Îl poți cumpăra în 5 minute, de pe canapea, și îl poți trimite destinatarului instantaneu, prin e-mail.
 • Voucherul Travelminit este arătos, în plus poate fi personalizat. Poți să treci pe el numele destinatarului și un scurt mesaj personal.
 • Voucherul Travelminit este flexibil. Poate fi folosit oricând, timp de un an de la cumpărare (călătoria propriu-zisă poate fi și mai târziu). Destinatarul poate decide când, unde și cu cine dorește să călătorească, ce servicii să-și aleagă. Nu reușește să meargă? Nicio problemă, voucherul poate fi transmis către o altă persoană!
Imagine
 • Voucherul Travelminit poate fi utilizat simplu și comod. 1. Pe pagina travelminit ro selectează cazările din România, specifică "Voucher Travelminit" ca modalitate de plată, și alege dintre cazările listate! 2. Rezervă cazarea! 3. După finalizarea rezervării selectează "Voucher Travelminit" ca și modalitate de plată, introdu corect codul voucherului și dă click pe butonul "aplică".

Programul de loialitate Travelminit VIP

Travelminit VIP este un program de loialitate care oferă reduceri și beneficii imediate pentru utilizatorii care fac rezervări de cazare Travelminit. Programul are mai multe niveluri și oferă avantaje crescătoare în funcție de numărul de rezervări înregistrate în contul de utilizator.

Pentru a deveni membru VIP nivel 1, este suficient să ai un cont Travelminit și vei putea beneficia de reducerile oferite de unitățile de cazare partenere pentru această categorie. La acest nivel, utilizatorii primesc o reducere de 10% din prețul camerelor.

Pentru a urca la VIP nivel 2, trebuie să înregistrezi cel puțin 2 rezervări călătorite prin Travelminit. La acest nivel, beneficiile includ o reducere între 10% și 15% din prețul camerelor, posibilitatea de a primi micul dejun gratuit în camerele selectate și servicii gratuite sau facilități cu plată.

Pentru a ajunge la VIP nivel 3, este necesar să înregistrezi cel puțin 5 rezervări călătorite prin Travelminit. La acest nivel, beneficiile includ o reducere între 10%, 15% și 20% din prețul camerelor, micul dejun gratuit în camerele selectate și posibilitatea de a primi servicii gratuite sau facilități cu plată.

Imagine

Programul oferă astfel un sistem de recompense progresive pentru clienții fideli, încurajând utilizatorii să revină și să folosească platforma pentru rezervările lor de cazare în diverse destinații.

Travelminit anulare rezervare sau modificarea rezervării confirmate

Travelminit permite utilizatorilor să modifice sau să anuleze rezervările făcute pe site-ul lor, fie prin intermediul butonului de anulare sau modificare disponibil pe site, fie contactând Serviciul Clienți Travelminit Contact telefonic sau prin e-mail. Anulările sau modificările făcute pe site sunt transmise automat partenerului, în timp ce cele comunicate Serviciului Clienți Travelminit Contact  sunt înregistrate ulterior și transmise mai târziu. Dacă există penalități pentru anulare sau modificare conform condițiilor partenerului din confirmarea rezervării, aceste sume vor fi reținute din avansul plătit.

Perioada în care anularea sau modificarea este gratuită permite utilizatorilor să facă schimbări fără penalități. Totuși, dacă rezervarea intră în perioada de penalizare, partenerul poate solicita compensări pentru eventualele daune sau pierderi de venituri, cauzate de schimbările făcute în rezervarea confirmată.

Partenerul este obligat să notifice imediat Travelminit și utilizatorul dacă nu poate furniza serviciile contractate inițial. În acest caz, partenerul trebuie să ofere servicii alternative de aceeași calitate și nivel fără costuri suplimentare pentru utilizator. Dacă utilizatorul refuză serviciile alternative sau alege servicii de o valoare mai mare, va suporta diferența de preț.

În situațiile în care serviciile partenerului nu sunt conforme cu confirmarea rezervării sau în lipsa unor servicii alternative acceptabile, partenerul trebuie să restituie sumele deja plătite și să compenseze utilizatorul.

Travelminit are dreptul de a anula rezervările în cazul în care utilizatorul furnizează informații false, nu plătește avansul sau nu răspunde la comunicările, sau în alte circumstanțe precum neprezentarea la cazare fără notificare prealabilă. În astfel de cazuri, partenerul este scutit de obligațiile contractuale către utilizator.

Travelminit Contact pentru Clienți și Parteneri Travelminit Admin

Oricare dintre oaspeți sau Travelminit admin are posibilitatea de-a intra în legătură cu agenția sau direct cu liderul echipei de Servicii.

Travelminit Contact pentru CliențiTravelminit Contact pentru Parteneri
info@travelminit.ro
+40-364-431-800
Rudolf Domokos
rudolf.domokos@travelminit.ro
mentor@travelminit.ro
+40-364-431-813
Norbert Csorba
csorba.norbert@travelminit.ro

De asemenea puteți contacta agenția prin intermediul paginii de Facebook sau Instagram.

Promoții Travelminit coduri de reducere pe care le-ați ratat

Ai reduceri imediate prin Programul de Loialitate Travelminit VIP. Creează-ți cont și vezi cazările…

31.01.2024

Recenziile Promoții Travelminit

Iuliana-Gabriela B.

17.11.2023 5.0

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Promoții Travelminit

Economisește folosind coduri de reducere sau un voucher Travelminit la rezervări online de cazări în Europa Centrală și de Est. Cu Promoții Travelminit ai șansa să-ți petreci concediul oriunde în România, Ungaria, Cehia, Slovacia, Polonia, Croația la prețuri avantajoase și chiar poți primi bani înapoi din achiziția ta pe travelminit ro atunci când vizitezi prin Tipli site-ul de rezervări online. Mai mult, prin agenția Travelminit poți plăti cazarea cu vouchere de vacanță și ai reduceri imediate prin programul de loialitate Travelminit VIP.

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Promoții Travelminit.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă