Kettler

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul Kettler.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul Kettler.

Voucher Kettler

Bani înapoi 6 % la tot în magazinul Kettler

Valabil până la 20.05.2024

 
 

Kettler este un magazin specializat în vânzarea de aparate și accesorii de fitness. Fie preferați antrenamente de forță sau...

Reduceri de până la 35% la articole sport

+ 6 % înapoi de la cumpărătură

Beneficiați acum de reduceri de până la 35% la articolele sportive! Alegeți echipamentul de care aveți nevoie și economisiți în timp ce vă… mai mult

Despre magazinul Kettler

Kettler este o companie germană cu sediul în Ense-Parsit, cu unități deschise în întreaga lume. Compania produce biciclete, produse pentru petrecerea timpului liber, mobilier de grădină și echipamente pentru exerciții fizice.

Kettler.ro oferă jucării, echipamente și aparate cardio fitness, pentru antrenament de forță, tenis de masă și accesorii.

Istoricul Kettler

În anul 1949, Kettler a început prin producerea de mobilier de grădină de înaltă calitate și în 1962 a adăugat în lista de produse Kettcar-ul care s-a bucurat de renume mondial. Începând cu 1977, Kettler a adăugat biciclete din aluminiu pentru linia lor de produse și a început să producă echipamente fitness de înaltă calitate și suprafețe pentru tenis de masă curând după aceea.

Produsele Kettler

Produsele vândute de Kettler variază de la o țară la alta, însă categoriile de biciclete, sală fitness, tenis de masă și jucării pot fi găsite peste tot în lume.

Imagine

Categorii recomandate pe Kettler.ro: cardio fitness, antrenament de forță, tenis de masă, jucării, promoții, accesorii.

Jucării

Kettler vinde o linie completă de jucării pentru copii, de la tricicletele de împins pentru copii mici la tractoare cu pedale.

Kettcar

Kettcar a fost introdus pentru prima dată în lume în 1962 ca primul vehicul cu pedale pentru copii. Similar cu sistemul de la o bicicletă, pedalele învârtesc roțile cu ajutorul unui lanț, dar Kettcar având 4 roți, nu necesită echilibrare la plimbare.

Kettrike

Kettrike sunt o serie de triciclete pentru copii cu vârste cuprinse între 1-5 ani, care vin cu o bară de împingere detașabilă. Kettrike sunt încă produse în Germania și apoi expediate la nivel mondial. Kettler deține mai multe brevete pe diferite funcții ale Kettrikes.

Vehicule cu pedale licențiate

Pe lângă numele lor de brand, Kettler produce și vinde vehicule cu pedale, sub licență mai multor altor companii. Kettler este singurul producător de tractoare cu pedale marca CAT, Case, Massey Ferguson și New Holland

Tenis de masă

Kettler produce o serie de mese pentru tenis de masă de înaltă calitate, toate fiind certificate pentru turnee. Pe lângă producția de mese pentru interior, Kettler a dezvoltat o tehnologie pentru a face și mese de tenis pentru exterior, care sunt 100% rezistente la apă, păstrând săritura necesară a mingii.

Biciclete

Kettler proiectează și produce biciclete de peste 40 de ani, testate să reziste la o varietate de terenuri, condiții meteorologice și reglementări de siguranță.

Fitness

Kettler produce o linie extinsă de echipament fitness, variind de la biciclete de exerciții sau biciclete eliptice la benzi de alergare și aparate pentru vâslit.

Biciclete fitness (biciclete staționare)

Pedalatul oferă nenumărate beneficii sănătății, cum ar fi reducerea riscului de boli de inimă și accident vascular cerebral, în plus îmbunătățește rezistența metabolismul. Bicicletele oferite de Kettler permit practicarea ușoară a exercițiilor, și sunt proiectate pentru un antrenament mai confortabil.

Biciclete eliptice

Bicicleta eliptică oferă beneficiile unor exerciții, cum ar fi jogging sau alergat, fără a pune presiune pe articulații, deoarece picioarele nu părăsesc tălpile bicicletei. Ajută la arderea grăsimilor.

Antrenament de forţă

La Kettler găsiţi mai multe aparate multifuncționale si bănci de exerciții

Livrarea produselor și plata

Comerciantul va decide metoda potrivită de livrare, de obicei, prin intermediul unor firme de curierat rapid.

Livrarea produselor se face oriunde pe teritoriul României.

Termenul de livrare este de la 1 la 3 zile (în perioada cu un volum mare de cereri și/sau a sărbătorilor legale se poate prelungi până la 5 zile lucrătoare), dar poate varia în funcţie de produs şi disponibilitatea sa.

Termenul de livrare pentru produsul comandat va fi indicat în notificarea de prelucrare a comenzii.

Curierul vă va transmite telefonic ziua şi ora livrării.

Costurile de livrare, atunci când se aplică, se calculează automat şi sunt afişate în momentul în care se plasează comanda. Valoarea costului de transport variază în funcţie de destinaţie, greutatea pachetului şi modalitatea de plată.

Clienții pot plăti pentru produse la livrare, online, cu ordin de plată sau în rate fără dobândă.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau “ bani inapoi” reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Kettler

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul Kettler și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati Kettler.ro accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei.

Imagine

Recenziile Kettler

Ema F.

21.01.2023 5.0

Nemultumit, Inca nu au confirmat comanda

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre Kettler

Kettler este un magazin specializat în vânzarea de aparate și accesorii de fitness. Fie preferați antrenamente de forță sau cardio fitness, Kettler vă vine în ajutor cu diverse modele de aparate pentru un antrenament eficient - biciclete, steppere, ergometre, benzi de alergare, aparate multifuncționale, dar și accesorii pentru tenis.

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 6 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Kettler?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă