Despre magazinul TrioDeluxe

Magazinul online TrioDeluxe comercializează cosmetice, odorizante și produsele de curățenie încercând să ofere un raport calitate-preț cât mai bun posibil.

Triodeluxe Cosmetics SRL este distribuitor în România al produselor Anian, Foresan, Doracil, produse de Laboratoarele Forenqui începând cu anul 2010.

Oferta magazinului TrioDeluxe

Principalele categorii de produse pe care le găsiți în magazinul TrioDeluxe sunt: Îngrijirea părului, Îngrijire corporală, Îngrijirea tenului, Produse curățenie, Odorizante, Promoții cosmetice.

Printre produsele care provin de la Forenqui și le puteți cumpăra pe site, veți găsi:

 • gama Anian - tratamente pentru păr, produse de igienă și îngrijire corporală.

 • gama Foresan - odorizante lichide și odorizante air-freshner.

 • gama Doracil - produse de curățenie.

TrioDeluxe vă oferă tratamente pentru păr, atât keratină lichidă, cât și tratamente bifazice. Keratina lichidă are rolul de a reface, regenera, însănătoși părul degradat, iar tratamentul bifazic de a-l hidrata.

Alegeți șampoane naturale, șampoane cu Pro Vitamina B5, șampoane cu keratină, șampoane cu biotină, șampoane antimatreață, șampoane cu ulei de argan, în funcție de nevoile dvs.

Imagine

De asemenea, puteți cumpăra balsam vitalizant, balsam natural, balsam cu keratină, balsam cu ulei de argan sau măști pentru păr cu keratină lichidă, măști cu Pro Vitamina B5, măști cu ulei de argan.

La TrioDeluxe puteți găsi produse Styling pentru păr creț, pentru păr drept, spumă pentru păr, gel etc.

Totodată TrioDeluxe oferă geluri de duș, săpunuri lichide cu Aloe Vera, ulei de argan, creme, loțiuni, ulei corp sau gel anticelulitic.

Tot aici puteți cumpăra produse pentru igiena tenului, îngrijire și întreținere: creme antirid cu coenzima Q10, acid hialuronic, colagen, vitamina E, creme hidratante.

Pentru reduceri, explorați categoria de promoții cosmetice Tresemme și Anian - tratamente păr, keratină lichidă, șampoane, creme antirid, q10, acid hialuronic, colagen, fără parabeni etc.

Oferta de produse pentru curățenie include soluții anticalcar, pentru curățare rosturi, gresie, faianta, spray pentru mobila, soluție amoniacala.

De asemenea, puteți cumpăra produse Foresan, odorizante lichide și concentrate, pentru cameră, air fresheners, bețisoare, mikado.

Modalități de livrare și plată

Magazinul TrioDeluxe folosește următoarele metode

 • în cazul livrărilor pe raza oraşului Oradea, livrarea se face prin personal propriu în 1-5 zile lucrătoare

 • livrare prin Poşta Română cu plata ramburs în 4-6 zile lucrătoare

 • livrare prin Curier Rapid cu plata ramburs în 24-48 de ore

Puncte de loialitate

Punctele de loialitate sunt oferite bonus clienților la fiecare produs achiziționat, ca modalitate de recompensare a fidelitatii lor. Puctele de loialitate sunt oferite conturilor "CLIENT", nu și conturilor "VIZITATOR" (comandă fără cont).

Fiecare produs beneficiază de un anumit număr de puncte de loialitate, care se vor cumula și adauga în contul dvs. de client la fiecare comandă efectuată în magazin.

Puteți vizualiza în contul dvs. disponibilitate punctelor și numărul de puncte obținute la fiecare comandă plasată în magazin.

Punctele de loialitate se pot converti și utiliza pe perioada de un an de la validarea lor în sistem. Validarea se face în momentul ridicării coletului de către dvs.

Puteți genera și utliza cuponul de redecere în termen de un an de la validarea punctelor. Data validării punctelor de loialitate este specificată în tabel în dreptul fiecărei comenzi. Puteți utiliza punctele de pe o periodă de maxim 1 an.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau "bani înapoi" reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în TrioDeluxe

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul TrioDeluxe și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati magazinul online TrioDeluxe accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Imagine

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre TrioDeluxe

Magazinul online Triodeluxe Cosmetics oferă o varietate mare de produse de îngrijire pentru păr. Magazinul comercializează tratamente pentru par cu keratină lichida de la marca Anian și ulei de argan de la marca Marien, o gamă de îngrijire personală și igienă personală, dar și produse de curățenie pentru casa dvs. Produsele Triodeluxe sunt concepute în special pentru femei, oferind atât produse cât și servicii de calitate, livrare rapidă și informații actualizate privind stocurile disponibile. 

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul TrioDeluxe.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă