Despre magazinul GearBest

La Gearbest.com veți găsi tot ce ați visat vreodată. De la smartphone-uri și camere de filmat până la televizoare moderne. Ați visat întotdeauna la o dronă, astfel încât să puteți face fotografii grozave de la înălțime? Chiar și acest vis poate fi ușor îndeplinit. Gearbest este specializat în electronică, de aceea aici veți găsi cele mai sofisticate produse electronice. Nu ezitați să explorați oferta Gearbest Xiaomi, care vă prezintă cele mai accesibile modele de smartphone-uri. Cu toate acestea, pe Gearbest veți descoperi și cea mai nouă modă, diverse accesorii pentru casă și grădină.

Imagine


Gearbest este un magazin chinezesc, care vine cu o ofertă variată de produse, disponibilă în toată lumea. Produsele sunt expediate din China, precum și din alte depozite Gearbest. Livrarea din depozitul Gearbest China poate dura aproximativ o lună. Dacă nu doriți să așteptați o perioadă atât de îndelungată, vă recomandăm să optați pentru oferta disponibilă în depozitele din Europa.


Gearbest România

Site-ul Gearbest este adaptat clienților din toate țările. Atunci când accesați site-ul aveți posibilitatea să setați limba română, ceea ce vă va ușura considerabil procesul de cumpărare. Pentru aceasta accesați câmpul Language în colțul din dreapta sus a paginii, iar din lista afișată alegeți limba română. Acum nimic nu vă mai împiedică să cumpărați confortabil pe Gearbest precum ați face-o într-un magazin obișnuit din România.


Gearbest - metode de livrare

Gearbest vă pune la dispoziție diverse metode de expediere. Suntem însă siguri că doriți să beneficiați de o livrare cât mai rapidă. De aceea, Gearbest vă oferă posibilitatea să comandați produse chiar din Gearbest EU Warehouse. Această opțiune presupune livrarea produselor din depozitele mai multor țări din Europa, precum Franța, Germania, Cehia, UK, Spania, Polonia și altele. Deși oferta Gearbest Europa nu este atât de variată, oricum merită să o explorați.

Indiferent de unde ați ales să vi se livreze produsul, dvs. puteți urmări unde se află coletul comandat datorită opțiunii Gearbest tracking, care presupune atribuirea unui număr de urmărire comenzii dvs. Acest număr este de obicei afișat în emailul de confirmare a comenzii.


Gearbest - metode de plată

Plata la Gearbest este sigură, rapidă și ușoară. Magazinul oferă mai mult de 40 de metode de plată globale pentru confortul utilizatorilor din întreaga lume. Două metode de plată sunt cel mai des utilizate pentru România:

 • plată cu cardul de credit

 • prin PayPal

Mai nou, din 2019 clienții Gearbest din România pot alege metoda Gearbest plata la livrare, care le permite să achite produsul în momentul în care îl vor primi.


Gearbest păreri

Nu sunteți siguri de calitatea și funcționalitatea produsului achiziționat? În acest caz, vă recomandăm să urmăriți părerile altor cumpărători direct pe pagina produsului de pe Gearbest.com, în secțiunea Customer reviews. Aici veți găsi atât comentarii despre produs, cât și poze reale de la alți utilizatori.

Imagine


Unde să căutați Gearbest coupon?

Economisiți și mai mult atunci când faceți cumpărături la Gearbest.com cu o gamă largă de cupoane de reducere. La Gearbest în fiecare zi apar cupoane noi. Tipli urmărește cele mai bune dintre ele special pentru dvs. și vă informează în mod regulat despre acestea chiar pe pagina magazinului Gearbest.


Cum se aplică cupoanele de reducere pe Gearbest.com?

Nu știți cum funcționează cupoanele de reduceri pe Gearbest.com și ați dori să profitați de o ofertă specială sau de un cod de reducere găsit aici pe portalul Tipli? Aruncați o privire la modul de aplicare a cupoanelor de reducere selectate:

1. Afișați cuponul de reducere

Copiați codul de reducere selectat și faceți clic pe butonul portocaliu „Folosește cuponul”. Astfel veți fi redirecționat către magazinul Gearbest.

2. Introduceți codul de reducere

Alegeți produsul care vă interesează și adăugați-l în coș. Conectați-vă la contul dvs. Gearbest. În pasul următor al comenzii puteți aplica codul de reducere Gearbest. Introduceți-l în câmpul „Apply cupon” și faceți clic pe „Apply”. Dacă sunt îndeplinite toate condițiile pentru aplicarea reducerii, atunci prețul comenzii se va reduce automat.

ImagineCum să economisiți și mai mult?

O modalitate unică de a economisi pe GearBest.com este cashback-ul. Cumpărați în magazin prin portalul Tipli și primiți bani înapoi din cumpărătură. Mai exact, în magazinul online GearBest, vă vom răsplăti cu 0,5% cashback.

 • Dacă sunteți în Republica Cehă, atunci verificați pagina magazinului GearBest.

 • În acest magazin electronic puteți cumpăra și în Slovacia, uitați-vă la GearBest.

 • Puteți cumpăra în Polonia în același magazin, aruncați o privire la GearBest.


Folosiți cupoanele de reducere de la Tipli

Pe portalul Tipli veți găsi oferte speciale actuale pe care le puteți utiliza imediat la cumpărare în magazinul Gearbest. Noi căutăm în fiecare zi zeci de cupoane de reducere, inclusiv cupoane pentru transport gratuit. Toate beneficiile valabile, cupoanele și reducerile pot fi găsite întotdeauna în partea de sus a profilului magazinului Gearbest.

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre GearBest

Acum vă puteți cumpăra totul, la ce ați visat mereu - confortabil și într-un singur loc! Magazinul online GearBest vă permite aceasta, oferind o mulțime de produse calitative la prețuri fantastice. Găsiți aici și cele mai noi tehnologii, care de abia apar pe piață, cu 20 - 50 % mai ieftin decât oriunde în altă parte

GearBest în alte țări

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul GearBest.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă