iShoot

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

iShoot cupoane de reducere și reduceri

Bani înapoi 2,5 % la tot în magazinul iShoot

Valabil până la 24.10.2021

 
   

iShoot este un magazin specializat în comercializarea echipamentelor foto-video și a accesoriilor precum ...

Despre magazinul iShoot

iShoot este un magazin specializat în vânzarea de echipamente foto-video și a accesoriilor precum fundaluri, stative heavy-duty, trepiede, saci de transport și protecție, surse de alimentare, carcase subacvatice și rig-uri.

Magazinul selectează în mod constant produse îmbunătățite de la furnizorii cu care lucrează, dar caută și produse noi pentru pasionatii profesionisti sau amatori.

Magazinul iShoot oferă, așadar, obiective, accesorii pentru obiective, blitz-uri patina, GRIP-uri DSLR, echipamente de studio, lumini de studio, lămpi foto-video, dar și adaptoare, acumulatori, încărcătoare și multe alte accesorii.

Produsele magazinului iShoot

Fiecare produs prezentat pe pagină primește un cod de identificare, pe care îl puteți utiliza in cazul comenzilor telefonice. Pentru comenzile online, este suficient un singur clic pentru a adăuga în coș produsele dorite.

Imagine

Reprezentanții magazinului online stau la dispoziția cumpărătorilor cu cele mai bune sfaturi și cele mai noi informații în domeniu. De asemenea, fiecare produs prezentat este însoțit de o descriere completă pe site.

Consultați meniul pentru a trece in revistă gama de produse și utilizați filtrele de căutare pentru detalii sau articole specifice, spre a simplifica navigarea printre categorii.

Obiective

Sony, FujiFilm, Nikon, Leica, Canon, Olympus și Panasonic MFT M4 / 3, diverse mărci de obiective cinematice, accesorii pentru obiective și adaptoare de montare

Blitzuri

Blițuri de patină, blițuri de studio, blițuri de declanșare macro (declanșatoare / receptoare) și accesorii

Lămpi

Lămpi circulare cu LED, lămpi LED, LED monobloc accesorii pentru lămpi.

Trepiede, monopiede, cap trepied

Trepiede, monopiede, cap trepied, patine și plăcuțe, Dolly, inele de prindere pentru obiective, selfie-stick.

Grip-uri DSLR și Mirrorless

Sony, FujiFilm, Nikon, Canon, Olympus.

Huse, genți și curele

Genți, rucsace, curele, huse din silicon, huse de ploaie, huse neopren, tocuri obiectiv, hard case.

Adaptoare AC

Sony, FujiFilm, Nikon, Canon și Panasonic

Baterii și încărcătoare

Canon, Nikon, Sonny, GoPro, Panasonic, Fujifilm, Olympus, Samsung, JVC, Casio, baterii și încărcătoare AA / AAA.

Accesorii de protecție și curățare

Ecrane și folii de protecție pentru display, cutii pentru carduri de memorie, accesorii de curățare.

Echipamente foto de studio

Standuri și suporturi, umbrele foto Softbox-uri, blițuri de studio, accesorii flash studio, blende, fundaluri și accesorii de studio, lumină continuă, seturi de iluminat pentru studio, genți pentru echipament de studio, mese și corturi pentru fotografierea de produs, becuri foto, telecomenzi declanșatoare.

Condiții de plată și livrare / ridicare

Comenzile pot fi plasate cu opțiunea de:

 • preluare de la sediul iShoot - după primirea prin e-mail a confirmării pregătirii pentru preluare.
  (De obicei în decurs de 1-3 ore de la plasare, în timpul programului, în funcție de momentul plasării și de numărul de comenzi în curs, dar poate fi prelungit la următoarea zi lucrătoare.)
 • livrare prin curierat
  (De obicei, în termen de 1-3 zile lucrătoare de la plasare, în funcție de ziua / ora plasării, de numărul de comenzi în curs și de gradul de încărcare a serviciilor de curierat. Pot apărea alte întârzieri neprevăzute.)

Costuri de livrare:

 • ordine de plată online (Cargus / Fan Courier / Sameday): 12 lei
 • comenzi ramburs (Cargus / Fan Courier / Sameday): 16 lei
  (Serviciul de curierat este ales în funcție de momentul procesării comenzii și / sau adresa de livrare. Dacă există o preferință pentru un anumit serviciu de curierat, o notă poate fi lăsată în comandă.)

iShoot oferă transport gratuit pentru comenzi de peste 200 lei, cu livrare in Bucuresti și comenzi de peste 500 de lei, cu livrare în restul țării.

Comenzile plasate împreună cu un ordin de plată sunt trimise numai după transferul si intrarea sumei în contul iShoot.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.
Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau “ bani inapoi” reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.
Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Cum se folosesc cupoanele de reducere în iShoot

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul iShoot și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati iShoot.ro accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei. Utilizați codul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Imagine

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre iShoot

iShoot este un magazin specializat în comercializarea echipamentelor foto-video și a accesoriilor precum fundaluri, stative, trepiezi, genți de transport și protecție, alimentatoare, carcase subacvatice și rig-uri. Găsiți aici echipament de studio, obiective, blitzuri, lumini și alte accesorii necesare pentru o experiență fotografică de neuitat

Categoria magazinului

Condițiile de cumpărare

Recompensa dvs. este calculată din suma, pe care o plătiți pentru comandă. Această sumă nu include TVA, plata pentru livrare și recompensele de loialitate folosite. Datorită diferenței de curs valutar, la cumpărarea în magazine străine pot apărea abateri minore în calculul recompensei. Veți primi recompensă atunci când cumpărați la prețuri speciale. În schimb, recompensa poate să nu fie acordată dacă utilizați un cupon de reducere, care nu provine de pe site-ul nostru.

Probabilitatea înregistrării recompenselor este de aproape 100%. Doar în situații excepționale recompensa nu va fi înregistrată, de exemplu din motive tehnologice din partea browserului web. Aceste situații sunt rezolvate pentru dvs. de către personalul de la asistența pentru clienți, trebuie doar să completați formularul pentru garanția satisfacției.

Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 2,5 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul iShoot?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

+ în plus 30 Lei pentru înregistrare

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.