Despre magazinul Himalaya

Istoric Himalaya

Himalaya este un magazin creat cu pasiune de David Neacșu în 1994. David Neacșu este un alpinist român. A participat la 28 de expediții mari, în marile masive internaționale. A condus prima expediție românească pe Everest, în 2003. Pasionat de pescuitul la răpitor cu năluci artificiale. Campion Mondial la știucă în anul 2016.

În 2021 David Neacșu a decis să vândă magazinul și a fost cumpărat de GD Escapade, o firmă ce se ocupă de alpinism utilitar și servicii de curățenie.

Pe lângă magazinul online himalaya.ro, compania deține și un magazin retail în București unde ne puteți vizita pentru cumpărături, sfaturi, ridicarea sau returnarea produselor.

Himalaya oferă o gamă largă de produse și echipamente outdoor cât și produse, echipamente și accesorii pentru sporturi de iarna, alpinism, camping, excursii, călătorii și foarte multe altele.

Oferta magazinului Himalaya

Himalaya oferă produse pentru pasionații outdoor, produse ce sunt de la companii recunoscute precum Atomic, Bel Alpin, Camelbak, Stoney, Broad Peak, X-Talon, Terra Fly, Cargon și multe altele. Brandurile oferite sunt atent selecționate pentru calitate, siguranță și accesibilitate, astfel încât promoțiile și ofertele nu vor lipsi niciodată.

Imagine

Categoriile oferite de Himalaya sunt alpinism, alpinism utilitar, călătorie, camping, îmbrăcăminte, încălțăminte, rucsacuri și produse pentru iarnă. În aceste categorii veți putea descoperi produse precum ancore, carabiniere, hamuri corzi și multe alte produse pentru alpinism și alpinism utilitar.

Categoria călătorie oferă produse precum produse de igienă, încărcătoare solare, jucării, lanterne, produse pentru purificarea apei, alimente pentru energie, binocluri, busole, hărți, alimente nutriție și multe altele. Vizitați magazinul online Himalaya și alegeți-vă produsele preferate pentru călătorie.

Categoria camping oferă produse precum corturi, saci de dormit, bricege, cuțite și unelte, arzătoare, accesorii pentru dormit și multe alte accesorii și produse pentru camping.

În categoria de îmbrăcăminte puteți filtra după nevoile dvs., preț, mărime, haine pentru adulți, haine pentru copii, haine speciale pentru diferite sporturi sau cerințe. Veți putea descoperi și geci de schi, snowboard, alpinism sau geci și pantaloni cu încălzire pentru aventuri în locuri cu temperaturi foarte scăzute.

Imagine

Categoria încălțăminte vă oferă o gamă largă de încălțăminte pentru alergat, zăpadă, alpinism, trekking, sandale, 3 sezoane, schi și multe altele. Produsele sunt de calitate înalta de la producători recunoscuți precum Renegade, Nabbuco, Nepal, Nordwand și multe altele.

În magazinul Himalaya veți mai putea descoperi și produse precum rucsacuri pentru diferite sporturi, ochelari schi, căști, clăpari, schiuri, lopeți, legături și echipamente GPS pentru salvare din avalanșă.

Imagine

Servicii spălătorie Himalaya

Himalaya vă oferă servicii de curățare profesională pentru hainele și echipamentele dumneavoastră. Curățarea se face cu produse profesionale Toko și Nikwax ce nu deteriorează echipamentul. Prețurile pentru curățarea produselor le puteți găsi pe site-ul Himalaya în rubrica servicii.

Outlet Himalaya

Himalaya oferă produse la reduceri de până la 70%. Aceste produse sunt în general rămase dintr-o gamă care nu se mai comercializează. Descoperiți gama de produse Outlet Himalaya și alegeți produse de calitate la preț redus.

Contactați-ne

Dacă aveți vreo întrebare legată de un produs sau de comanda dvs., puteți contacta un operator Himalaya la numărul de telefon 0735609360 sau prin e-mail la adresa vanzari@himalaya.ro.

Vizitați-ne în magazin

Dacă doriți să vizitați magazinul Himalaya, v-am pregătit locația și programul de lucru al acestuia.

Himalaya București - Parter Calea Moșilor 27, 44 și 46, Program: L-V - 10:00 - 19:00, Sâmbăta: 10:00 - 14:00

Returnare produse

Pentru a returna unul sau mai multe produse, este nevoie să intrați pe site-ul magazinului iar în josul paginii veți găsi formularul de retur care trebuie completat, apoi puteți trimite produsele la adresa Drumul Gării nr 58, Otopeni - Ilfov. 

Pentru mai multe detalii despre returnarea produselor, puteți verifica rubrica de returnare a produselor sau ne puteți contacta la numărul de telefon 0735.609.360 de luni până vineri între orele 10:00 - 19:00.

Metode de plată în magazinul Himalaya

Produsele se pot plăti prin următoarele modalități:

Ramburs - Numerar la livrarea coletului

Plată online prin card bancar VIsa sau Mastercard. Plățile sunt procesate prin ePayment și nu se percepe comision.

Himalaya magazine similare

Dacă nu ați reușit să găsiți produsul dorit în magazinul Himalaya, Tipli vă recomandă să aruncați o privire peste magazinele Decathlon, Sportisimo, ProAlpin și SportVision, unde puteți beneficia de CashBack la fiecare cumpărătură. 

Totodată, vă recomandam să vă uitați și la magazinele din categoria hobby și sport unde veți găsi o mulțime de magazine similare, pline de promoții și cupoane de reducere.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani înapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau "bani înapoi" reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Himalaya

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul Himalaya și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitați magazinul online Himalaya accesând butonul portocaliu și cumpărați ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Imagine

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Himalaya

Himalaya, magazin de top în România specializat în comercializarea de produse, accesorii și echipamente pentru alpinism, ski, snowboarding, camping și călătorie.

Descoperiți o gamă largă de produse outdoor pentru aventurile dumneavoastră.

Intrați chiar acum pe magazinul online Himalaya și descoperiți o mulțime de oferte și promoții atrăgătoare, cât și transport gratuit.

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

  • Redirecționarea către magazin

    Redirecționarea a avut loc cu succes.

  • Cumpărături în magazin

    Cumpărați produsul ales de dvs.

  • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

    De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Himalaya.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă