Telekom

Despre magazinul Telekom

Telekom este o companie de telecomunicații germană, care activează la nivel mondial. Fiind fondată în anul 1995, aceasta a ajuns a fi considerată una dintre cele mai mari companii de telecomunicații din Europa. În România, Telekom și-a propus să devină operatorul numărul 1, oferind excelență și servicii eficiente clienților săi. Printre serviciile Telekom se numără telefonie mobilă, fixă, acces la internet și servicii specializate pentru consumatorii mari.


Servicii Telekom

Operatorul Telekom se remarcă printr-o diversitate mare de servicii de telefonie mobilă și fixă. Printre ofertele Telekom puteți găsi diverse abonamente concepute conform nevoilor dvs., promoții pentru smartphones, abonament mobil nelimitat, internet pentru tabletă, roaming, dar și extra opțiuni la abonamente.

Pe lângă acestea, pe website-ul operatorului găsiți o categorie specială cu telefoane Telekom, unde veți descoperi cele mai diverse modele de telefoane împreună cu oferte de abonamente nelimitate.

În plus, dacă sunteți dornici de experiențe video nelimitate, atunci serviciile Telekom TV sunt create special pentru dvs. Puteți opta pentru pachete de servicii precum Pachet TV + Net sau Pachet TV + Fix, dar și pachete cu toate aceste aceste servicii combinate împreună. Iar dacă sunteți pasionați de lumea sportului, atunci pachetul Telekom Sport este oferta pe care nicidecum nu trebuie să o ratați. Cu aceasta veți avea acces la o mulțime de canale de sport și veți fi la curent cu cele mai actuale știri din lumea sportului.

ImagineTelekom MyAccount

Telekom vă oferă posibilitatea de a gestiona serviciile Telekom, simplu și rapid, direct din contul dvs. MyAccount. Acesta este accesibil atât de pe desktop, cât și de pe mobil. Este suficient să vă creați un cont conform tipului de servicii dorite: servicii mobile, servicii fixe sau un cont fără servicii Telekom. Ulterior veți avea acces la o mulțime de informații și opțiuni: istoricul facturilor dvs. și detaliile despre consum în timp real. De asemenea, veți putea activa sau dezactiva servicii și extra opțiuni. Dacă aveți dificultăți cu plata facturilor Telekom, atunci MyAccount vă va ajuta în acest sens, oferindu-vă opțiunea de a gestiona în mod direct facturile dvs. Tot aici puteți găsi opțiunea Telekom reîncărcare, ceea ce vă permite să vă reîncărcați oricând cartela dvs. sau să o reîncărcați pentru cineva drag.

ImagineTelekom contact

Fiind o companie de telecomunicații, Telekom pune un mare accent pe o comunicare eficientă cu clienții săi. De aceea, echipa Telekom vă pune la dispoziție mai multe opțiuni prin care o puteți contacta. Fie aveți vreo nelămurire, întrebare în legătură cu ofertele Telekom sau privitor la orice alte informații și deranjamente Telekom, nu ezitați să-i contactați prin oricare din următoarele modalități:

 • prin formularul de contact disponibil pe pagina de contact Telekom,

 • telefonic la numărul de telefon 0766121234,

 • fizic în unul din magazinele Telekom din România.

Magazinul Telekom poate fi găsit și pe social media, unde de asemenea vă poate răspunde la orice întrebare - Facebook, Twitter, Linkedin, YouTube.


Servicii Telekom la prețuri și mai bune cu Tipli

Cumpărați în e-shopul Telekom prin intermediul portalului Tipli. Datorită serviciului de cashback, veți câștiga înapoi până la 38 lei din achiziție. În plus, cu Tipli veți fi la curent cu cele mai bune oferte de servicii mobile și fixe. Astfel dvs. veți beneficia de servicii cât mai eficiente, iar noi vă vom ajuta să economisiți într-un mod cât mai avantajos.


Beneficiați de oferte speciale și reduceri pe Tipli.ro

În fiecare zi căutăm oferte speciale, reduceri și cupoane de reducere pentru a vă ajuta să reduceți considerabil cheltuielile dvs. Toate ofertele actuale ale e-shopului Telekom.ro pot fi găsite în partea de sus a profilului magazinului. Optați pentru serviciile operatorului dvs. preferat la prețuri și mai reduse.

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Telekom

Telekom este una dintre cele mai mari companii de telecomunicații. Pe Telekom.ro găsiți cele mai eficiente servicii mobile, dar și mai multe opțiuni de pachete de servicii. Serviciile oferite se remarcă prin performanță și calitate înaltă. Nu ezitați să explorați opțiunile lor, beneficiind de cashback cu Tipli.

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Telekom.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă