Vonino

Despre magazinul Vonino

Vonino Inc. din Statele Unite este o companie ODM / OEM care furnizează produse electronice utilizatorilor finali. În România, magazinul vinde, pentru toate bugetele, produse de brand propriu, precum: tablete, telefoane, televizoare și produse audio-video, multimedia și wearable (portabile), accesorii pentru acestea.

Vonino se concentrează în principal pe electronice portabile, care pot fi folosite în viața de zi cu zi sau în scopuri comerciale și industriale, oferind atât design pentru produse noi, cât și proiecte la cheie. Serviciile de proiectare și design acoperă toate aspectele, începând de la gestionarea strategică a portofoliului până la "proiectare pentru producție", cu livrare la cheie.

Capacitățile unice în domeniul proiectării sunt susținute de o vastă expertiză în materiale, tratamente de suprafață, dezvoltare de software și hardware și procese industriale.

Vonino Inc. își concentrează eforturile pe dezvoltarea unei afaceri globale de distribuție angro pentru telecomunicații, jocuri, foto-video și produse IT. De asemenea, dedică mult timp și resurse financiare îmbunătățirii constante a sistemului de asistență și consiliere post-vânzare.

Obiectivul companiei de a avea un sistem de suport post-vânzare bine dezvoltat, a dus la formarea unei echipe care oferă consiliere de service online, precum și a unei echipe care se ocupă cu dezvoltarea de software, dedicată actualizării și îmbunătățirii constante a produselor. În acest fel, distribuitorilor și comercianților cu amănuntul li se permite să se dedice exclusiv activității de vânzare, fără a fi obligați să se ocupe de alte probleme ale clienților.

Istoricul Vonino

Vonino Inc. a fost înființată în 2009, pentru a oferi produse electronice inovatoare și de bună calitate clienților cu toate nivelurile de venit.

Pe baza experienței lor anterioare de peste 15 ani pe piața angro globală de telecomunicații, jocuri, foto-video și produse IT, fondatorii Vonino și-au propus să își folosească expertiza și cunoștințele în beneficiul utilizatorilor finali. Atât compania, cât și marca Vonino au fost create pentru a oferi produse de ultimă generație și cea mai bună calitate, la prețuri accesibile.

După doar 3 ani, compania a ajuns să dispună de o gamă constantă de produse, de la playere mp3 la telefoane mobile, de la tablete la laptopuri și accesorii pentru acestea. Vonino Inc. își propune să dezvolte marca Vonino într-o marcă de produse electronice recunoscută la nivel mondial.

Produsele Vonino

Vonino.ro vinde produse ieftine, lansate sub brand propriu, dar și accesorii pentru ele.

Pentru toate produsele veți găsi descrieri și specificații privind articolul respectiv.

Navigarea pe site este ușoară, produsele sunt împărțite pe categorii și la fiecare în parte aveți filtre de căutare pentru a vă ajuta în alegerea produsului potrivit.


Imagine

Pe Vonino.ro puteți cumpăra telefoane si tablete, pe care le puteți selecta în funcție de preț, tip, sistem de operare, nuclee procesor, memorie RAM, rețele mobile, cameră spate, memorie internă.

Televizoarele și componentele audio-video pot fi de asemenea alese în funcție de preț, tip, diagonală, sistem de operare, nuclee procesor, memorie RAM, memorie internă.

Vonino oferă o serie de wearable precum ceasuri pentru copii, cu funcție de localizare și telefon mobil incorporate, headphones, dispozitive pentru monitorizarea animalului de companie, ochelari realitate virtuală.

Ochelarii de realitate virtuală Vonino VR5 sunt compatibili cu toate telefoanele care au un ecran cu diagonală cuprinsă între 3,5 și 6 inch și un senzor Gyro. Cu acești ochelari puteți viziona filme 3D, puteți accesa și utiliza aplicații VR sau puteți juca jocuri 3D, dacă aveți un smartphone compatibil.

Printre produsele multimedia mai găsiți și musicpad, gamepad, soundbar, sisteme de alarmă wireless, tablete de scris cu suprafață LCD.

Vonino.ro vinde diverse accesorii pentru produsele oferite, ca de exemplu folii de protectie, carcase, suporturi TV, căști, boxe, tastaturi, cabluri USB și multe altele.

Vonino in Romania are service propriu și call-center, iar pe site găsiți în secțiunea "Suport" toate informațiile despre cum se poate acorda service produsului dvs.

Livrare și plată

Comenzile de peste 250 RON beneficiază de transport gratuit prin Fan Curier.
Produsele pot fi ridicate și personal la sediul din București.
Plata se poate face la livrare sau online cu cardul.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.
Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau “ bani inapoi” reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.
Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Vonino

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul Vonino și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati Vonino.ro accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei. Utilizați codul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Imagine

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Vonino

Vonino oferă produse electronice pentru utilizatorii finali, pentru scopuri comerciale, industriale și de lifestyle. Puteți găsi aici o varietate de produse precum: telefoane, tablete, televizoare, produse multimedia și diverse accesorii. Vonino nu numai că se concentrează pe fabricarea unor produse de foarte bună calitate, la prețuri accesibile, dar dedică foarte mult timp și resurse financiare perfecționării constante a serviciilor lor de consultanță și de suport post-vânzare. 

Categoria magazinului

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

  • Redirecționarea către magazin

    Redirecționarea a avut loc cu succes.

  • Cumpărături în magazin

    Cumpărați produsul ales de dvs.

  • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

    De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Vonino.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă