Despre magazinul Selgros

Selgros este un retailer european de tip Cash&Carry, deținut de holdingul elvețian TransGourmet. Selgros deține fizic 91 de magazine, din care 43 în Germania, 22 în România, 17 în Polonia și 9 în Rusia, plus site-uri în fiecare țară ce vând, datorită unor promoții și oferte cuprinse în catalog Selgros.

Principalele caracteristici ale sistemului Cash&Carry sunt rezumate cel mai bine, astfel:

 • Cash and carry este o formă de comerț în care mărfurile sunt vândute de la un depozit en-gros fie pe bază de autoservire, fie pe bază de eșantionare, sau o combinație a celor două.
 • Clienții (comercianții cu amănuntul, utilizatorii profesioniști, comercianții retail, cumpărătorii instituționali etc.) decontează factura la fața locului în numerar și transportă mărfurile.
 • Există diferențe semnificative între aprovizionarea „clasică” și cumpărăturile făcute la cash&carry: la retaileri ca Selgros, spre exemplu, clienții se organizează înșiși cu transportul mărfurilor, decontează în numerar și nu pe credit (prin facturi).

Catalogul Selgros prezintă toate ofertele Selgros, unde clienții pot găsi atât promoțiile pentru mâncare, cât şi cele non-alimentare, create în funcție de strategia de marketing a brandului.

Holdingul TransGourmet este astăzi controlat 100% de compania Coop Elveția, una din cele două mari cooperative elvețiene care deține diverse capacități de producție, terenuri agricole și lanțul de magazine Coop.

Informații despre companie și catalog Selgros

În Romania, ofertele Selgros pot fi găsite de către clienţi în 22 de magazine fizice, din cele mai mari orașe ale țarii. Ține minte că, în orice locație, găsești 41.000 de articole, 24.000 la categorie Alimentar şi 17.000 la categoria Non-Alimentar. Putem spune că diversitatea este la ea acasă, în magazinele Selgros!

Mai mult, beneficiezi de aceleași lucruri și promoții, în orice pliant Selgros. Așa că, nu te îngrijora, referitor la acest subiect!

Magazinele offline au un program de funcționare extins și adresat tuturor clienților. Astfel, îți poți face cumpărăturile fizic, după ce ai selectat ce dorești din catalog Selgros online, de Luni până Duminică, între ora 08:00 și ora 22:00. În marile centre urbane, programul începe şi mai devreme, de la ora 06:00.

Orice pliant Selgros poate fi găsit în toate locațiile, iar dacă dorești să îl ai mereu cu tine, îl poți consulta direct pe https://www.tipli.ro/cataloage... sau pe site-ul companiei, care poate fi accesat aici: www.selgros.ro

Ca și Hornbach, și Selgros se implică în multe campanii de CSR și culturale.

Există două tipuri de catalog Selgros cel Alimentare şi cel Non-Alimentar, pentru o delimitare clară a produselor puse la dispoziția clienţilor. Valabilitatea pentru ambele cataloage este de două săptămâni.

Cum economisesc cu pliant Selgros

Datorită unor promoții Selgros, create în mod frecvent și repetitiv, pe care le găsești în broșura Selgros, clienţii retailer-ului pot adopta diverse metode de economisire. Pentru a nu rata nicio ofertă Selgros, ori te abonezi la materialele promoționale fizice, ori te abonezi la catalog Selgros online.

O altă metodă, de care poți profita la Selgros, se adresează clienților din mediul de afaceri, prin cardul acordat membrilor „clubului profesioniştilor’’. Aici clienții primesc reduceri şi promoţii substanţiale. Există carduri de membru în clubul Selgros şi pentru persoanele fizice, clientul întrând uşor în posesia cardului. Mai mult, compania oferă frecvent promoţii şi concursuri, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor, iar acestea se găsesc ușor în catalog Selgros.

Reducerile oferite în cadrul promoţiilor sunt substanţiale, precum 25- 40 la sută. În magazinele Selgros, clienţii găsesc diferite metode de plată, toate introduse pentru facilitarea clienţilor.

Nu mai sta pe gânduri! Ia-ți pliantul Selgros și hai la cumpărături!

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Selgros

Sellgros este soluția perfectă pentru cumpărătorii profesioniști, care caută mereu cel mai optim raport calitate - preț. De asemenea, magazinul de tip Cash & Carry vine cu o varietate surprinzătoare de produse, toate organizate pe grupe de marfă așa încât să-ți poți cumpărăturile într-un timp util și cât mai eficient. De menționat că accesul în magazinele Selgros se face pe baza de legitimației de membru.

Categoria magazinului

Selgros în alte țări

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Selgros.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă