Retails

Despre magazinul Retails

Magazinul Retails, operat de Retail Innovations SRL comercializează online jocuri și jucării, dar și ghiozdane, genți, articole de papetărie și scoală.

De asemenea, puteți cumpăra online, telefonic sau prin email, mașinuțe de colecție, figurine de colecție, statuete de colecție sau măști și costume pentru copii.

Toate produsele comercializate de Sc Retail Innovations Srl beneficiază de garanție pentru o perioadă de 24 luni de la data achiziției.

Nu există valoare minimă pentru o comandă. Telefonând la 0769561336 un agent de vânzări vă va prelua comanda sau puteți trimite comanda dumneavostră pe email la contact.retailinnovations@gmail.com ori, cel mai simplu, faceți comanda online, direct pe site.

Oferta magazinului online Retails

Produsul pe care doriți să îl comandați poate fi găsit fie prin utilizarea meniului din partea de sus a paginii ce conține categoriile de produse, fie din meniul din partea dreaptă cu toate categoriile și subcategoriile de produse:

 • Jocuri și jucării: Jocuri de societate, Jocuri educative, Jucării din plus, Jucării interactive, Păpuși

 • Figurine de colecție: Star Wars, Disney, Anime, Dragon Ball, Avengers, Marvel, POP Sport, Spiderman, Harry Potter, Batman, Naruto, Transformers, Deadpool, Iron Man, POP Music, Țestoasele Ninja, Squid Game, Stranger Things, Minions, POP TV, Joker, Wonder Woman, Fantastic Four, Game of Thrones, Hulk, WandaVision, Sonic, Superman, Predator, Jurassic World, Masters of the Universe, X-Men, Coca Cola, Familia Simpson, Freddy Krueger, POP Games, Luffy, La Casa De Papel, Dracula, Fortnite, Demon Slayer, The Witcher, My Hero Academia, Jurassic Park, Avatar, Wall-E, Venom, Rick and Morty

 • Ghiozdane și genți: Disney, Harry Potter, Star Wars, Spider Man, supermario, Marvel, Avengers, Dragon Ball, Iron Man, Naruto, Peppa Pig, Fortnite, Sonic

 • Mașinuțe de colecție: Mașinuța Jeep Wrangler Jurassic Park

 • Măști și costume copii: Star Wars, Spider Man, Iron Man, Avengers, supermario

 • Papetărie și Școală: markere, carioci, acuarele, vopsele, blistere, serviete, markere lavabile, crete de podea

 • Statuete de colecție: Marvel, Star Wars, Avengers, Spider-man, One Piece, Iron Man, X-Men, Luffy, Pennywise

Colecționați acum toate figurinele din gama Funko POP! Linia de figurine colecționabile din vinil, Funko POP! sunt unele dintre cele mai populare jucării disponibile pe piață.

Imagine

Funko este unul dintre principalii creatori și inovatori de produse de cultură pop licențiate pentru o gamă diversificată de consumatori. Funko proiectează, furnizează și distribuie produse colecționabile în mai multe categorii, inclusiv figuri de vinil, jucării de acțiune, pluș, îmbrăcăminte, articole de uz casnic și accesorii.

Imagine

Completați-vă colecția de mașinuțe cu macheta auto Back to the Future III DeLorean cu LED, Batman Automobil Batmobile The Dark Knight sau mașinuța radiocomandată Spiderman 2017 Ford Gt, Jeep Wrangler Jurassic Park și alte modele de poveste de la Hasbro, Jada, Noble Collection.

Descoperiți cu Tipli produsele recomandate și cele mai vândute, colecția Hasbro sau edițiile limitate Banpresto și alte promoții limitate!

Modalități de plată, livrare și retur

Puteți cumpăra produsele magazinului online Retails folosind următoarele instrumente de plată:

 • ramburs (cash) la livrarea coletului

 • transfer bancar

 • prin card bancar

Livrarea se face prin firma de curierat Sameday în 24h pentru produsele din stoc și 3-7 zile pentru produsele aduse la comandă.

Renunțarea la produsele cumpărate se poate face fără invocarea vreunui motiv, conform legii comerțului la distanță

Echipa Retails vă oferă suport în alegerea modalității de returnare și vă va oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

Returnarea produselor se poate face prin orice firmă de curierat preferată de client.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Returnarea se va face în termen de 14 zile calendaristice de la solicitarea de retragere / renunțare / returnare.

Produsele vor fi returnate în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte, documentele care le-au însoțit și cu o copie a Facturii de achiziție. Returnarea unui produs fără ambalajul acestuia sau fără accesorii ale ambalajului (spre exemplu suporți de siguranță, elemente de protecție din carton sau polistiren etc.) sau ale produsului va duce la diminuarea valorii produselor. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, pete, șocuri, etc.

Returnarea sumelor de bani se vor face prin transfer bancar în contul menționat de dumneavoastră în 14 zile clendaristice de la momentul recepționării returului

Coletele trimise de către expeditor trebuie să fie ambalate într-un mod care să protejeze produsul.

Date returnare:

SC Retail Innovations SRL

Adresa : Splaiul Unirii 993-999 corp 2

Telefon: 0769561336

contact.retailinnovations@gmail.com

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani înapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau "bani înapoi" reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Retails

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul Retails și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati magazinul online Retails.ro accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Imagine

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Retails

Magazinul online Retails este paradisul pasionaților de figurine, mașinuțe și statuete de colecție. Descoperiți toate categoriile exclusive și varietatea de figurine Funko, Hasbro, Marvel, Bandai, Banpresto și multe altele pentru cei mici și mari, deopotrivă. Colecționați personajele preferate din filme sau povești și nu ratați promoțiile limitate.

Categoria magazinului

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Retails.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă