Smart-products

Despre magazinul Smart-products

Oferta magazinului online Smart Products cuprinde o gamă variată de produse, de la caști și boxe wireless-bluetooth până la cele mai interesante gadgeturi, accesorii pentru dispozitive mobile, camere video sport și accesorii pentru acestea, jucării educaționale pentru copii, ce stimulează creativitatea și capacitatea intelectuală.

Istoricul și activitatea Smart Products

Smart Products I&D SRL importă pe piața din România tehnologii și gadgeturi de ultimă generatie.

Compania este tânără și ambițioasă și își ghidează activitatea pe responsabilitate, profesionalism, promptitudine și eficiență, dorind să aducă soluții optime, personalizate, pliate exact pe nevoile dvs. 

Firma încearcă să fie mereu cu un pas înainte pentru a vă pune la dispoziție cele mai noi soluții tehnologice existente.

Toate produsele comercializate sunt testate de specialiștii companiei, ca dvs. să puteți oricând folosi ori dărui produse de calitate superioară cu un design futuristic inedit.

Produsele magazinului Smart Products

Pe smart-products.ro aveți la dispoziție următoarele categorii: Trotinete Electrice, Scutere Electrice, Accesorii DSLR, Dispozitive SmartHome, Boxe portabile, Camere video sport, Accesorii GoPro camere video sport, Accesorii telefoane & tablete, Drone & Accesorii, Echipamente de protecție, Jucării & Jocuri, Ustensile bucătărie.

Imagine

Trotinete electrice 

Cu cât avansăm în era tehnologiei, cu atât începem să căutăm soluții mai eficiente și mai rapide de transport, iar trotinetele electrice pot fi o alternativa bună. O trotinetă electrică este mai economică și mai ușor de transportat, în special pentru distanțe mai scurte.

Acum puteți cumpăra trotinete electrice pentru adulți, pentru copii, dar și pentru persoane mai în vârstă.

Printre avantajele trotinetelor electrice se numără manevrabilitate ușoară, portabilitate, sunt ecologice și ușor de condus, iar costurile sunt minime.

În multitudinea de modele și brand-uri existente, RYDE încearcă să se remarce prin calitatea materialelor utilizate, performanța modelelor sale și prețurile corecte.

Trotinetele electrice Ryde se remarcă prin câteva caracteristici:

 • motor electric fără perii, adică va avea un ciclu de viață mai lung decât alte motoare electrice

 • roți umflate cu aer - asigura un confort crescut indiferent de suprafața pe care rulați.

 • discuri de frână montate pe ambele roți astfel încât puteși opri trotineta electrică în siguranța în orice fel de condiții

 • motor, baterie, controller - raport optim între aceste componente pentru a asigura o performanța maximă

 • dotari multiple - sistem de alarmă, semnalizare, închidere inteligentă cu cheie, încărcătoare rapide de mare putere

Scutere electrice

Un scuter electric oferă mult mai multe avantaje decât un scuter obișnuit sau o motocicletă ce funcționează pe bază de combustibil. Performanța acestor scutere electrice este mult mai mare comparativ cu orice alt vehicul ce funcționează cu ajutorul unui motor pe benzină. În cazul vehiculelor electrice, puterea maximă este livrată instant și pe toată durata accelerarii, astfel încât veți ajunge la viteza maximă posibilă mult mai rapid.

Întreținerea scuterelor electrice se face cu mult mai puține cheltuieli în comparație cu scuterele tradiționale. Un vehicul electric nu are niciun mecanism complicat. Trebuie doar să aveți grijă de puținele componente mecanice cum ar fi: anvelopele, plăcuțele de frână și, eventual, lichidul de frână. Daca aveți de făcut în mare parte drumuri scurte, atunci un scuter electric este o alternativă ideală.

Aceste vehicule pot face parte din categoria acelor scutere electrice fără permis, totul depinde de viteză maximă pe care o pot atinge, conform legislației din România.

Câteva beneficii ale unui scuter electric:

 • costuri mici de achiziție

 • costuri mici de întreținere

 • costuri mici de exploatare

 • manevrabilitate ușoară

 • rapiditate în orașele aglomerate

 • portabilitate

 • confortabil și silențios

 • nu poluează

Dispozitive inteligente pentru case smart

Cu produsele de pe Smart-products vă puteți transforma casa într-una inteligentă, fără a fi expert in tehnică.

Camerele de supraveghere inteligente de interior sau alarmele pentru exterior vă oferă o securitate sporită și liniște atunci cănd plecați de acasă.

Prizele inteligente vă permit să porniți sau să opriți orice dispozitiv electronic din casă, fără să vă ridicați din pat sau chiar dacă nu sunteși acasă.

Un termostat inteligent poate reduce temperatura automat, învățând obiceiurile dvs.

Majoritatea produselor smart trebuie doar pornite și conectate la aplicația compatibilă. Cele mai multe aplicații acceptă programarea a tot felul de acțiuni, astfel încât puteți seta din timp cam tot ce doriți în casa dvs inteligentă.

Puteți programa, prin intermediul Amazon Alexa și Google Assistant, rutine prin care dispozitivele smart să funcționeze împreună și să facă mai multe lucruri simultan, cum ar fi să ajusteze temperatura și să aprindă lumina atunci cănd ajungeți acasă.

În magazinul Smart Products puteți cumpăra senzori și detectoare, sonerii, alarme, camere de supraveghere, întrerupătoare și prize compatibile cu Alexa și Google Home.

Alte articole moderne și utile

Deși oferta magazinului Smart Products este bogată și variată, puteți descoperi ușor articolele care vă interesează, accesând din meniul site-lui categoria potrivită.

Puteți cumpăra boxe portabile, drone Hubsan și accesorii drone DJI, camere video sport și accesorii GoPro sau accesorii pentru telefoane și tablete, accesorii DSLR.

O modalitate excelentă și educativă de a petrece timpul alături de copii o reprezintă jucăriile interactive și educaționale.

Pe site puteți cumpăra și ustensile de bucătărie care ar putea ușura și reduce timpul de gătit.

Modalități de livrare și plată

Plata pentru produsele achiziționate se poate face online cu cardul (recomandat), ramburs sau prin ordin din de plată.

Produsele comandate pe smart-products.ro pot fi livrate folosind expedierea prin intermediul firmelor de curierat Fan Courier, SameDay, Urgent/Cargus sau TNT cu livrare în toata tara (în aria de acoperire a curierilor mentionați).

Costul de transport în cazul livrării într-unul din locker-ele SameDay se realizează in funcție de calculatorul firmei de curierat.

Produsele vândute prin intermediul site-ului smart-products.ro se pot ridica și personal.

Pentru comenzile trimise prin curier timpul de livrare mediu este 1-3 zile.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau “ bani inapoi” reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Smart-products

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul Smart Products și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati smart-products.ro accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei.

După ce ați adăugat în coșul de cumpărături produsele dorite, completați datele personale și modalitatea de livrare.
Înainte de a face plata, utilizați cuponul de reducere și apoi finalizați comanda.

Imagine

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Smart-products

SmartProducts este un magazin de tehnologii și gadget-uri de ultimă generație. Acesta oferă o gamă variată de produse, de la căști și boxe wireless-bluetooth pana la cele mai interesante gadget-uri, accesorii pentru dispozitive mobile, camere video sport și jucării creative și educaționale pentru copii. Toate produsele sunt testate de specialiști, astfel puteți fi siguri de calitatea lor superioară.

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Smart-products.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă