Despre magazinul Sangado

Magazinul online Sangado oferă parfumuri și cosmetice.

Deși Sangado este un nume de marcă înregistrat pentru gama de parfumuri dezvoltate de parfumierul Daniel Sangado, aici veți găsi o varietate de articole pentru machiaj, creme naturiste, produse pentru confort și tonifiere.

Parfumurile Sangado se bazează pe uleiuri esențiale franțuzești superioare. Sunt utilizate numai uleiuri esențiale de primă clasă, foarte concentrate. Drept urmare, parfumurile au o putere de 12 ore. Toate sunt produse în UE în conformitate cu toate reglementările actuale.

Care este diferența dintre Apă de toaletă, Apă de parfum și Parfum

În funcție de concentrația de uleiuri esențiale, fiecare parfum se încadrează în una din următoarele grupe:

Parfum - concentrație foarte mare, durează 12 ore pe piele (în funcție și de tipul de aromă)

Apa de parfum – concentrație mare, rezistă până la 8-12 ore pe piele

Apa de toaletă – concentrație moderată, rezistă până la 3-5 ore pe piele

Apa de colonie – concentrație scăzută, de obicei aftershave.

Imagine

Parfumurile Sangado le găsiți împărțite în Parfum pentru ea și Apă de Parfum pentru el. Concentrația mare de uleiuri esențiale garantează că acestea durează în general 12 ore. Cu toate acestea, există și alți factori care determină puterea de durată a unui parfum. Tipul de aromă este unul (de exemplu aromele proaspete rezistă mai puțin decât cele orientale), tipul de piele este altul. Anotimpul este, de asemenea, un factor, deoarece în sezonul cald esențele tind să se evapore mai repede de pe piele.

Oferta magazinului Sangado.ro

Pe site puteți cumpăra parfumuri marca Sangado “pentru ea” și “pentru el”. Există o varietate de parfumuri pentru femei - florale, picante, cu aromă de fructe și lemn. Selecția pentru bărbați include parfumuri picante, fresh și cu aromă de lemn.

Sangado.ro oferă, de asemenea, parfumuri de nișă pentru femei, bărbați și unisex. Fenomenul parfumuri de nișă a apărut în ultimii ani, iar acestea par a fi adevărate creații de artă, cu arome care încântă simțurile, bucură și revigorează de fiecare dată. Aici nu există compromisuri din cauza factorilor comerciali, de marketing sau din alte considerente. Prin definiție parfumurile de nișă sunt originale, spre deosebire de parfumurile de masă.

Dacă vizitați Sangado.ro, puteți descoperi parfumuri pe gustul dumneavoastră și în secțiunile Colecția nouă, Unisex, Seturi testere sau Colecția Scarlet.

În categoria Cosmetice găsiți articole pentru copii, femei și barbați. Oferta include articole de îngrijire a tenului, corpului sau părului, igienă dentară și accesorii. Puteți cumpăra săpunuri, geluri, uleiuri și creme de duș, pastă de dinți, deodorante, creme de față sau corp și loțiuni.

Categoria Make-up vă prezintă articole marca Astra pentru ochi, buze, ten, unghii, sprâncene. Puteți găsi aici creioane profesionale, farduri pentru pleoape, geluri de buze, fonduri de ten, lacuri de unghii și altele.

Sangado.ro vinde diverse creme naturiste pentru îngrijirea tenului, hidratare și tonifiere corporală, dar și unele articole pe care le puteți folosi în bucătărie.

În categoria Confort și tonifiere veți găsi tălpi magnetice, branțuri, benzi suport și alte articole pentru masaj și fitness.

Modalități de livrare și plată

Comenzile de produse se livrează prin Curier Rapid. La finalizarea comenzii puteți opta și pentru livrare prin Poșta Română.
Puteți opta pentru plata ramburs sau puteți plăti online cu cardul.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau “ bani inapoi” reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Sangado

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul Sangado și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati Sangado.ro accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Imagine

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Sangado

Sangado.ro distribuie și comercializează în România parfumuri marca Sangado și alte parfumuri de nișă, precum și o gamă variată de articole pentru machiaj, creme naturiste, produse pentru confort și tonifiere. Cumpărați parfumuri Sangado sau cosmetice italiene Astra la prețuri accesibile!

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

  • Redirecționarea către magazin

    Redirecționarea a avut loc cu succes.

  • Cumpărături în magazin

    Cumpărați produsul ales de dvs.

  • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

    De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Sangado.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă