Momentan pentru magazinul Cora nu avem niciun cupon de reducere.

Descoperiți alte cupoane de reducere din VidaXL.

Cod reducere VidaXL de 10 % la o gamă de produse

Valabil până la 21.04.2024

+ 3,5 % înapoi de la cumpărătură

Cuponul de reducere îl puteți folosi în coșul magazinului.

Despre magazinul Cora

Cora este un retailer belgian, deținut de Louis Delhaize Group, ce funcționează în Franța (incluzând Martinica, Guadelupa și Guiana Franceză), Belgia, România și Luxemburg. La noi în țară se găsesc 11 hipermarket-uri fizice și magazinul online, unde poți profita de aceleași oferte pe care le găsești în catalog Cora. Dacă te întrebi cum sunt amplasate, află că în capitală sunt patru locații (Lujerului, Pantelimon, Sun Plaza și Alexandriei), fiind urmate de câte un magazin în următoarele orașe - Cluj, Baia Mare, Drobeta-Turnu Severin, Bacău și Ploiești. Primul hipermarket Cora din România a fost deschis la 1 octombrie 2003, pe locul unde era fabrica de betoane Granitul, în urma unei investiții de 50 de milioane de euro.

Catalog Cora și servicii

Există, într-adevăr, alți retaileri care au mai multe locații fizice, însă Cora excelează la capitolul servicii și accesibilitate. Oferta de produse este foarte largă, prețurile sunt foarte bune, iar serviciile conexe sunt inovatoare și utile, mai ales în orașele mari. Spre exemplu, serviciul Cora Drive îți permite să faci cumpărăturile online, cu ajutorul unui catalog Cora, iar ulterior să mergi la magazin, să plătești comanda și să o ridici. Puteți avea livrare gratuită atunci când faceți comanda prin intermediul platformei de livrări Tazz. Urmăriți campaniile promoționale și obțineți un Voucher Tazz - Livrare gratuită din supermarket.

Oferta de produse Cora

Cora este locul de unde pleci încărcat cu tot ce ai nevoie pentru a umple frigiderul, curăța casa sau pentru a completa sertarul cu produse de îngrijire și igienă personală. În afară de aceste produse de uz casnic și personal, mai găsești într-un flyer Cora și jucării, cărți, decorațiuni, ustensile pentru grădină, accesorii pentru întreținerea mașinii, produse pentru copii și animalele de companie, electronice și electrocasnice, precum și alte produse specializate. Pe scurt, orice nevoie își găsește soluția printr-o singură răsfoire a celui mai recent catalog Cora.

Cumpărături online cu pliantul Cora

Cel mai mare beneficiu și motiv, pentru care merită să intri pe https://www.tipli.ro/cataloage... este posibilitatea de a comanda cumpărături online, accesând broșura Cora. Faci economie de timp, de nervi (nu mai stai la cozile uriașe ce se formează la supermarketul fizic) și de bani - cu lista de cumpărături și oferta Cora în față, șansele să faci achiziții impulsive scad, întrucât nu mai există factori ce are putea să te ademenească/ distragă de la ce ai de cumpărat. Mai mult, poți solicita și comandă cu livrare, astfel încât chiar nu mai trebuie să te miști din confortul casei tale, pentru cumpărăturile săptămânale.

Intră pe tipli.ro oricând, selectează hipermaketul care te atrage, compară prețurile pe același produs și fă comanda direct în online!

Cora Magazin Marca proprie

Ca la orice hypermarket care se respectă, și în Cora catalog vei întâlni un brand tipic, numit Winny. Desigur, aceasta este cea mai accesibilă marcă, ca preț, din magazin. Poți achiziționa liniștit aproape orice tip de produs de bază de la această marcă, fie că vorbim de produse alimentare sau de cele adresate îngrijirii personale sau a casei. Spre deosebire de alte branduri din aceeași categorie, Winny chiar este preferatul majorității clienților, indiferent de bugetul sau de locul din care își fac cumpărăturile!

Nu mai pierde timpul căutând bezmetic produsele preferate, prin magazinul fizic. Alege ce îți dorești din catalog Cora online, chiar acum!

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Cora

Promoții, tombole și o mulțime de evenimente te așteaptă în magazinele Cora. Bucură-te de gama lor proprie de produse adresate clienților care caută calitatea la cel mai bun preț. Sub brandul Cora găsești de la produse alimentare proaspete sau ambalate, până la cel mai variat sortiment nonalimentar - articole cosmetice, de menaj, accesorii sanitare, jucării, produse de grădinărit, bricolaj, camping, mobilă, auto, papetărie sau IT.

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

  • Redirecționarea către magazin

    Redirecționarea a avut loc cu succes.

  • Cumpărături în magazin

    Cumpărați produsul ales de dvs.

  • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

    De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Cora.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă