West Buy

Despre magazinul West Buy

West Buy este un magazin electronic specializat în comercializarea de echipamente video, accesorii și videotehnica. Magazinul este alături de Comunitatea Videografilor de peste 20 de ani, oferind produse de calitate la cele mai bune prețuri, cât și asistență și soluții complete de videografie. 

West Buy a fost una dintre primele firme care a oferit clienților posibilitatea de a vedea toate produsele într-un showroom. 

Firma oferă spre comercializare echipamente video cât și periferice dedicate industriei de broadcast, film și televiziune, atât în sistem business to consumer, cât și în sistem business to business în mai multe țări precum Republica Moldova, Bulgaria, Polonia, Grecia, Tucia, Emiratele Arabe și altele. 

Magazinul este reprezentant oficial pentru peste 70 de branduri de echipament video, audio și lumini  precum Panasonic, Boya, Rode, Blackmagic, Nanlite, Roland, Azden si foarte multe altele.

Oferta magazinului

În magazinul online West Buy veți putea descoperi o gamă completă de echipamente video, audio, studio, lumini atât pentru persoane fizice și amatori, cât și pentru studiouri de televiziune, radio și film.

West Buy oferă clienților produse de cea mai înaltă calitate la cel mai bun raport calitate/preț. Descoperiți sute de produse de la cei mai recunoscuți producători și duceți-vă proiectele la bun sfârșit cu dispozitivele create de specialiști, pentru profesioniști.

West Buy videografie

Pentru videografie, West Buy vă propune produse de calitate atât pentru persoane fizice, cât și pentru profesioniști în domeniu. Descoperiți camere video profesionale, accesorii camere video/DSLR, Rig + Cage pentru Cine Camera, trepiede video profesionale, sisteme de stabilizare, drone DJI pentru filmări aeriene, mixere video și foarte multe altele.

Imagine

West Buy audio

Deși magazinul West Buy este specializat în principal în videografie, oferă și o gamă de soluții profesionale dedicate pentru sunet de la producători precum Azden, Roland, Yamaha, Zoom, Tascam și alții. 

Descoperiți microfoane profesionale, microfoane wireless, lavaliere și sisteme profesionale wireless audio, mixere audio și foarte multe alte produse.

Imagine

West Buy alte produse

La West Buy cu siguranță veți descoperi toate produsele de care aveți nevoie, fie că sunteți un videograf, fotograf sau sunetist amator sau profesionist, puteți alege dintre sute de produse de calitate la cele mai bune prețuri.

În magazinul West Buy, vă mai așteaptă și alte produse electronice precum sisteme intercom de teren și platou, soluții pentru live switching, soluții de transport și depozitare al echipamentelor de producție audio-video, trepiede, stative de teren și studio, monitoare și sisteme de prompter, stabilizatoare, drone macarale video dedicate și foarte multe alte produse.

West Buy oferă clienților gratuit în cadrul proiectelor și procedurii de achiziție/vânzare consultanță și consiliere tehnică și implementare.

Informații contact

Dacă aveți vreo nelămurire sau aveți întrebări legate de produsele comercializate sau de comanda dvs., nu ezitați să contactați un specialist West Buy la numărul de telefon 021-3205652 de Luni până Vineri între orele 10:00 - 18:00 sau le puteți scrie la adresa de e-mail westbuy1@gmail.com. Totodată, puteți contacta magazinul și prin formularul de contact pe care îl puteți găsi pe site-ul magazinului.

Modalități de plată

West Buy acceptă următoarele modalități de plată:

 • plată ramburs în numerar la livrarea produselor
 • plată online cu cardul bancar Visa, Maestro sau Mastercard
 • plată prin transfer bancar(ordin de plata)
 • plată cu cardul sau în numerar în showroom-ul West Buy

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face prin curierat rapid, durata livrării fiind de 1-7 zile lucrătoare. Durata exactă de livrare va fi comunicată la confirmarea comenzii.

Puteți opta și pentru ridicare din magazinul West Buy pe care îl puteți găsi la adresa Bd. Mircea Voda, Nr. 36, București. 

Politica de retur

Aveți la dispoziție 14 zile calendaristice din momentul în care ați intrat în posesia produselor pentru a le returna fără a invoca un anumit motiv.

Pentru returnare, produsele trebuie să se afle în aceeași stare în care au fost primite, alături de toate ambalajele, facturile, certificatele de garanție și accesoriile aferente. 

Produsele se returnează la sediul West Buy la adresa Bd. Mircea Voda nr. 36, Parter, Bloc M6, Sector 3, Mun. București.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani înapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau “bani înapoi” reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.


Magazine unde vă vom răsplăti

Despre West Buy

Descoperiți o gamă completă de echipamente profesionale video, audio și lumini în magazinul electronic West Buy. Aruncați o privire peste camere video, drone, trepiede, suporturi, mixere și multe altele la cele mai bune prețuri. Dispozitive create de specialiști, pentru profesioniști, doar în magazinul West Buy.

Categoria magazinului

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul West Buy.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă