Sound Studio

Despre magazinul Sound Studio

Sound Studio este un magazin online specializat în comercializarea de echipamente audio și instrumente muzicale oferind mii de produse pentru fiecare muzician, cât și pentru studiourile profesionale.

Firma a fost înființată în 2004. Scopul principal a fost mereu de a servi nevoile clienților, fie că este vorba de cumpărarea primului instrument, de un sfat sau de sonorizare.

În magazinul Sound Studio pot fi găsite cele mai renumite mărci. Magazinul distribuind pe scară largă chitare Fender, Yamaha, Giuld, Cort, Hora și altele, clape Yamaha, Novation, Roland, instrumente clasice și acustice, iar că suflătorii vă puteți alege instrumente de la Yamaha, Roy Benson și Dimavery, saxofoane, clarinete și fluiere.

Oferta magazinului Sound Studio

Pe site-ul magazinului veți putea descoperi peste 14 categorii, printre care chitare și bass, piane și clape, instrumente tradiționale, tobe și percuție, sonorizare, microfoane, echipamente studio, efecte, lumini, scenotehnică cât și o mulțime de alte produse și accesorii.

Sound Studio vă pune la dispoziție o mulțime de chitare și bass, atât clasice, cât și acustice sau electrice. Tot în aceasta categorie veți putea descoperi și amplificatoare, corzi, huse și protectoare cât și o gamă de accesorii pentru acestea. Aruncați o privire peste accesoriile care nu trebuie să lipsească din echipamentul unui muzician, fie că este vorba despre un stativ, pene sau capodastru, magazinul vi le oferă pe toate.

Imagine


Magazinul Sound Studio are una dintre cele mai largi selecții de trompete, saxofoane, flaute, fluiere, clarinete, naiuri, tromboane și foarte multe altele. Experții magazinului vă vor ajuta să găsiți instrumentul perfect pentru nevoile dumneavoastră. Magazinul oferă o varietate de produse pentru toate tipurile de muzicieni, de la începători la profesioniști. Tot în această categorie veți putea descoperi și o selecție de accesorii pentru instrumentele dvs., aruncați o privire peste curele, suporturi partituri, huse și tocuri, stative și multe altele.

Imagine


Dacă sunteți în căutare de instrumente tradiționale, ați ajuns în locul potrivit. Sound Studio vă pune la dispoziție o selecție vastă de instrumente precum acordeoane, vioare, ukulele și banjo, mandoline, drambe, fluiere tradiționale, ocarine și multe altele, perfecte atât pentru hobby, cât și pentru evenimente profesionale. Tot aici veți putea descoperi și o selecție de accesorii pentru aceste produse, aruncați o privire peste huse și tocuri, corzi, piese de schimb cât și seturi cu produse pentru întreținerea instrumentului dvs.

Fie că dețineți un studio profesional, sau aveți nevoie de produse pentru sonorizare profesionale la următorul concert, Sound Studio vă oferă o gamă largă de produse precum mixere audio, boxe și subwoofere, amplificatoare, sisteme 100V, monitoare in-ear, difuzoare, mufe și adaptoare, megafoane, stații radio cât și o gamă de accesorii de sonorizare precum splittere, huse pentru boxe sau pentru mixere, baterii, stabilizatoare de tensiune și multe altele.

Sound Studio vă pune la dispoziție și un portofoliu vast de produse iluminare profesională scenică, descoperiți lumini inteligente precum Movin Head Wash, lasere, proiectoare, controlere și comutatoare, stroboscoape, seturi de lumini, lumini decorative cât și mașini de fum și alte efecte precum mașini de fum, ceață, bule, zăpadă, confetti sau spumă. Totodată, în această categorie veți putea descoperi și o gama vastă de accesorii pentru iluminare, aruncați o privire peste cabluri, stative, adaptoare, cleme și multe altele.

Parte din oferta magazinului Sound Studio sunt și microfoane, iar microfoanele sunt foarte importante, de aceea atunci când alegeți un microfon este important să știți în ce fel îl folosiți. Puteți descoperi microfoane pentru voce, pentru instrumente, microfoane studio, măsurare, camere video sau de suprafață. Descoperiți microfoane de la producători recunoscuți precum AKG, Behringer, Audio Tehnica, Shure și mulți alții.

Imagine


Vizitați magazinul electronic Sound Studio și descoperiți o mulțime de alte categorii precum DJ, scenotehnică, efecte, căști și multe altele, aceste vă vor pune la dispoziție mii de produse, atât profesionale cât și pentru amatori.

Informații contact

Dacă aveți nevoie de ajutor în alegerea produsului potrivit sau aveți întrebări legate de comanda dumneavoastră, nu ezitați să contactați un specialist Sound Studio la numărul de telefon 0367 409 409 de Luni până Vineri între orele 09:00 - 18:00, sau le puteți scrie la adresa de e-mail shop@soundstudio.ro. Totodată, puteți contacta un specialist și prin fereastra de chat din colțul din dreapta de jos de pe site-ul magazinului.

Modalități de plată

Sound Studio accepta următoarele modalități de plată:

 • plată ramburs în numerar la livrare
 • plată online cu cardul bancar Visa, Maestro sau Mastercard
 • plată prin transfer bancar (ordin de plată)

Politica de retur

Dacă nu sunteți mulțumiți de produsele comandate, sau aveți vreo problemă cu acestea, nu ezitați să contactați un specialist Sound Studio.
Dacă pur și simplu doriți să returnați produsele din alt motiv, aveți la dispoziție 14 zile calendaristice din momentul în care ați intrat în posesia produselor pentru a le returna fără a fi nevoie de a invoca un motiv.

Taxa de livrare pentru returnarea produselor este suportată de către client.

Pentru a returna produsele trebuie să trimiteți un e-mail la adresa shop@soundstudio.ro în care să specificați dorință de a returna produsele, iar un specialist vă va oferi informațiile necesare pentru returnarea acestora.

Magazine similare

Dacă nu ați găsit produsul dorit în magazinul Sound Studio, puteți arunca o privire și peste ofertele magazinelor MCMUSIC și Sound Creation.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani înapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau “bani înapoi” reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Sound Studio

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul dorit și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitați magazinul online Sound Studio accesând butonul portocaliu și cumpărați ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Imagine

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Sound Studio

Sound Studio este un magazin specializat în instrumente muzicale. Magazinul deține o mare varietate de produse precum chitare, piane, vioare, tobe și foarte multe altele. Oferă, de asemenea, multe tipuri diferite de echipamente de sunet, precum boxe, amplificatoare mixere, microfoane și altele. Totodată, Sound Studio oferă și o gamă de echipamente de lumini profesionale pentru studio-ul dvs. Aruncați o privire peste echipamentele și instrumentele muzicale din oferta Sound Studio și veți putea beneficia și de livrare gratuita.

Categoria magazinului

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Sound Studio.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă