Spy Shop

Despre magazinul Spy Shop

Securitatea familiei, locuinței și a locului de muncă este foarte importantă, de aceea la noi veți putea descoperi o gamă largă de echipamente de securitate, supraveghere și monitorizare. Fie că vreți să supravegheați grădina, locul de parcare sau biroul dvs., la noi veți putea găsi produsele perfecte.

Magazinul online Spy Shop a fost lansat în anul 2008, la ora actuală având peste 12 ani de experiență în securitate, astfel că noi vă vom putea ajuta cu instalarea, testarea și informații despre fiecare produs în parte, astfel încât să achiziționați produsul potrivit cerințelor dumneavoastră.

Prețuri scăzute și competitive. Datorită faptului că Spy Shop este importator la o mare parte din produse, precum și că magazinul Spy Shop este exclusiv online, ne putem permite să oferim prețuri scăzute și competitive cât și noi oferte adăugate regulat.

Magazinul Spy Shop a fost desemnat "Cel mai bun magazin online de Sisteme de Securitate și Supraveghere" obținând astfel premiul I la Gala Premiilor eCommerce 2014 și 2016. Pe lângă asta, compania Spy Shop este licențiată de Poliția Română pentru a efectua activități de proiectare, instalare, modificare și întreținere a sistemelor de securitate.

Oferta Spy Shop

În magazinul online Spy Shop veți găsi un număr de categorii care vă vor face cumpărăturile mai ușoare, astfel încât să nu pierdeți timp când este vorba de securitatea dumneavoastră. Printre categorii se numără Supraveghere Video, Alarmă Antiefractie, Smart Security, Automatizare Porți, Interfoane și Videointerfoane, Control Acces și Pontaj, Antiincediu, Accesorii Montaj și IT, Optică Sportivă și Outdoors cât și echipamente de Spionaj.

Imagine

Sistemele de supraveghere exterior oferite de Spy Shop vin de la producători recunoscuți precum Acvil, Dachua și HikVision ce oferă o calitate superioară, indiferent dacă doriți să monitorizați locul de parcare, grădina, intrarea în casă, sau orice altă cale de acces, camerele noastre cu siguranță vă vor depăși așteptările. Camerele oferite pot fi conectate la internet, astfel veți putea supraveghea direct de pe smartphone-ul dvs., în timp real. În magazinul Spy Shop veți găsi informații despre fiecare produs în parte, astfel încât să alegeți produsul potrivit în funcție de locația instalării acestuia, iar filtrele vă vor ajuta să selectați produsele cu calitățile dorite.

Imagine

Sistemele de supraveghere pentru interior oferă o siguranță sporită în cazul în care sunteți plecați de acasă, sau vreți să vă monitorizați animăluțul de companie. La fel ca și sistemele pentru exterior, vă veți putea conecta cu smartphone-ul dvs. și veți putea supraveghea locuința în timp real, oriunde v-ați afla.

Smart Security de la Spy Shop vă oferă produse precum senzori de mișcare, de inundații, de gaz, de fum, cât și senzori magnetici pentru geam sau uși. Tot aici veți putea găsi o gamă largă de alarme și sirene cât și kit-uri și produse de tip Smart Home precum termostate inteligente, becuri inteligente, prize inteligente și multe alte produse inteligente pentru proiectul dumneavoastră Smart Home.

Dacă iubiți astronomia, la noi veți putea găsi o gamă vastă de produse precum telescoape astronomice, binocluri astronomice cât și diferite accesorii pentru acestea. Produsele oferite sunt de la producători precum Discovery, Bresser, National Geographic, Celestron, OEM și mulți alții. Totodată, puteți filtra produsele după preț, producător, design optic, tip ecran, putere mărire, montură, activitate, nivel experiență astfel încât să alegeți produsul potrivit pentru dumneavoastră.

Pentru cei ce iubesc timpul petrecut în natură, oferim o gamă vastă de produse Outdoor precum camere termoviziune și accesorii, echipamente Night Vision și accesorii, iluminatoare cu infraroșu, binocluri profesionale, lunete, lanterne sportive, camere de acțiune, camere pentru vânătoare cât și multe alte produse. Intrați acum pe site-ul nostru și alegeți-vă produsele preferate!

Din oferta de produse de spionaj fac parte peste 1000 de produse precum camere ascunse fixe, camere ascunse spion(BodyWorn), microcamere video, camere endoscopice, camere auto, echipamente GPS Tracker, reportofoane spion digitale. Totodată puteți descoperi și microfoane de perete, GSM, radio, direcționale sau clasice cu fir cât și multe alte produse de spionaj sau antispionaj.

Spy Shop vă ajută să alegeți produsele potrivite

Fiecare produs din magazinul nostru oferă o amplă prezentare și descriere astfel încât să aveți toate informațiile necesare în momentul în care doriți să le achiziționați.

Din momentul în care v-ați hotărât să vă securizați domiciliul, locul de muncă sau orice altă locație, sau dacă aveți nevoie de informații legate de produsele noastre și care produse sunt cele mai potrivite pentru dumneavoastră, ne puteți contacta și vă vom ajuta să alegeți produsele compatibile cu felul în care doriți să le folosiți sau instalați.

Spy Shop oferă suport tehnic gratuit și asistență profesională pentru orice produs achiziționat din magazinul nostru. Personal specializat, calificat și amabil, gata să răspundă oricând solicitărilor dumneavoastră.

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări despre instalare, produse, transport, suport technic cât și în cazul în care doriți să comandați produse prin telefon, ne puteți contacta la numărul de telefon 0356.453.007 de Luni până Vineri între orele 09:00 - 18:00 sau Sâmbăta de la 09:00 la 12:30, prin email la adresa office@spy-shop.ro iar pentru suport technic la adresa tehnic@spy-shop.ro.

Pentru sesizări și reclamații ne puteți contacta la numărul de telefon 0754.823.549 de Luni până Vineri între orele 09:00 - 18:00 sau Sâmbăta de la 09:00 la 12:30, sau prin email la adresa sesizari@spy-shop.ro

Spy Shop returnare produse

Magazinul Spy Shop vă oferă posibilitatea returnării produselor achiziționate în termen de 30 de zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produsului, în condițiile prezentate mai jos:

 • în primele 14 zile de la recepționarea produselor se poate solicita rambursarea contravalorii acestora.
 • pe toată durata celor 30 de zile se poate solicita înlocuirea produselor.
 • costul transportului este în sarcina clientului, iar produsele se returnează doar în ambalajul original.
 • Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat.

Pentru returnarea produselor, vă rugam completați formularul de retur sau trimiteți o solicitare în scris pe adresa de email garantii@spy-shop.ro, care să conțină Nume, Prenume, Telefon, Email, Număr Comandă sau Factură, Produs(e), Motivul Returnării, Soluția Aleasă (înlocuire produs/banii înapoi) Banca și Contul IBAN (în cazul solicitării contravalorii) sau să ne contactați prin orice altă metodă și să ne furnizați datele respective.

Modalități de plată oferite de Spy Shop

Plata produselor achiziționate din magazinul online Spy Shop se poate face astfel:

 • Plată ramburs cu numerar
 • Plată online cu cardul Visa sau Mastercard prin mobilPAY
 • Plată prin ordin de plată
 • Plată în rate fixe fără dobândă

Mai multe detalii despre modalitățile noastre de plată pot fi găsite pe site-ul nostru în rubrica Cum cumpăr/Cum plătesc.

Vizitați Showroom-ul Spy Shop

Imagine

Spy Shop deține cel mai mare showroom dedicat echipamentelor de securitate, supraveghere video și accesorii conexe.

În această locație pot fi văzute, testate și comandate produse de la majoritatea producătorilor de renume din domeniu, cum ar fi: Dahua, Hikvision, Reolink, Paradox, Slinex, Motorline, DSC, Electra etc. Vă așteptam!

Ne puteți găsi la adresa:

Showroom Spy Shop Timiș - Str. Wolfgang Amadeus Mozart nr. 22, Dumbrăvița 307160

Program: Luni - Vineri: 09:30 - 17:30, Sâmbăta: 09.00 - 12.30

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani înapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau “ bani înapoi” reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Spy Shop coduri de reducere pe care le-ați ratat

Cod reducere de 10 % la produsele Smart Home Orvibo

07.12.2022

Cupon de reducere -10 % la detectoarele de fum și CO2 X-Sense

28.02.2022

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Spy Shop

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul Spy Shop și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitați magazinul online Spy Shop accesând butonul portocaliu și cumpărați ca de obicei. Înainte de a plasa comanda, apăsați pe butonul "am cupon de reducere" și adăugați în căsuța de mai jos codul cuponului ales, apoi veți putea plăti beneficiind de reducerile alese.

Imagine

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Spy Shop

Doriți să vă simțiți în siguranță, acasă sau la birou? Vă este frica să nu vă lovească cineva mașina în parcare? La Spy Shop veți găsi cea mai mare gamă online de echipamente de securitate, supraveghere și monitorizare din România. Pentru noi, siguranța dvs., este cea mai importantă, de accea vă oferim o gamă de produse precum alarme, camere de luat vederi, camere auto și multe altele. Intrați acum pe magazinul nostru online și beneficiați de Cash-Back prin tipli.

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Spy Shop.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă