U-man

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

U-man cupoane de reducere și reduceri

Bani înapoi 5 % la tot în magazinul U-man

Valabil până la 19.10.2021

 
   

U-man.ro este cel mai cunoscut magazin de lifestyle urban, creat special pentru cei pasionați de skateboarding, graffiti, snowboarding și...

Despre magazinul U-man

U-Man este cel mai mare skateshop din România și cel mai cunoscut magazin de lifestyle urban. Acesta este locul perfect pentru iubitorii de skateboarding, graffiti, snowboarding, street style, longboarding & lifestyle. În oferta magazinului găsiți haine și accesorii de la branduri renumite precum: DC Shoes, Osiris, Billabong, Volcom și Element, Etnies, Emerica, Altamont și ThirtyTwo, Von Zipper, DVS, Quiksilver și Roxy, Vans & Converse.

Imagine


Magazine U-Man

Magazinul U-Man se adresează tuturor românilor interesați de artă, cultură, muzică, sporturi urbane și extreme. Acesta poate fi găsit atât în mediul online, cât și fizic. Acestea sunt adresele magazinelor U-Man din România:

 • U-Man Iași: Bulevardul Tudor Vladimirescu, Iași 700305,

 • U-Man Cluj: Str. Al. Vaida Voievod, Nr. 53-55 Cluj-Napoca, 400000, Cluj

 • U-Man Băneasa: Șoseaua București-Ploiești 42D, București 013685

 • U-Man Timișoara - Centru: Str. Augustin Pacha nr.2, Timișoara, 300055, Timiș

 • U-Man Timișoara - Iulius Mall: Strada Aristide Demetriade, Nr. 1, Etaj 1, Timișoara, Timiș

 • U-Man Brașov: Strada Mureșenilor 3, Brașov 500029.

U-Man București, U-Man Shop Brașov sau U-Man Cluj-Napoca - oricare ar fi locația dvs. preferată, nu ezitați să vizitați fizic magazinul U-Man și să beneficiați de serviciile acestuia.

Imagine


U-Man contact

Pentru întrebări sau sugestii legate de magazinele Uman contactați serviciul pentru clienți prin aceste opțiuni:

 • Tel. 0356-005873

 • E-mail: shop@u-man.ro

Programul de lucru este de luni până vineri, între orele 9.00 - 16.00.


U-Man.ro păreri

Pentru că știm cât de mult valorează părerile altor cumpărători atunci când comandați ceva online, vă recomandăm să urmăriți feedbackul altor clienți U-Man pe rețelele de socializare precum Facebook, Instagram, YouTube. Tot aici veți fi la curent cu cele mai actuale produse și oferte U-Man.


Câștigă bani înapoi cu Tipli.ro

Cumpărăturile online rămân a fi opțiunea preferată în rândurile românilor. Rapiditatea și confortul plasării comenzii, ofertele disponibile online - sunt doar câteva din motivele pentru care optăm pentru mediul online atunci când ne facem cumpărăturile. Acum, datorită portalului de cashback Tipli, din fiecare comandă plasată online puteți beneficia și de bani înapoi. Trebuie doar să accesați magazinul online prin Tipli înainte de a plasa comanda și procentajul stabilit de magazinul online va fi al dvs. În cazul magazinului U-Man puteți beneficia de 5% înapoi din valoarea totală a comenzii.


Beneficiază de U-Man reduceri cu Tipli

Tipli.ro vă vine în ajutor cu o mulțime de cupoane de reducere, pe care le puteți găsi chiar pe pagina noastră. Acestea le puteți aplica în momentul plasării comenzii. Dacă nu știți cum funcționează cupoanele de reducere pe U-Man, atunci vă recomandăm să urmăriți aceste indicații:

1. Alegerea cuponului de reducere

Alegeți codul de reducere (întreaga ofertă actuală o puteți găsi în partea de sus a profilului magazinului), pe care doriți să-l folosiți pe U-Man.

2. Afișarea cuponului de reducere

Codul respectiv îl puteți copia, accesând simbolul foarfecii. Apoi accesați butonul „Folosește cupon”, iar astfel veți fi redirecționat către magazinul U-Man.

3. Introducerea codului de reducere

Alegeți produsul de care sunteți interesat și adăugați-l în coș. În momentul în care v-ați hotărât să plasați comanda, deschideți coșul, iar în secțiunea ”Cod promo” introduceți codul copiat de pe Tipli. Accesați butonul „Pasul următor”, iar astfel întreaga dvs. sumă a comenzii se va reduce automat. Acum nu vă rămâne decât să finalizați comanda.

Imagine

Folosiți cupoane de reducere pe Tipli.ro

În fiecare zi căutăm oferte speciale, reduceri și cupoane de reducere pentru a vă ajuta să reduceți considerabil cheltuielile dvs. Toate ofertele actuale ale e-shopului U-man pot fi găsite în partea de sus a profilului magazinului. Explorați acum o varietate mare de produse de lifestyle urban la prețuri excelente!

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre U-man

U-man.ro este cel mai cunoscut magazin de lifestyle urban, creat special pentru cei pasionați de skateboarding, graffiti, snowboarding și streetstyle. Aici vă puteți echipa cât mai corect și sigur pentru snow și skate, pentru alte activități sau sporturi extreme, dar și pentru un stil de viață urban. Astfel U Man promovează arta, cultura, muzica, sporturile urbane și de adrenalină. Cumpără hainele care vă reprezintă și fii tu însuți cu hainele și accesoriile de pe U-man.ro.

Condițiile de cumpărare

Recompensa dvs. este calculată din suma, pe care o plătiți pentru comandă. Această sumă nu include TVA, plata pentru livrare și recompensele de loialitate folosite. Datorită diferenței de curs valutar, la cumpărarea în magazine străine pot apărea abateri minore în calculul recompensei. Veți primi recompensă atunci când cumpărați la prețuri speciale. În schimb, recompensa poate să nu fie acordată dacă utilizați un cupon de reducere, care nu provine de pe site-ul nostru.

Probabilitatea înregistrării recompenselor este de aproape 100%. Doar în situații excepționale recompensa nu va fi înregistrată, de exemplu din motive tehnologice din partea browserului web. Aceste situații sunt rezolvate pentru dvs. de către personalul de la asistența pentru clienți, trebuie doar să completați formularul pentru garanția satisfacției.

Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 5 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul U-man?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

+ în plus 30 Lei pentru înregistrare

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.