Vă doriți ca mai mulți clienți să cumpere în e-shopul dvs? Începeți să colaborați cu noi și noi vă vom aduce clienți noi.

Cum funcționează colaborarea?

Odată ce vom ajunge la o înțelegere, noi vom adăuga e-shopul dvs. în lista magazinelor, în care clienții sunt răsplătiți pentru cumpărăturile lor. Noi vom răspândi recunoașterea mărcii dvs, iar astfel vă vom aduce mai mulți clienți. Apoi dvs. ne veți trimite un comision pentru cumpărăturile făcute de clienții, care au vizitat magazinul dvs. prin intermediul portalului nostru. O mare parte din acest comision noi o vom da înapoi clienților.

De ce este avantajos să colaborați cu noi?

În timpul cooperării noastre veți câștiga mulți clienți noi, care vor fi bucuroși să revină la dvs., deoarece vor primi o parte din bani înapoi de la fiecare achiziție făcută în e-shopul dvs. În același timp, noi vom face publicitate mărcii dvs., pentru care nu veți plăti nici un leu.

Cum să fiți adăugat în lista magazinelor noastre?

A începe o colaborare cu noi este foarte simplu. Scrieți-ne la adresa info@tipli.cz și într-o clipă vom ajunge la o înțelegere. De asemenea, vă vom explica totul în detalii și vă vom ajuta cu pregătirea necesară pentru colaborarea cu noi.

Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți.

Doriți să pierdeți recompensă de până la 15 % din orice cumpărătură pe internet?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă