Rca-ieftin

Rca-ieftin

5.0 (1x)

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre magazinul Rca-ieftin

Nu dispuneți de o asigurare auto RCA valabilă sau aceasta expiră în curând? Știm cât este de dificil să întrebați la diferite societăți de asigurări ce preț ar avea asigurarea dvs. auto în funcție de datele dvs. și ale autoturismului. Tocmai de aceea, rca-ieftin.ro vă pune la dispoziție un formular de calcul online cu ajutorul căruia veți afla simplu și rapid cât v-ar costa asigurarea RCA la cele mai serioase companii de asigurări din România. Așa veți putea compara ofertele pentru a alege cel mai ieftin RCA. Mai mult, cu rca-ieftin.ro puteți încheia o ​asigurare RCA online ​imediat.


Apelați la rca-ieftin.ro pentru o asigurare ieftină!

Rca-ieftin sunt pe piață încă din anul 2006 și de atunci ajută șoferii să afle ușor tariful asigurării pentru mașina lor. Aceștia vă garantează că online este mult mai simplu să încheiați o asigurare RCA ieftină, fără a mai fi necesar să vă deplasați undeva ori să vă încadrați într-un anumit program prestabilit.

Procesul este unul foarte simplu:

 1. Introduceți datele autovehicului dvs.

 2. Comparați tarifele actuale pentru o asigurare RCA ieftină

 3. Alegeți cea mai bună variantă pentru mașina dvs.

Astfel, puteți avea o asigurare RCA ieftin, rapid și direct online.

Imagine


RCA Regional

De ce sa plătiți mai mult decât costă cu adevărat? Calculați și comparați acum tarifele RCA de la toate societățile de asigurare din România. Deoarece timpul dvs. este prețios, rca-ieftin.ro oferă posibilitatea de a vă livra polița RCA în mai multe orașe din România. Alegeți orașul în care locuiți și apelați la serviciul rca-ieftin corespunzător:


Rca-ieftin.ro Contact

În cazul în care aveți neclarități despre serviciile oferite de rca-ieftin.ro, nu ezitați să contactați asistența lor pentru clienți. Puteți să le scrieți e-mail la adresa contact@pint.ro sau să vă adresați la sediul social, la adresa Str. Delea Veche nr 16-18, parter, ap. 2, sector 2, Bucuresti. De asemenea, pentru a clarifica unele probleme, vă recomandăm să vizitați pagina cu cele mai frecvente întrebări adresate magazinului. Pentru aceasta accesați linkul Info Utile.


Mai mult, rca-ieftin.ro poate fi găsit și pe rețelele de socializare, precum - Facebook, Twitter, YouTube. Fiți la curent cu cele mai noi oferte și servicii de la rca-ieftin.ro.


Rca-ieftin.ro - Părerile Clienților

Rca-ieftin.ro pune un mare accent pe calitatea și eficiența serviciilor oferite. De aceea, acesta urmărește și ia în considerație orice părere și feedback din partea clienților. Pentru a urmări părerile celorlalți clienți sau pentru a adăuga părerea dvs., accesați pagina Părerea Clienților.

Mai mult, căutați rca-ieftin forum și aflați părerile altor utilizatori, participând și dvs. la diversele dezbateri sau discuții despre eficiența produselor oferite de rca-ieftin.ro. 


Rca-ieftin Calculator

Odată cu extinderea mediului online, s-au dezvoltat și alte servicii online care vă ajută foarte mult în stabilirea prețului pe care îl puteți da pe o poliță de asigurare pentru răspunderea civilă auto sau pentru locuință.

Calculatorul RCA vă ajută să descoperiți și să comparați cele mai mici prețuri sau, dimpotrivă, cele mai avantajoase oferte, care asigură mai multe servicii.

Nu trebuie decât sa intrați pe site-ul rca-ieftin.ro și în câțiva pași să completați formularul cu datele personale și datele autovehicului. Rezultatul îl veți primi în câteva secunde, iar în funcție de câți parteneri are site-ul respectiv veți obține mai multe variante.

Imagine


Beneficiați de serviciile rca-ieftin la un preț și mai redus!

Pe lângă asigurări ieftine, în mediul online puteți profita și de serviciul de cashback. Tipli vă oferă bani înapoi din fiecare comandă plasată online. În cazul magazinului rca-ieftin.ro, veți primi înapoi până la 5% din valoarea fiecărei comenzi. Cumpărați acum asigurarea auto online, rapid și, în plus, la un super preț!

Recenziile Rca-ieftin

5.0

Claudiu S.

19.09.2022 5.0

sunteti the best

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre Rca-ieftin

Aveți nevoie de o asigurare auto și nu vă puteți decide pe care să o alegeți? RCA ieftin vă ajută să faceți alegerea potrivită fără prea multe eforturi. RCAieftin.ro compară tarifele pentru dvs. și vă garantează cel mai ieftin RCA. Puteți alege RCA de la 1-12 luni. Comandă online asigurare RCA auto ieftină!

Condițiile de cumpărare

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 1,75 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Rca-ieftin?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă