Plastor Trading

Despre magazinul Plastor Trading

Magazinul online Plastor Trading oferă mii de produse pentru casă și grădină, de la ghiveche de flori la articole pentru bucătărie, pentru curățenie, organizarea casei, accesorii baie și articole de bricolaj sau zugrăvit.

Plastor Trading include în portofoliu câteva game premium, fiind reprezentanți în România ai unor branduri de renume la nivel internațional, cum ar fi: Tescoma, Gimi, Kis, TVS, Nadir-Marinex, SK, BanBao, Ese, Stefanplast, Bama, Veca, etc. De asemenea, vinde articole producție proprie, dar și produse fabricate în alte țări sub brand-ul "Casa Plastor".

Descoperiți cu Tipli tot ce are de oferit Plastor Trading pentru casa dvs., reducerile de sezon și promoțiile de sărbători.

Povestea Plastor Trading

Plastor Trading S.R.L. este parte a grupului de companii dezvoltate în jurul firmei-mamă Plastor S.A., unul dintre cei mai importanți producători de mase plastice din România cu o experiență de peste 100 de ani în domeniu.

În anul 2007, s-a desprins de firma mamă, înglobând activitatea comercială a unor firme din grup, cum ar fi Pergo S.R.L., Plastis S.R.L., Monita S.R.L. și o parte a produselor firmei Plastor S.A.

Azi, se mândrește cu un portofoliu de aproximativ 6000 de produse de uz casnic, articole de curățenie, menaj, bucătărie, baie, grădinărit, bricolaj și altele.

Producător român și distribuitor, Plastor Trading S.R.L. comercializează prin intermediul magazinului online bunuri provenind de la producători străini, dar și din producția proprie.

Plastor Trading contact

Adresa: str Gutenberg, nr 24, Oradea

Telefon: +40 359 195 122

Fax: +40 259 411 595

Email: online@plastortrading.ro

Oferta Plastor Trading

La Plastor Trading puteți găsi cele mai diverse și utile articole pentru casa și grădina dvs. afișate pe site în categorii largi precum:

 • grădină: ghivece din plastic și ceramică, jardiniere, ghivece răsad, butoaie, accesorii

 • articole de bucătărie: cuțite, depozitare alimente, vase și accesorii de gătit, ustensile și accesorii, tăiere și curățare, articole pentru copt, prepararea băuturii, servirea mesei, articole pentru copii, organizarea bucătăriei, produse de curățenie, etc

 • uscare-călcare: uscătoare rufe, mese de călcat, coșuri rufe, accesorii

 • cărucioare cumpărături, curățenie: coșuri de gunoi, containere, europubele, articole de curățenie - mopuri, maturi, perii, găleți, preșuri, etc.

 • jucării, organizarea casei: cutii și coșuri de depozitare, saci vacuum, dispozitive protecție copii, etc.

 • baie: ligheane, accesorii baie, articole pentru copii

 • industriale: ambalaje - butoaie, bidoane, navete, europaleti, etc; bricolaj - articole zugrăvit, stingătoare, vestiare, roți industriale, etc

Astfel puteți avea un ajutor excelent pentru a obține haine perfect pliate, gata pentru a fi depozitate pe rafturile dressing-ului cu împăturitorul de haine de la Plastor Trading după ce le ați uscat pe uscătorul de rufe extensibil, cu aripi culisante, pentru a fi utilizat atât în spații înguste cât și în spații mai generoase. Uscătorul de haine este ideal datorită firelor groase, astfel nu va crea cute și nu va șifona rufele.

Imagine

Tot aici găsiți și masă de călcat cu blat din plasă metalică, un model foarte practic și util. Aceasta este ușor de folosit, având o înălțime reglabilă, între 67-90 cm.

Plastor Trading oferă o gamă completă și variată de produse pentru curățenie de calitate și cu un design funcțional și practic. Printre acestea, mopul flexibil din microfibră cu cap plat și coadă metalică extensibilă între 70 cm - 1,20 m, este perfect pentru a pătrunde în orice colț sau spațiu îngust, îndepărtând cu ușurință praful și părul.

Dacă doriți să reîmprospătați bucătăria sau baia ori să dați o notă rafinată întregii case, incercați lumânările parfumate disponibile în mai multe variante.

Plastor Trading este paradisul iubitorilor de plante și grădinărit, oferind ghivece și jardiniere diverse, cu design modern atât pentru interior și exterior, diverse soluții de susținere a plantelor, inele, bețe suport și decorative și alte accesorii.

Imagine

Explorați întreagă ofertă vizitând magazinul online cu un singur click pe butonul portocaliu și descoperiți cele mai interesante și utile articole pentru casa dvs.

Modalități de plată și livrare

Articolele achiziționate în magazinul online Plastor Trading pot fi plătite în numerar, la livrare sau online cu cardul.

Comenzile vor fi livrate în 48-72 h prin GLS sau Fan Courier.

Comenzile care conțin produse supradimensionate vor fi livrate cu autovehiculele companiei. Livrarea se va face în aproximativ 7-10 zile lucrătoare.

Dacă doriți să returnați un produs, acesta trebuie să fie în condiții perfecte, inclusiv ambalajul, adică să nu prezinte sub nici o formă semne de uzură sau consum, în termen de 14 zile, costul fiind suportat de dvs.

În funcție de starea produsului returnat, se va decide dacă rambursarea poate fi acceptată.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani înapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau "bani înapoi" reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Plastor Trading

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul Plastor Trading și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati magazinul online Plastor Trading accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Imagine

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Plastor Trading

Plastor Trading este un magazin online cu tradiție în producția de articole de curățenie și uz casnic și în distribuția națională de produse pentru menaj, bucătărie, baie, grădină. Reprezintă în exclusivitate branduri importante: GIMI (uscătoare și mese de călcat), TESCOMA (cuțite, ustensile și accesorii de bucătărie), TVS (tigăi), GLASSLOCK (cutii alimentare din sticlă), MARINEX (vase termorezistente din sticlă pentru gătit), dar vinde și articole producție proprie.

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Plastor Trading.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă