USBmania

Despre magazinul USBmania

USBmania este un magazin online de cadouri amuzante care se conectează la calculator prin USB și jucării haioase pentru toate vârstele.

Aici puteți cumpăra gadget-uri trăznite, dar și utile, accesând următoarele categorii: Accesorii USB Pentru Birou, Jocuri & Jucării, USB, Camere Web, Mouse & Mouse Pad, Boxe USB, Memorii USB, Accesorii Relaxare, Gadgeturi USB Lifestyle, Ventilatoare & Lămpi USB, Hub & Cititoare de Carduri, Pentru Maniaci USB, Cadouri de Crăciun.

Oferta magazinului USBmania

Gadget-urile vă simplifică viața și economisesc bani și timp prețios. Majoritatea arata bine, sunt moderne, ușor de folosit, pot face multe lucruri diferite și pot stoca o mulțime de informații.

Multe dispozitive tehnologice de dimensiuni reduse pot fi considerate gadgeturi, cum este cazul telefoanelor mobile, telecomenzilor, iPod-ului, PDA-urilor, calculatoarelor, ceasurilor etc, dar există o serie gadget-uri amuzante care v-ar putea interesa.

Imagine

Dacă laptopul dvs. s-a plictisit de cooler-ul anost pe care stă de ceva vreme, poate este momentul să îl înveseliți dăruindu-i unul nou, puțin mai deosebit, dar extrem de amuzant. Cățelușul supărat de la USBmania vă răcește laptopul și vă face să zâmbiți în timpul orelor nesfârșite de lucru.

Din categoria cadourilor office, elefănțelul haios nu este numai un simpatic dispenser pentru bandă adeziva Scotch, ci și un prelungitor de USB foarte util atunci când porturile USB ale computerului sunt greu accesibile. Un capriciu extravagant pe care biroul dvs. îl merită.

Un alt cadou haios poate fi stick-ul USB din metal și plastic sub formă de roboțel. Mr. Roboțel nu este numai un accesoriu drăgălaș, ci este foarte eficient la stocarea datelor. Poate fi folosit ca breloc pentru chei sau atașat la servietă sau geantă.

Camera Web Omul de cauciuc poate fi un cadou util și amuzant în același timp. Omul de cauciuc poate fi așezat în orice poziție vreți. Corpul flexibil este cel care permite modificarea pozitiei: are capul, brațele și picioarele flexibile.Poate să stea în picioare sau așezat și chiar să fie agățat de monitoarele plate.

Faimoasele Angry Birds pot deveni boxele dvs. preferate. Micuțe, portabile, vesel colorate pot "ciripi" la orice oră noul dvs. playlist. Deși la prima vedere par inofensive, ar fi indicat, totuși, să le țineți departe de porcușorul cu radio FM încorporat.

În cazul în care v-ați plictisit de vechile jocuri, USBmania are pentru dvs. gadget-ul ideal: un covoraș de dans cu ajutorul căruia puteți dansa și cânta alături de interpretul preferat. Întindeți covorașul, conectați-l la calculator prin USB, instalați soft-ul care îl însoțește și sunteți gata de distracție.

Adevărații maniaci USB au nevoie de o întreaga gamă de cabluri, adaptoare și accesorii pentru toate lucrurile pe care vor să le ia cu ei în vacanță.

De obicei toate aceste sunt împrăștiate și greu de găsit. Kit-ul cu accesorii USB rezolva problema. De acum încolo ele vor sta frumos chitite în mini-borseta portabilă de la USBmania.

Găsiți mai multe idei de cadouri pe USBmania și primiți bani înapoi din fiecare cumpărătură cu Tipli.

Modalități de plată și livrare

Pentru a plăti produsele comandate, puteți alege una din cele trei metode:

 • ramburs - plata se face la primirea coletului. Aceasta metodă de plata este disponibila doar dacă adresa de facturare este aceeași cu adresa de livrare.

 • online - prin PayPal. Se poate plăti folosind un credit / debit card Visa sau Mastercard.

 • transfer bancar - conform datelor din factura proformă primită pe e-mail după finalizarea comenzii. Se va face o alimentare de cont la un ghiseu al Raiffeisen Bank sau se va completa un ordin de plată la orice altă bancă preferată.

Comanda este trimisă în aceeași zi lucrătoare dacă a fost confirmată telefonic înainte de ora 15. Pentru comenzile confirmate după această oră, expedierea se va face în ziua următoare. 

USBmania folosește serviciile unui curier rapid - în acest fel coletul ajunge în maxim 48 ore la destinație (de obicei în ziua următoare). În cazul în care localitatea de destinație nu este în aria de acoperire a curierului rapid, se vor folosi serviciile Poștei Române, doar cu acordul clientului.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau "bani înapoi" reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în USBmania

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul USBmania și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati magazinul online USBmania accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre USBmania

Descoperiți universul gadget-urilor haioase de la USBmania: web camere încorporate în jucării, mouse sub formă de mașinuță, boxe șoricel de pluș, hub USB în formă de semafor, ventilatoare insectă, minifrigidere USB sau animăluțe adorabile pentru masaj sunt doar câteva dintre cadourile amuzante pe care le puteți cumpăra pentru cei pasionați de noutățile în domeniul tehnologiei.

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul USBmania.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă