Despre magazinul Kdeco

Magazinul online Kdeco comercializează trandafiri criogenați și obiecte de decor ce pot deveni cadouri personalizate pentru orice ocazie.

Un Trandafir Criogenat Nemuritor este un trandafir natural ce a fost supus unui proces special de conservare (înghețare la temperaturi între -30° și -55°), menținându-și fragilitatea și culoarea naturală. Rezistă până la 25 de ani.

Produsele Kdeco pot fi personalizate la cerere în diverse teme (de dragoste, de sărbători, de vară, de mulțumire, de La Mulți Ani!, etc.), un anumit mix cromatic de nuanțe de nisip/pietriș decorativ, respectiv cu anumite accesorii de decor și chiar un mesaj personalizat scris pe o placuță de lemn, scoică, piatră, tabliță, etc.), după preferințele dumneavoastră.

Oferta magazinului Kdeco

Magazinul Kdeco vă oferă posibilitatea de a dărui cadouri speciale, de efect și unice, totodată.

În categoria Aranjamente Flori Criogenate Naturale veți găsi trandafiri criogenați în cupole de sticlă, cutii cu trandafiri criogenați, trandafiri criogenați simpli sau puteți opta pentru un terariu iluminat cu LED. Terariile sunt minigrădini cu plante naturale suculente în boluri de sticlă iluminate LED.

O altă categorie este reprezentată de tablourile naturale realizate din licheni conservați (plante stabilizate).

De asemenea, puteți cumpăra și alte decoratiuni ECO precum: mărturii personalizate (naturale) pentru nunți si botezuri, ghivece decorative cu plante suculente, corpuri de iluminat ECO (lustre/veioze/aplice ce au încorporate ghivece sau vaze pentru plante și flori) și alte decorațiuni naturale.

Imagine

Trandafirii criogenați în cupole de sticlă sunt aranjamente naturale cu flori criogenate, pe care le puteți personaliza așa cum vă doriți. Puteți alege culoarea trandafirului criogenat și a hortensiilor de la baza trandafirului criogenat și puteți opta pentru un mesaj scris pe o placuță de lemn.

Terariile cu plante suculente sunt aranjamente unicat, compuse manual după modelul grădinilor victoriene, în boluri de sticlă cu LED.

Imagine

Terariile LED Kdeco conțin o serie de plante suculente, nepretențioase și extrem de ușor de îngrijit, cu elemente de decor atractive și accesorii naturale, nisip și pietriș decorativ, scoici sau pietre naturale.

Descoperiți oferta magazinului în mediul online pe următoarele site-uri:

www.Kdeco.ro

www.facebook.com/Kdeco.ro

www.instagram.com/Kdeco.ro

www.pinterest.com/Kdeco_design

https://twitter.com/Kdeco_design

Contact

Str. Oboga, Nr. 15, Sector 6, Bragadiru

Telefon: 0726 103 294

E-mail: contact@kdeco.ro

Luni-Duminica: 10:30 -23:00

Modalități de plată și livrare

Dacă ați găsit un produs și doriți să îl achiziționați, mai întâi este necesar să completați câmpurile pentru personalizare (tema, culoarea, mesajul) și celelalte detalii.

Plata

Pentru a plăti produsele cumpărate în magazinul Kdeco, atunci când plasați comanda, puteți alege metoda de plată pe care o preferați.

Plata ramburs

Banii sunt încasați de curier in momentul livrării produsului. Nu se poate plăti cu cardul la curier.

Plata cu cardul

Prin serviciul securizat MobilPay se procesează plata cu oricare din următoarele modele de carduri: Master Card, Visa, Visa Electron, Maestro.

Plata interbancară prin ordin de plată

Livrarea se va face în 1- 2 zile din momentul când a fost confirmată plata către Kdeco, fie prin ordin de plată scanat și trimis prin email contact@kdeco.ro, fie prin intrarea banilor în cont.

Livrarea

Livrarea produselor (trandafiri criogenați, terarii plante, tablouri licheni) se face prin FAN Courier la adresa aleasă de dvs. în termen de 24 de ore (pentru comenzile plasate online până la orele 13:00), respectiv 48 de ore (pentru comenzile plasate după orele 13:00), exceptând zilele de duminică, precum și sărbătorile legale, pentru absolut toate produsele existente pe stoc și în termen de 05-10 zile pentru produsele neexistente pe stoc și care se livrează doar pe baza de comandă / precomandă.

Terariile LED și ghivecele decorative se vor livra neasamblate în provincie, cu instructiuni de amenajare incluse.

În zona București & Ilfov, toate produsele se livrează gata amenajate. De asemenea, puteți ridica orice produs gata amenajat direct de la sediul Kdeco (inclusiv terarii LED și ghivece decorative).

În cazul comenzilor trimise prin curierat rapid (Fan Courier), recomandarea Kdeco este ca în momentul recepției coletului să verificați integritatea ambalajului și a continutului și, în orice situație nefavorabilă, să solicitați agentului de curierat un proces verbal de constatare. După semnarea AWB-ului reclamațiile ulterioare nu mai sunt valabile.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau "bani înapoi" reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Kdeco

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul Kdeco și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati magazinul online Kdeco.ro accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Kdeco

Kdeco.ro este un magazin specializat în decorațiuni, care a luat naștere din dorința de a aduce oamenii mai aproape de frumusețile naturii. În oferta magazinului găsiți trandafiri criogenați în cupole de sticlă după dorințele fiecărui client în parte, trandafiri criogenați în cutii sau terarii cu plante. Descoperiți acum cele mai deosebite idei de cadouri.

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

  • Redirecționarea către magazin

    Redirecționarea a avut loc cu succes.

  • Cumpărături în magazin

    Cumpărați produsul ales de dvs.

  • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

    De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Kdeco.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă