Voucher Mediashop

Cod reducere MediaShop de - 10% la abonarea la newsletter

Valabil până la 02.08.2024

 
 

Profitați de o reducere de 10% la prima comandă abonându-vă la newsletter-ul din magazinul online MediaShop și introducând codul de reducere în… mai mult

Cod reducere MediaShopTV cu -25 lei la abonare newsletter MediaShop

Valabil până la 18.07.2024

 
 

Înregistrați-vă acum la newsletterul MediaShop și veți beneficia automat de o reducere de 25 LEI. Nu ratați oferta!

Cod reducere Media Shop Tv -5% la abonarea la newsletter

Valabil până la 18.07.2024

 
 

Abonează-te la newsletter si vei primi un voucher cu 5% discount la prima ta achiziție.

Despre magazinul MediaShop

MediaShop România este un magazin electronic specializat în comercializarea de produse pentru uz casnic, cosmetică auto, produse și accesorii bucătărie, produse pentru timp liber și sport, chiar și produse pentru sănătate și îngrijirea corpului. Magazinul acționează pe piața din România încă din anul 2014, iar foarte mulți clienți cunosc magazinul datorită spoturilor publicitare TV și datorită faptului că clienții au posibilitatea de a comanda produse telefonic.

Magazinul electronic MediShop poate fi găsit și în alte țări din Europa precum Cehia, Slovacia, Germania, Ungaria, chiar și Turcia. Succesul magazinului se datorează timpului de livrare scurt, calității produselor, cât și datorită zecilor de mii de clienți mulțumiți de serviciile

oferite.

Imagine

Cum să economisiți în magazinul MediaShop România

Clienții magazinului MediaShop pot economisi la cumpărături prin simpla unei aruncări de privire peste ofertele, promoțiile, cât și campaniile oferite pe site-ul magazinului, sau chiar și prin intermediul TV, MediaShop având o prezență foarte mare în lumea reclamelor TV.

La MediaShop, clienții pot descoperi reduceri și oferte de sezon, la anumite branduri, sau chiar la categorii întregi de produse MediaShop, aruncați o privire peste cele mai noi oferte de pe site-ul magazinelor și economisiți la sute de produse.

Magazinul electronic MediaShop România oferă și livrare gratuită la comenzile de minim 200 de lei, acest lucru fiind o foarte bună modalitate de a economisi banii taxei de livrare.

O altă modalitate de a economisi în magazinul MediaShop este prin accesarea magazinului prin portalul Tipli. Tipli oferă bani înapoi la fiecare achiziție în magazinul MediaShop, cât și în multe alte magazine.

Clienții magazinului mai pot economisi la cumpărături și prin achiziția de produse MediaShop din categoria Sale, unde aceștia pot descoperi oferte tentante, reduceri de preț, cât și posibilitatea de a obține cadouri sau produse gratuite la anumite comenzi.

Clienții mai pot economisi la fiecare achiziție și folosind un cod de reducere MediaShop, aceste coduri fiind valabile la anumite produse, la un anumit brand, sau chiar și la o categorie întreagă.

Cum să obțineți un cod de reducere MediaShop

Clienții pot obține un cod de reducere MediaShop direct de pe site-ul magazinului, pe pagina principală a site-ului fiind puse la dispoziție clienților atât câteva dintre codurile de reducere active, cât și ofertele și campaniile promoționale actuale.

Clienții mai pot obține coduri de reducere MediaShop și prin intermediul portalului Tipli. La Tipli, în secțiunea vouchere, veți putea descoperi atât coduri de reducere MediaShop, cât și coduri de reducere pentru alte magazine.

O altă modalitate de a obține un cod de reducere, este prin înscrierea la newsletter-ul MediaShop România . Pe lângă faptul că cei care se înscriu vor fi printre primii care află de cele mai noi oferte și reduceri, vor primi și un voucher cadou de 25 de lei, acesta putând fi aplicat la comenzi de minim 100 de lei.

Clienții mai pot obține coduri de reducere și prin intermediul reclamelor TV, cât și a paginilor de socializare Facebook, Instagram sau Youtube ale magazinului.

Oferte la produse MediaShop România

MediaShop România pune clienților la dispoziție regulat oferte, reduceri și campanii promoționale la sute de produse. Una dintre cele mai bune categorii în materie de oferte și reduceri este chiar categoria Sale, unde clienții sunt așteptați cu produse la reducere de până la 50%, chiar mai mult, iar pe lângă asta, clienții pot obține și cadouri sau produse gratuite la achiziția anumitor produse MediaShop.

Clienții MediaShop România mai sunt așteptați cu reduceri și oferte sezoniere, precum și reduceri în preajma sărbătorilor sau chiar Black Friday.

Descoperiți și oferte la produse de cosmetica auto, aruncați o privire peste reduceri la seturi curățare parbriz, produse curățare caroserie și interior, aspiratoare auto și multe altele, toate astea alături de oferte și reduceri foarte tentante.

Regulat, clienții mai pot descoperi și reduceri la produse MediaShop precum tigăi, oale, tacâmuri și multe alte produse pentru bucătărie.

Parte din oferta MediaShop fac și codurile de reducere, acestea fiind foarte des întâlnite alături de campanii promoționale, oferind posibilitatea de a economisi foarte mult la produsele dorite.

MediaShop România - cosmetică auto, produse casă și grădină și multe altele

MediaShop România, sau MediaShop TV cum mai este cunoscut, este magazinul online perfect, atât pentru locuință și mașina dvs., cât și pentru sănătate. Gama vastă de produse MediaShop, calitatea acestora și rapiditatea livrării sunt motivele pentru care clienții se întorc și achiziționează din acest magazin.

Magazinul electronic MediaShop pune la dispoziție clienților 6 categorii de produse, acestea fiind:

 • Cosmetica auto
 • Casnice/Hobby
 • Bucătărie
 • Timp liber și sport
 • Frumusețe/Wellness
 • Sale

Categoria cosmetică auto oferă clienților produse precum seturi curățat parbriz, spume active pentru curățare, seturi îngrijire auto cât și produse pentru îndepărtarea zgârieturilor de pe caroserie.

În categoria de produse casnice și hobby, clienții pot descoperi produse precum fiare de călcat, proiectoare lumini cu laser, radiatoare, ștampile, mopuri și accesorii mop, lămpi, lanterne, perdele și multe altele. Revitalizați-vă locuința cu produse MediaShop, folosiți un cod de reducere și economisiți la cumpărături.

În categoria Bucătărie, clienții pot descoperi peste produse MediaShop precum ascuțitoare de cuțite, cuptoare airfryer, grătare electrice, tigăi, seturi cuțite, suporturi tigăi și capace, și foarte multe alte produse care vă vor da o mână de ajutor atunci când gătiți.

În categoria de timp liber și sport, clienții sunt așteptați cu produse precum aparte fitness, biciclete de cameră, bănci inversie, seturi și pistoale de masaj, benzi alergare și saltele pentru masaj.

Cu categoria frumusețe și wellness, vă puteți menține corpul sănătos și pielea foarte fină. Clienții pot descoperi în această categorie aparate pentru bărbierit, curele de slăbit, curele elastice, creme pentru corp, epilatoare, perii ceramice pentru păr, plăci de îndreptat părul, aspiratoare faciale, chiar și piscine.

Toate produsele din magazinul MediaShop sunt aici să vă ajute, fie că este vorba de ajutor în bucătărie, în menținerea curățeniei în locuință sau menținerea autoturismului, produsele de calitate de la MediaShop cu siguranță vă vor surprinde plăcut. Totodată, toate produsele comercializate sunt atent alese pentru a oferi cel mai înalt standard de calitate, iar produsele pentru îngrijirea corpului, wellness și frumusețe, vor ajuta clienții să își mențină corpul sănătos.

Imagine

De ce să achiziționați din magazinul MediaShop România

Clienții magazinului MediaShop se bucură de produse la cel mai înalt standard de calitate, fie că este vorba de produse pentru curățat, produse pentru îngrijirea corpului sau produse sport, la MediaShop garanția calității este garantată.

MediaShop este un magazin destul de neobișnuit, acesta oferind o gamă limitată la câteva sute de produse, astfel oferind clienților produse atent alese, astfel încât clientul să poată să aleagă direct cele mai bune produse, fără a se pierde în alte zeci de produse similare de o calitate mai joasă.

Clienții pot opta pentru a se înregistra în clubul clienților de fidelitate MediaShop, acesta este oferit contra cost, dar înregistrarea duce la beneficii precum livrare gratuită la toate comenzile pe toată durata cardului de fidelitate, reduceri și oferte personalizate cu reduceri de 20, 30 sau chiar 50%, cât și un bonus de 320 de lei în cupoane de reduceri, care vor fi livrate prin poștă alături de cardul de fidelitate și pot fi folosite imediat.

MediaShop România oferă clienților și posibilitatea de a comanda produsele telefonic, în acest fel nu veți mai depinde de internet și puteți afla mult mai multe detalii despre produsele comercializate.

Pe lângă toate astea, MediaShop oferă produse de calitate și în alte țări din Europa, puteți descoperi magazinul și în țări precum Cehia, Slovacia, Ungaria, Germania și multe altele.

 

MediaShop România retur și reclamații

Clienții MediaShop au la dispoziție 14 zile calendaristice de a returna produsele nedorite fără a fi nevoie de a invoca un anumit produs.

Produsele trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite, fără urme de uzură, zgârieturi sau alte defecte obținute în urma folosirii produselor. Clientul va suporta taxa de livrare pentru returnarea produselor.

Produsele nedorite pot fi returnate la adresa OP nr. 2 CP nr. 2 Oradea, Jud. Bihor, RO32948394. Cod poștal 410670 la firma MediaShop GmbH.

Excepție fac produsele consumabile, pentru acest tip de produse restituirea contravalorii se face numai în cazul în care produsele sunt sigilate. Termenul de renunțare începe în cazul unui contract de livrare în ziua preluării produsului de către client. Pentru respectarea termenului, marfa trebuie returnată în timp util prin anexarea unei scrisori privind cererea de rambursare a prețului de achiziționare.

Produsele au o garanție de 24 de luni în cazul în care nu este altfel specificat, în cazul în care ați primit produse defecte, cu lipsuri sau care nu funcționează, puteți apela la numărul de telefon 318-114000 iar un operator vă va ajuta la soluționarea reclamației.

Mediashop coduri de reducere pe care le-ați ratat

Cod reducere Mediashop - 20% la toate produsele

01.07.2024

Cod reducere Mediashop - 15% la toate produsele

24.06.2024

Cod reducere Mediashop - 20% la produsele de grădină

17.06.2024

Cod reducere Mediashop - 20% la toate produsele

30.04.2024

Cod reducere Mediashop - 20% la toate produsele de Grădină

13.05.2024

Cod reducere Mediashop - 15% la toate produsele de Ziua Femeii

10.03.2024

Cod reducere Mediashop - 15% la toate produsele

26.05.2024

Voucher Mediashop transport gratuit

19.02.2024

Cod reducere Mediashop - 14% la toate produsele de Valentines Day

14.02.2024

Cod reducere Mediashop - 20% la toate produsele

12.02.2024

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Mediashop

După ce ați ales produsele dorite și le-ați adăugat în cos, apăsați pe butonul „cos de cumpărături" iar sub produsele adăugate în coș veți descoperi un buton „Introduceți aici codul cuponului, apoi dați clic pe validare!", introduceți codul, după care veți apăsa pe butonul "Validare Cupon" iar reducerea va fi dedusă la toată comanda sau la produsele la care se aplică.

Imagine

În anumite condiții, există posibilitatea că un cod reducere MediaShop să nu funcționeze. Motivele pot fi multiple, spre exemplu, verificați data de valabilitate a codului respectiv, cât și campania promoțională din care face parte. Anumite coduri se aplică la cumpărături începând de la o anumită sumă, altele se aplică doar pentru anumite produse sau brand, iar altele pot fi activate doar în aplicație. Citiți cu atenție descrierea cuponului pentru a evita orice neplăceri.

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Mediashop

MediaShop România este un magazin online, care oferă o varietate de produse de la mărci cunoscute prin intermediul reclamelor TV. În oferta magazinului clienții pot descoperi ajutoare pentru bucătărie precum mixere, griluri, dar și multe alte produse de uz casnic precum cabluri, radiatoare, mopuri, fiare de călcat, becuri și foarte multe altele. Clienții mai pot descoperi și produse de cosmetică auto, produse pentru hobby și de frumusețe. Descoperiți produse MediaShop România la cele mai avantajoase prețuri și folosiți un cod de reducere pentru a economisi la achizițiile dvs.

Mediashop în alte țări

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Mediashop.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă