Kiwi.com

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Kiwi.com cupoane de reducere și reduceri

Bani înapoi 1,5 % la tot în magazinul Kiwi.com

Valabil până la 19.10.2021

 
   

Vă doriți să descoperiți noi destinații și să trăiți noi aventuri, însă vă este frică că nu vă puteți permite o nouă călătorie?...

Despre magazinul Kiwi.com

Kiwi.com, cunoscut anterior ca Skypicker, este un motor de căutare online a biletelor. Algoritmul lor unic de căutare le permite clienților să combine în diverse moduri zboruri ale companiilor aeriene care nu lucrează împreună, creând astfel un itinerar unic, adesea mult mai ieftin decât în ​​altă parte. Iar opțiunea de a găsi și cumpăra zboruri ieftine este exact motivul pentru care Kiwi.com este folosit de tot mai mulți clienți.


Zburați cu Kiwi.com către cele mai populare destinații

Alegeți Kiwi.com flights pentru vacanțe plăcute la prețuri excelente. Alegeți cele mai populare destinații din întreaga lume și găsiți cele mai ieftine zboruri. Kiwi.com vă prezintă cel mai ieftin mod de a ajunge la Malta, Tenerife sau Reykjavík. Iar dacă vă doriți să descoperiți și alte destinații, atunci vizitați New York, Bangkok sau Sydney. Cu ce ​​companie doriți să zburați dvs?

 • Ryanair

 • Eurowings

 • Vueling

 • Alitalia

 • Wizzair

Imagine


Garanția Kiwi

Cu Kiwi nu trebuie să vă faceți griji cu privire la faptul că nu ați prins un zbor de legătură din cauza întârzierii sau anulării primului zborului. Pentru aceste cazuri există garanția Kiwi.com. Această garanție vă protejează împotriva:

 • întârzierii zborului
 • anulării zborului
 • modificării programului de zbor

Dacă apare oricare dintre aceste probleme, Kiwi.com vă va oferi un zbor alternativ la destinația aleasă sau vă va rambursa banii. Iar dacă sunteți blocat undeva, Kiwi vă va ajuta să ajungeți la un alt aeroport și să vă găsiți unde să dormiți.


Descărcați aplicația Kiwi

Descărcați aplicația mobilă Kiwi.com și comandați bilete de oriunde. De asemenea, puteți profita de oferte excelente și coduri promoționale care sunt disponibile numai în aplicația mobilă. De asemenea, puteți primi notificări de prețuri excelente. Ați uitat acasă biletul de îmbarcare? Cu aplicația Kiwi aveți întotdeauna biletele dvs. la îndemână.

 • De asemenea, pe Kiwi.com puteți cumpăra și în Slovacia.

 • Același magazin poate fi găsit și în Cehia, accesați Kiwi.com.


Imagine

Kiwi.com contact

Doriți să întrebați ceva? Nu ezitați să contactați echipa Kiwi.com accesând pagina de contact a platformei sau folosind numărul de telefon Kiwi de pe biletul dvs. De asemenea, puteți trimite în orice moment un mesaj prin intermediul aplicației Kiwi. Deși suntem siguri că căutați un număr de contact Kiwi România, vă recomandăm să contactați compania prin intermediul opțiunilor disponibile online pentru a evita orice neînțelegere.

Pentru a fi la curent cu toate ofertele Kiwi, vă îndemnăm să urmăriți profilurile Kiwi pe rețelele de socializare precum Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter.


Kiwi.com păreri

Pentru că știm cât de mult contează calitatea serviciilor oferite online, vă recomandăm să urmăriți mereu părerile altor clienți pentru a vă forma o opinie cât mai obiectivă. Căutați Kiwi.com reviews sau feedback și fiți mereu la curent cu impresiile clienților Kiwi din întreaga lume.


Cumpărați zboruri mai ieftin cu Tipli.ro

Pentru a vă ajuta să beneficiați de zboruri și mai ieftine, platforma Tipli vă oferă posibilitatea să economisiți considerabil la cumpărăturile online. Acesta vă oferă înapoi o parte din suma cheltuită la fiecare comandă sau rezervare făcută online. Pentru rezervările făcute pe Kiwi.com, Tipli.ro vă returnează 1,5% din valoarea totală. Mai mult, cu Tipli beneficiați de diverse reduceri și cupoane de reducere aplicabile în e-shopurile partenere. Astfel, cu Tipli puteți economisi dublu la cumpărăturile online.

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Recenziile Kiwi.com

5.0

Paula P.

15.10.2021 5.0

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre Kiwi.com

Vă doriți să descoperiți noi destinații și să trăiți noi aventuri, însă vă este frică că nu vă puteți permite o nouă călătorie? Kiwi.com adună laolaltă o mulțime de companii aeriene, operatori feroviari și de transport rutier pentru a vă ajuta să găsiți cea mai potrivită opțiune de călătorie pentru bugetul dvs.

Oamenii de asemenea se interesează

Categoria magazinului

Condițiile de cumpărare

Recompensa dvs. este calculată din suma, pe care o plătiți pentru comandă. Această sumă nu include TVA, plata pentru livrare și recompensele de loialitate folosite. Datorită diferenței de curs valutar, la cumpărarea în magazine străine pot apărea abateri minore în calculul recompensei. Veți primi recompensă atunci când cumpărați la prețuri speciale. În schimb, recompensa poate să nu fie acordată dacă utilizați un cupon de reducere, care nu provine de pe site-ul nostru.

Probabilitatea înregistrării recompenselor este de aproape 100%. Doar în situații excepționale recompensa nu va fi înregistrată, de exemplu din motive tehnologice din partea browserului web. Aceste situații sunt rezolvate pentru dvs. de către personalul de la asistența pentru clienți, trebuie doar să completați formularul pentru garanția satisfacției.

Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 1,5 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Kiwi.com?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

+ în plus 30 Lei pentru înregistrare

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.