Despre magazinul Kiwi.com

Descoperiți Kiwi.com, unul dintre cele mai mari motoare de căutare online a biletelor. Algoritmul unic de căutare le permite clienților să combine în diverse moduri zboruri ale companiilor aeriene care nu lucrează împreună, creând astfel un itinerar unic, adesea mult mai ieftin decât în ​​altă parte. Iar opțiunea de a găsi și cumpăra zboruri ieftine este exact motivul pentru care Kiwi.com este folosit de tot mai mulți clienți.

Kiwi.com oferă serviciile sale în toată lumea, indiferent de locația clienților, aceștia își pot rezerva zborul sau vacanța la un preț avantajos. Firma de origine Cehă, acționează pe piața de cazări și călătorii de peste 10 ani, oferind servicii de calitate și rapide la cele mai avantajoase prețuri.

Alegeți Kiwi Flights și planificați-vă vacanța perfecta de la cap la coadă, iar Kiwi vă pune la dispoziție toate informațiile la îndemână, indiferent că sunteți în căutare de o vacanță exotică, un weekend romantic sau locuri pe care ați dorit să le vedeți dintotdeauna, niciodată nu a fost mai ușor să le plănuiți, iar toate astea datorită portalului Kiwi Flights.

Imagine

Cum să economisiți cu Kiwi.com

Biletele de avion, vacanțele, tururile și închirierile auto sunt în general scumpe, dar asta nu înseamnă că nu există posibilitatea de a economisi la folosirea acestor servicii. Folosind portalul Kiwi.com, este primul pas în a economisi o mare parte din banii de vacanță.

Kiwi.com pune la dispoziție clienților bilete de avion de la aproape toate companiile aeriene, și compară prețurile pentru a vă oferi cele mai mici prețuri la cele mai înalte standarde. Clienții pot alege din diferite tipuri de zboruri, atât directe, cât și cu escală.

Clienții care dispun de timp și nu sunt deranjați de o escală prin care pot vizita o altă locație pentru scurt timp, pot economisi foarte mult la biletele de avion Kiwi. Companiile aeriene oferind prețuri foarte accesibile la zborurile cu escală, chiar și cu peste 50 % mai ieftine decât un zbor direct.

Kiwi.com pune clienților la dispoziție și o categorie numită Oferte, unde clienții pot alege pe site-ul kiwi zboruri și vacanțe la cele mai bune prețuri, aceste oferte sunt adăugate regulat și puteți descoperi cele mai bune prețuri la zboruri din orașe și țări selectate.

O altă modalitate de a economisi bani la achizițiile de servicii Kiwi este prin serviciul CashBack, acest serviciu oferit de Tipli oferă o recompensă clienților la fiecare achiziție de pe portalul Tipli. Tot ce este nevoie pentru a beneficia de cashback, este să aveți un cont pe site-ul Tipli și să accesați Kiwi.com prin portalul nostru.

Kiwi.com mai oferă clienților din când în când și diferite concursuri, iar cei ce participă pot câștiga atât bani sub forma de puncte Kiwi, cât și diferite pachete de vacanță sau multe alte premii. Pe lângă faptul că această companie oferă cele mai accesibile prețuri, clienții pot fi și recompensați cu unul dintre premiile oferite în timpul campaniilor promoționale.

Kiwi Flights și oferte

În portalul Kiwi.com, clienții pot descoperi regulat oferte și promoții prin care pot beneficia de reduceri substanțiale, atât la zboruri, cât și la închirieri auto, cazări, tururi și pachete de vacanță.

La Kiwi.com clienții se pot așteptă la promoții cu specific de sărbătoare, spre exemplu, de Crăciun puteți descoperi reduceri, oferte și promoții Kiwi zboruri și vacanțe în locații foarte populare, iar fanii târgurilor de Crăciun pot vizita Viena, Praga, Paris, Budapesta și multe altele.

Pe lângă ofertele și campaniile promoționale oferite de portalul Kiwi.com în preajma Crăciunului, clienții pot descoperi de-a lungul anului oferte adăugate regulat în categorie Oferte, cât și în preajma altor sărbători precum Black Friday, Anul Nou, Paște, cât și oferte specifice sezonului.

Alegeți de la Kiwi flights la cele mai avantajoase prețuri și vizitați locații exotice, bucurați-vă de un EuroWeekend, rezervați un tur sau oferiți o vacanță cadou persoanei iubite.

Kiwi.com zboruri, trenuri și autobuze

Alegeți Kiwi.com flights pentru vacanțe plăcute la prețuri excelente. Alegeți cele mai populare destinații din întreaga lume și găsiți cele mai ieftine zboruri. Kiwi Flights vă prezintă cel mai ieftin mod de a ajunge în Malta, Tenerife sau Paris. Iar dacă vă doriți să descoperiți și alte destinații, atunci vizitați New York, Bangkok sau Sydney.

Kiwi.com pune clienților la dispoziție zboruri de la diferite companii aeriene din întreaga lume, în oferta Kiwi Flights veți putea descoperi zboruri de la companii precum:

 • Ryanair
 • Eurowings
 • Vueling
 • Alitalia
 • Wizzair
 • EasyJet
 • Czech Airlines

Prin portalul Kiwi clienții pot alege serviciul de călătorie dorit după preferințele sale, aceștia pot alege să fie afișate zboruri de la o anumită companie, tipul de călătorie, durată, număr de escale, preț, număr bagaje și multe altele.

Prin portalul Kiwi.com, clienții nu vor găsi doar zboruri, aceștia pot căuta conexiuni și prin intermediul trenului sau autobuzului. Acest lucru oferă și celor cărora le este frică să zboare o modalitate simplă și confortabilă de a călători aproape oriunde în lume, iar toate astea sunt oferite la cele mai bune și mai avantajoase prețuri.

Tot pentru confortul clienților, prin portalul Kiwi.com aceștia pot rezerva și închiria chiar și o mașină, clienții pot planifica dinainte atât locația, spre exemplu aeroport, cât și ora la care mașina să fie adusă. Pe lângă faptul că clienții pot alege tipul mașinii, atât după brand, cât și după tip, aceștia mai pot alege și locația unde doresc să returneze mașina, nefiind nevoie de a o returna în același loc de unde a fost primita.

Portalul Kiwi.com lucrează îndeaproape și cu portalul de cazări și servicii hoteliere Booking.com, oferind clienților posibilitatea de a rezerva o cazare, sau un pachet de vacanță direct de pe portalul Kiwi, iar pentru că prin acest portal clienții pot rezerva și biletele de avion, conveniența și accesibilitatea oferite sunt nemăsurate. Rezervați tot ce aveți nevoie pentru o vacantă reușită și de neuitat, prin portalul Kiwi Flights.

La Kiwi.com, cele mai populare călătorii cu plecare din România sunt, Londra, Lisabona, Barcelona, Madrid, Bruxelles, Viena, Roma, Paris, cât și zboruri interne din București către Timișoara și Cluj Napoca, cât și retururi pe aceste trasee.

Imagine

De ce să alegeți Kiwi.com Flights

Kiwi.com identifică opțiuni de călătorie ieftine pe care alte motoare de căutare nu le pot găsi, iar prin asta, toate călătoriile și achizițiile de servicii oferite sunt mult mai accesibile.

Un alt plus oferit de portalul Kiwi.com, este faptul că, clienții pot plănui vacanța perfectă printr-un singur portal. Aceștia pot rezerva zboruri, trenuri, autobuze, închirieri auto, cazări, tururi cât și pachete de vacanță de pe un singur site, iar toate căutările vor fi prezentate alături de prețuri accesibile care nu pot fi descoperite în alte părți.

Descărcați aplicația mobilă Kiwi.com și comandați bilete de oriunde. De asemenea, puteți profita de oferte excelente și coduri promoționale care sunt disponibile numai în aplicația mobilă. De asemenea, puteți primi notificări de prețuri excelente. Iar dacă ați uitat biletul de avion acasă, nu este nicio problemă, îl veți putea descoperi în aplicație.

Totodată, aplicația este folosită și că modalitate de contact în cazul în care aveți nevoie de asistență legată de serviciile oferite de Kiwi.com.

Aplicația Kiwi.com poate fi descărcată atât pentru iOS cât și pentru Android.

Imagine

Kiwi.com este o companie foarte bine dezvoltată, cu o prezență aproape în toată lumea. Compania deține birouri atât în Europa, în Republica Cehă, unde a fost înființată, cât și în Statele Unite ale Americii, iar deși compania deține birouri mai mici și în alte țări, reușește să ofere servicii clienților din aproape toată lumea.

Kiwi Flights pregătește clienților și recomandări de călătorie, unde aceștia pot descoperi sfaturi și articole despre cum să economisiți la zboruri, cum să căutați cele mai ieftine zboruri, informații despre conexiuni între zboruri, trenuri și autobuze, informații despre transferuri proprii și multe altele.

Tot pe portalul Kiwi.com, clienții pot descoperi și categoria Stories, unde aceștia pot arunca o privire peste articole precum top 10 locuri pentru cei ce călătoresc singuri, sfaturi și recomandări legate de bagaje, concursuri prin care puteți câștiga bani sub formă de puncte Kiwi Flights, cele mai frumoase destinații, sfaturi despre ce puteți face atunci când aveți o escală și foarte multe altele. Aceste articole sunt adăugate regulat, iar prin acestea puteți descoperi locații noi de vis.

Kiwi.com reclamații și garanția satisfacției

Cu Kiwi nu trebuie să vă faceți griji cu privire la faptul că nu ați prins un zbor de legătură din cauza întârzierii sau anulării primului zborului. Pentru aceste cazuri există garanția Kiwi.com. Această garanție vă protejează împotriva:

 • întârzierii zborului
 • anulării zborului
 • modificării programului de zbor

Dacă apare oricare dintre aceste probleme, Kiwi.com vă va oferi un zbor alternativ la destinația aleasă sau vă va rambursa banii. Iar dacă sunteți blocat undeva, Kiwi vă va ajuta să ajungeți la un alt aeroport și să vă găsiți unde să dormiți.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri nu ezitați să contactați echipa Kiwi.com accesând pagina de contact a platformei sau folosind numărul de telefon Kiwi de pe biletul dvs. De asemenea, puteți trimite în orice moment un mesaj prin intermediul aplicației Kiwi. 

Deși suntem siguri că doriți un număr de contact Kiwi România, vă recomandăm să contactați compania prin intermediul opțiunilor disponibile online pentru a evita orice neînțelegere.

Kiwi.com coduri de reducere pe care le-ați ratat

Cod reducere de 70 de lei la achiziția de minim 840 de lei

31.01.2023

Cod reducere de 50 de lei la comenzi de minim 640 de lei

24.11.2022

Reduceri la zboruri din locația aleasa în jurul a 150 km.

01.12.2022

Recenziile Kiwi.com

Paula P.

15.10.2021 5.0

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Kiwi.com

Kiwi este un unul dintre cele mai mari portaluri de zboruri și călătorii care vine în ajutorul clienților pentru a beneficia de călătorii mai accesibile. Kiwi România pune la dispoziție clienților libertatea de a călători oriunde, fără probleme, confortabil și la cele mai avantajoase prețuri. La Kiwi, pe lângă faptul că pot fi descoperite zboruri oriunde în lume, clienții mai pot descoperi și pachete de vacanță, închirieri auto, cât și diferite oferte și recomandări de călătorie. Alegeți zboruri Kiwi și călătoriți avantajos.

Kiwi.com în alte țări

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Kiwi.com.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă