RockShop

Despre magazinul RockShop

Magazinul RockShop și-a început povestea în anul 2002, în București. După 2 ani, RockShop a lansat și un magazin online, oferind clienților posibilitatea de a cumpăra muzică de calitate oriunde s-ar afla.

RockShop este un magazin tradițional de muzică, aici puteți achiziționa CD-uri, viniluri, casete și multe altele. RockShop oferă o varietate foarte mare de genuri muzicale pentru toate gusturile.

Specialiștii RockShop vă vor oferi întotdeauna sfaturi, opinii, ajutor și recomandări în alegerea artiștilor potriviți pentru gusturile dumneavoastră și starea dvs. de spirit.

Oferta magazinului

RockShop oferă muzică atât nouă, cât și clasică, deținând o gamă vastă de muzică clasică, rock, jazz și altele începând cu anii '60 până în prezent.

Pe site-ul magazinului veți putea filtra muzica după genul dvs. preferat, cât și după artiști. 

Muzica oferită de RockShop vine în diferite forme precum CD, DVD, Vinyl, SACD sau Blu-Ray, cât și casete clasice.

Imagine

Descoperiți o multitudine de genuri muzicale pentru toate gusturile, de la muzică clasică până la muzică de ultimă oră. Descoperiți genuri precum Alternative, Indie, Jazz, Rock, Hip-Hop, muzică clasică, Pop, Reggae, World Music, Românească și foarte multe altele.

RockShop vă pune la dispoziție și o categorie numită Promoții, unde veți putea descoperi o multitudine de albume la prețuri promoționale. Aceste promoții sunt adăugate regulat așa că nu se știe niciodată când albumul dvs. preferat va fi la reducere.

RockShop vine în ajutor și colecționarilor de muzică de calitate cu diferite albume în ediții limitate de la artiști consacrați.

Dacă sunteți fani ai muzicii rock clasice, la RockShop puteți descoperi muzică de la artiști precum The Doors, Eagles, Led Zeppelin, Scorpion și mulți alții.

RockShop vă oferă și muzică românească de la artiști precum Zdob și Zdub, Ada Milea, Celelalte Cuvinte, Alexandru Andries, Abra, Florin Chilian, Trooper și mulți alții.

Din portofoliul vast al magazinului RockShop mai fac parte și reviste, cataloage, tricouri și merchandise de la diferiți artiști. Dacă va doriți tricouri sau hanorace cu diferiți artiști, la RockShop cu siguranță le veți găsi. De asemenea, puteți descoperi și diferite seturi cadou, seturi CD+cărți, brelocuri, figurine, slipmats, accesorii protecție și curățare Vinyl și foarte multe alte produse.

Imagine

RockShop informații contact

Dacă aveți întrebări despre produsele comercializate, comanda dumneavoastră sau aveți nevoie de sfaturi, puteți contacta operatorii RockShop la numărul de telefon 021.310.1960 de Luni până Vineri între orele 09:30 - 20:00 sau sâmbăta între 10:00 și 17:00. De asemenea, puteți contacta un operator RockShop și la adresa de e-mail vali@rockshop.ro sau prin formularul de contact ce poate fi găsit pe site-ul magazinului.

Vizitați magazinul RockShop

Puteți vizita magazinul RockShop din București, unde veți putea arunca o privire peste portofoliul de muzică deținut de magazin. Tot aici veți putea arunca o privire și peste tricourile, hanoracele sau celelalte produse de tip merchandise oferite. De asemenea, puteți ridica și comenzile direct din magazin, în acest fel puteți economisi și bani, și timp. Mai jos v-am pregătit adresa magazinului și programul acestuia de lucru.

RockShop București - Strada Biserica Enei 2, București - Program: Luni - Vineri - 09:30-19:30; Sâmbăta - 10:00-17:00

RockShop modalități de plată

RockShop acceptă următoarele modalități de plată:

 • ramburs în numerar la livrare
 • plată în numerar sau card bancar în magazinul fizic
 • plată online cu cardul bancar
 • plată prin sistemul PayPal
 • plată prin transfer bancar (ordin de plată)

RockShop politica de retur

Aveți la dispoziție 14 zile de la intrarea în posesia produselor de a le returna fără a fi nevoie de a invoca un anumit motiv. Taxa de livrare pentru returnarea produselor este suportată de către client.

Pentru a returna un anumit produs, trebuie să sunați, trimiteți e-mail sau puteți completa formularul de contact disponibil pe site-ul magazinului, iar un angajat al RockShop vă va ajuta cu informații despre cum puteți returna produsul respectiv.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani înapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau “bani înapoi” reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.Magazine unde vă vom răsplăti

Despre RockShop

RockShop este un magazin de muzică cu o selecție largă de CD-uri, viniluri și produse oficiale. RockShop vă pune la dispoziție o gamă de CD-uri, viniluri, caseste și altele de la toți cei mai recenți artiști și au un personal bine informat care vă pot ajuta să găsiți muzica perfectă pentru starea dvs. de spirit. Dacă sunteți în căutarea unei selecții minunate de muzică și a unor servicii personale, RockShop este locul potrivit pentru dumneavoastră. Pe lângă asta, la RockShop puteți descoperi tricouri și merchandise de la diferiți artiști.

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul RockShop.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă