Despre magazinul DealExtreme

DealExtreme este un magazin online înființat în China în 2005, axat în principal pe comerțul cu tehnică inteligentă.

Principalul sortiment al magazinului este reprezentat de smartphone-uri, tabletele și alte gadget-uri electronice.

Categoriile de top pe care le veți găsi includ smartphone-uri, accesorii pentru smartphone-uri, carduri de memorie, căști, camere foto, jucării, laptop-uri, baterii, scanere, periferice pentru computer, articole sportive, printre altele.

Oferta magazinului DealExtreme

Pe site-ul magazinului DealExtreme, dx.com găsiți mii de produse la prețuri mici, împărtite pe categorii în care puteți selecta tipul de produse care vă interesează precum telefoane și accesorii, electronice, componente PC sau echipamente de birou, electrice și ustensile sau corpuri de iluminat.

De asemenea puteți cumpăra electronice pentru mașini, accesorii auto și moto, instrumente de întreținere și reparații pentru acestea sau dispozitive de spraveghere și alarme.

Imagine

Pe site puteți cumpăra jocuri și jucării diverse, de la jucării clasice la jucării electronice sau jucării educaționale ori de îndemânare.

Dacă vă place să petreceți mai mult timp în aer liber sau îndrăgiți sporturi precum ciclismul, golful, tenisul sau altele, DealExtreme oferă spre vânzare articole pentru camping și drumeții, fitness și culturism, sporturi de echipă, etc., precum și alte hobby-uri, muzica de exemplu.

Magazinul DealExtreme include în ofertă și îmbrăcăminte, pantofi și genți sau ceasuri și alte accesorii de modă.

Printre produsele dedicate frumuseții și sănătății veți găsi multe dispozitive și instrumente care pot ajuta la curățarea și întreținerea tenului, corpului, părului sau a unghiilor, articole pentru machiaj și igiena personală.

Descoperiți gama largă de produse vizitând site-ul dx.com prin Tipli și primiți bani înapoi din prețul achizițiilor, indiferent dacă faceți cumpărături pentru casă și grădină, copii, hobby sau animalul de companie.

Modalități de plată și livrare

Pentru produsele cumpărate în magazinul DealExtreme puteți plăti online cu cardul bancar.

DealExtreme își livrează produsele în peste 200 de țări din întreaga lume, inclusiv România.

Pentru majoritatea produselor de pe site, transportul standard este gratuit și coletul va ajunge la dvs. în termen de 15-30 de zile lucrătoare.

Magazinul oferă, de asemenea, metode de livrare rapide și exclusive la un cost suplimentar.

Prețurile afișate pe pagină nu includ taxe vamale și taxe locale.

Serviciu clienți și rețele sociale

Dacă aveți întrebări despre produse, achiziții, expediere sau reclamații puteți contacta serviciul clienți DealExtreme pe pagina Facebook a magazinului sau pe interfața cu utilizatorul.

Pentru a afla mai multe despre ofertele și noutățile magazinului, puteți găsi DealExtreme pe următoarele platforme de socializare: Facebook, Twitter, YouTube.

În magazinul DealExtreme puteți cumpăra ieftin și cu Tipli din Slovacia, Cehia, Polonia și Ungaria.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau "bani înapoi" reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în DealExtreme

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul DealExtreme și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati magazinul online dx.com accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Imagine


Magazine unde vă vom răsplăti

Despre DealExtreme

Cumpărături online dintr-o selecție uriașă de gadgeturi cool la prețul corect. Cumpărați lanterne LED și Xenon, piese și periferice de computer, accesorii iPod, accesorii NDS, Flash Carts R4, M3, X9, AK2, DSTT DS. La DealExtreme obțineți gadgeturi ieftine, articole pentru sport, îmbrăcăminte și produse de frumusețe, printre altele.

DealExtreme în alte țări

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

  • Redirecționarea către magazin

    Redirecționarea a avut loc cu succes.

  • Cumpărături în magazin

    Cumpărați produsul ales de dvs.

  • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

    De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul DealExtreme.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă