Momentan pentru magazinul Vivre nu avem niciun cupon de reducere.

Descoperiți alte reduceri și cupoane de reducere din magazinele SomProduct sau Sinsay.

Cod reducere de 20 % la articole home & deco

Valabil până la 30.09.2022

+ 3 % înapoi de la cumpărătură

Cuponul de reducere îl puteți folosi în coșul magazinului.

Vestă matlasată

Valabil până la 30.09.2022

+ 5 % înapoi de la cumpărătură

Vestă matlasată, , galben, SINSAY

Despre magazinul Vivre

Vivre este un magazin de retail născut din entuziasmul de a decora cât mai multe case. Scopul acestuia este de a inspira clienții săi cu produse de un design original, atent lucrate și pregătite să înfrumusețeze orice interior. Vivre dispune de un portofoliu de peste 1000 de branduri, care creează un adevărat univers inspirațional. În oferta sa se regăsesc peste 150 de mii de produse, precum obiecte de decor, mobilă și diverse accesorii pentru casă.


Vivre scurt istoric

Povestea Vivre a început în anul 2012. Treptat Vivre a ajuns a fi cel mai îndrăgit magazin online de mobilă, decorațiuni și textile din Europa Centrală și de Est. Acesta înfrumusețează casele a peste 100 milioane de oameni din 9 țări din Europa. Magazinul Vivre este într-o continuă extindere, venind cu colecții noi în fiecare zi.

ImagineDecor Vivre

Un loc aparte în categoriile de produse Vivre îl ocupă colecția sa de decorațiuni. Anume aici puteți găsi cele mai originale idei pentru a împrospăta interiorul locuinței dvs. În cazul în care sunteți în căutarea unor obiecte de artă pentru a oferi un aspect mai deosebit locuinței dvs, atunci cu siguranță trebuie să explorați tablourile Vivre. În plus, în aceeași categorie puteți găsi cele mai originale decorațiuni pentru ferestre, precum sunt perdelele și draperiile Vivre.

Magazinul Vivre se bucură și de o colecție foarte frumoasă de corpuri de iluminat. Fie căutați abajururi, ghirlande sau lămpi, Vivre neapărat vă va impresiona cu modelele sale. O categorie interesantă în acest sens reprezintă colecția de lustre Vivre concepută conform celor mai actuale tendințe.

Imagine

Iar pentru o experiență de somn cât mai plăcută, nu ezitați să răsfoiți colecția de lenjerii Vivre pentru pat. Acestea nu doar vor decora dormitorul dvs., ci și vor spori confortul somnului dvs.

Covoare Vivre

Covorul reprezintă unul dintre elementele de bază ale unui decor complet. El are puterea de a transforma radical aspectul interiorului casei dvs. În acest context magazinul Vivre vine cu cea mai vastă colecție de covoare. În plus, acesta vă oferă posibilitatea să alegeți covorul perfect conform tipului, modelului și formei preferate de dvs.


Mobilă Vivre

Indiferent dacă aveți nevoie de mobilă pentru dormitor, sufragerie, bucătărie sau oficiu, în e-shopul Vivre veți descoperi cele mai calitative piese de mobilier perfecte pentru orice tip de interior. Explorați colecțiile de canapele Vivre și lăsați-vă inspirați de eleganța și rafinitatea acestora. Iar pentru un confort și mai mare, vă recomandăm să optați pentru fotoliile Vivre, care pot fi găsite și în variantă extensibilă.

ImagineVivre contact

În cazul în care aveți vreo întrebare sau neclaritate legată de comanda dvs. sau de produsul ales, nu ezitați să contactați echipa Vivre. Magazinul dispune de mai multe opțiuni prin care poate fi contactat:

 • telefonic la numerele: 03-171-04220, 03-171-04221

 • prin email la adresa: contact@vivre.ro

 • prin formularul de contact disponibil pe pagina de contact a magazinului.

Pentru o comunicare mai deschisă, vă recomandăm să țineți legătura cu magazinul Vivre pe rețelele de socializare - Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest.


Beneficiați de oferte speciale și reduceri pe Tipli.ro

În fiecare zi căutăm oferte speciale, reduceri și cupoane de reducere pentru a vă ajuta să reduceți considerabil cheltuielile dvs. Toate ofertele actuale ale e-shopului Vivre pot fi găsite în partea de sus a profilului magazinului. Cumpărați acum în magazinul dvs. preferat la prețuri și mai reduse.

Vivre coduri de reducere pe care le-ați ratat

Cupon de reducere de 15 % la produsele selectate

04.07.2022

Cupon de reducere de 20 % la produsele pentru gradina

04.07.2022

Cupon de reducere de 15 % la categoria Totul pentru tine și casa ta

31.05.2022

Cupon de reducere de 15 % la articole home și deco din Outlet

15.05.2022

Cupon de reducere 25 % extra la produsele vândute și livrate de Vivre

28.02.2022

Cupon de reducere 15 % la toate produsele

28.02.2022

Cupon de reducere de 10 % la produsele vândute de Vivre

31.01.2022

Cupon de reducere 25 % la comenzi de minimum 450 lei

31.01.2021

Cupon de reducere 15 % la gama de cosmetice Plant Line

06.12.2020

Cupon de reducere 20 % la produse pentru îngrijirea parului de la Dove

06.12.2020

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Vivre

Vivre este un magazin despre viața frumoasă și trăită cu mult stil. Scopul acestuia este de a decora casa dvs. cu cele mai frumoase accesorii, piese de mobilă și obiecte de design. Găsiți aici o multitudine de obiecte în diverse stiluri de la peste 1000 de branduri

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Vivre.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă