Despre magazinul Rovus

Magazinul Rovus comercializează articole de curățare multifuncționale, articole de bricolaj, produse de renovare și accesorii.

Oferta include aparate de curățenie moderne cum sunt aspiratoarele robot sau aspiratoarele și mopurile cu aburi, aparate pentru confortul casei: aparate pentru încălzire sau răcire, umidificatoare și ventilatoare sau aparate împotriva insectelor.

Daca doriti sa vă amenajați locuința cu produse și accesorii practice care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți calitatea vieții, Rovus poate fi alegerea potrivită.

Puteți vedea și încerca produsele marca Rovus în oricare din magazinele fizice răspândite în toata țara.

Istoricul Rovus

Marca Rovus a apărut în anul 2005, când compania Studio Moderna a remarcat potențialul de marketing al sectorului de curățenie - cu produsele de curățenie. Astfel s-a ajuns la ideea înființării unei mărci noi, Rovus, care s-a impus încet pe piață.

Primul produs dezvoltat și introdus pe piață a fost aspiratorul Rovus Aqua Power în 2006.

A urmat lansarea călcătorului de haine cu aburi în 2008 și în 2014, colecția Bluepower G1, lansarea produsului Rovus Mop cu pulverizator 2016, Rovus Handy Heater în 2017 și Rovus Arctic Cooler în 2018.

Rovus promite lansarea de noi produse care să răspundă celor mai multe nevoi ale clienților.

Rovus a deschis mai multe magazine în București și în mai multe localități din țară: Craiova, Constanța, Brașov, Oradea, Cluj Napoca etc.

Produsele Rovus

Curățenia în casă poate să fie eficientă și rapidă cu instrumentele potrivite.

Imagine

La Rovus găsiți mopuri practice, extrem de eficiente, care vă vor ajuta să curățați casa fără aparate de curățare voluminoase și greu de folosit. Puteți alege orice, de la aspiratoarele de mână fără fir până la mopul cu abur.

De asemenea, puteți găsi accesorii de care aveți nevoie, de la manuși, lavete, filtre de schimb, saci pentru aspirator până la detergenți de vase.

Produsele inovatoare de îngrijire a îmbrăcămintei nu lipsesc din oferta magazinului Rovus.

Garment steamer este soluția perfectă atât pentru îndreptarea cutelor de purtare, pentru călcarea țesăturilor fine sau a broderiilor, cât și pentru dezinfectarea textilelor din casă.

Puteți alege un fier de călcat vertical sau unul fără fir sau puteți opta pentru fierul de călcat Smart care vă va ajuta să mențineți temperatura optimă și în cazul hainelor sensibile.

La Rovus puteți cumpăra produse și accesorii din gama Nano care include mopuri, aspiratoare, ventilatoare și purificatoare sau umidificatoare, aparate de curățat cu aburi și toate accesoriile de care aveți nevoie pentru acestea.

În categoria gama 360 veți găsi accesorii complete pentru curățare, aspirare și pomparea aerului. Toate aceastea formează un set complet de unelte puternice și portabile, care vă vor ajuta să curățați, să umflați ori să măsurați presiunea, să aspirați oriunde în aer liber.

Livrarea și plata

Livrarea produselor comandate se face prin curier. Curierul vă va anunța telefonic ziua și ora livrării.

Costul transportului se calculează în funcție de adresa de livrare și volumul produselor.

Puteți alege dintre următoarele modalități de plată:

 • numerar la livrare (plata ramburs)

 • plata online cu cardul de debit sau de credit

 • plata prin credit cu rambursare în rate lunare

Magazine similare

Dacă nu ați descoperit produsele dorite în magazinul electronic Rovus, puteți arunca o privire și peste ofertele magazinelor E-electrocasnice.ro, Kubex, Vexio sau chiar eMag, unde, de asemenea, veți putea descoperi oferte, promoții și reduceri la electrocasnice și produse electronice. Înainte de a face cumpărături, nu uitați să aruncați o privire peste cupoane de reducere pentru a economisi și mai mulți bani.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau “ bani inapoi” reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Rovus

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul Rovus și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati Rovus.ro accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei. Utilizați codul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Imagine

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Rovus

Rovus este un magazin specializat în produse de curățenie, oferind aspiratoare avansate, umidificatoare, ventilatoare și aparate de încălzire/răcire. Scopul lor este să ușureze și să eficientizeze activitatea de curățare și, mai mult decât orice, să reducă la jumătate timpul dedicat curățeniei.

Categoria magazinului

Rovus în alte țări

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Rovus.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă