Grenda

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Cod reducere Grenda pentru Îngrijirea Pielii și Cosmetice Coreene de Calitate

Profitați de cod reducere Grenda și prețuri de importator pentru a fi în pas cu cele mai noi trend-uri din industria cosmetică. Magazinul online Grenda reprezintă o destinație exclusivă pentru iubitorii de îngrijire a tenului și produse cosmetice de calitate, asigurând și distribuție națională către retaileri pentru brandurile de top precum The Skin House, Coxir, Farmstay și Beauugreen. Aceste branduri renumite din Coreea de Sud se remarcă prin utilizarea ingredientelor naturale și prin îmbinarea celor mai noi tehnologii cu metodele tradiționale din medicina asiatică. În portofoliu, Grenda găzduiește și brandul de machiaj și lacuri de unghii Golden Rose, produs de către gigantul Erkul Cosmetics din Turcia, unul dintre cei mai mari producători mondiali de cosmetice decorative. Golden Rose se bucură de o popularitate vastă în peste 90 de țări, datorită calității și diversității oferite la prețuri accesibile. De asemenea, Grenda pune la dispoziție clienților săi branduri precum Cafe Mimi, cu produse naturale pentru îngrijirea tenului, corpului și părului, ce conțin minim 95% ingrediente naturale, și Ecolatier, care oferă formule vegane și minim 97% ingrediente naturale și organice.

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul Grenda.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul Grenda.

Voucher Grenda

Transport gratuit la comenzi de minimum 150 lei la Grenda

+ 5 % înapoi de la cumpărătură

Beneficiați de transport gratuit la comenzile de minimum 150 lei! Profitați acum de livrare gratuită la achiziții de peste 150 lei!

Grenda coduri de reducere pe care le-ați ratat

Reduceri până la 47% și sute de produse cadou

31.01.2024

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 5 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Grenda?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă