Despre magazinul Pestre

Pestre este un magazin online specializat în comercializarea de produse pentru casă, grădină și terasă. Magazinul și-a început povestea în anul 2015, din dorința de a ajuta micii fermieri și agricultori cu produse și accesorii de calitate și la prețuri competitive.

Magazinul oferă clienților ajutor în alegerea celor mai bune produse de menaj, horeca, sanitare, climatizare, piese de schimb pentru utilaje. Totodată, Pestre ajută și în lupta cu dăunătorii din grădină și fermă, oferind clienților consultanță profesională și certificată în alegerea utilajelor potrivite nevoilor individuale ale clienților.

Pe lângă consultanța oferită , Pestre oferă clienților și diferite beneficii precum 3 % înapoi din valoarea comenzii sub forma unui voucher în cazul în care comanda nu ajunge la la timp. Totodată, magazinul vă pune la dispoziție și asistență online în combaterea dăunătorilor, buruienilor sau a bolilor din grădina sau ferma dumneavoastră.

Oferta magazinului

Magazinul online Pestre este împărțit în 11 categorii din care puteți achiziționa produse precum utilaje și unelte, echipamente de bricolaj și construcții, piese de schimb, accesorii și consumabile, produse sanitare, electrocasnice și multe altele.

Mașini și unelte pentru casă și grădină

Prima categorie vă pune la dispoziție o gamă vastă de produse de la producători precum Stern, Ruris, ProGarden, Hecht, Honda, Texas, PRC, MF și mulți alții. Descoperiți utilaje agricole și accesorii, drujbe, tocătoare, suflante frunze, despicatoare lemn, unelte pentru grădină, vinificație și distilare, pompe, hidrofoare, motopompe cât și o gamă completă de accesorii, piese de schimb și consumabile pentru acestea.

Imagine

Echipamente de bricolaj și construcție

În această categorie vă așteaptă o multitudine de produse de la producători precum Stern, Villager, Elefant, Bosch, Dakard, Heinner și mulți alții. Aruncați o privire peste echipamente de sudură, bormașini, ciocane rotopercutoare, mașini de bătut cuie, polizoare, nivele laser, aspiratoare industriale, ferăstraie, capsatoare, betoniere, rulete și o gamă largă de accesorii pentru toate aceste produse.

Casă, curte și terasă

Din când în când trebuie să ne mai și relaxăm, iar zilele de vară sunt perfecte pentru a dormi într-un hamac, iar serile sunt perfecte pentru a petrece timpul pe terasă. În această categorie, Pestre vă pune la dispoziție diferite produse precum grătare și accesorii, mobilier de grădină, hamace, balansoare și leagăne, magazii, dulapuri și sisteme de depozitat, produse pentru iluminat interior/exterior, corturi, pavilioane și pergole, cât și o gamă de produse pentru bucătărie precum oale, tacâmuri și seturi, farfurii, borcane și foarte multe altele.

Grădină și fermă

Pentru grădină și fermă, Pestre vă pune la dispoziție pesticide și îngrășăminte, arbori și arbuști ornamentali, semințe pentru plante, semințe gazon, folie, solare și accesorii, produse pentru legat, decorațiuni pentru grădină, jardiniere și ghivece, turbă, poturi și tăvițe, cât și produse pentru protecția culturilor.

Imagine

Climatizare și sisteme încălzire

Pestre vă pune la dispoziție o gamă completă de produse de climatizare și sisteme de încălzire, fie că doriți încălzire pe lemn, gaz sau electric, în această categorie le veți putea descoperi. Aruncați o privire și peste alte produse precum șeminee și sobe, încălzitoare pentru terasă, purificatoare aer, saune, pompe de circulație și multe altele.

Produse sanitare și igienă publică

În categoria de produse sanitare veți putea descoperi baterii sanitare, chiuvete bucătărie, accesorii vase de toaletă, ventilatoare și grile de aerisire, robineți, accesorii baie și multe altele.

Pentru igiena publică, Pestre vă oferă capcane pentru dăunători, echipamente electrice anti-insecte, dezinfectanți, larvicide, raticide, rodenticide și repelenți.

Creșterea animalelor

În această categorie veți găsi tot ce aveți nevoie pentru animalele și pasările dumneavoastră, aruncați o privire peste garduri electrice, mașini de tuns, periat și țesălat, mulgători și tancuri de răcire, hrană, furaje și suplimente, incubatoare și sisteme de încălzire, produse pentru igiena animalelor, zgărzi, hamuri și curele, seringi și pistoale de dozaj, instrumente medical veterinare și multe altele.

Imagine

Sport, camping și vânătoare

Toată lumea are nevoie de un hobby,, de aceea, fie că vă place să mergeți cu cortul, să vă plimbați cu bicicleta sau să conduceți un ATV, în magazinul online Pestre veți putea descoperi toate aceste produse, cât și accesorii pentru acestea. Aruncați o privire peste Atv-uri, biciclete, piese de schimb pentru biciclete, trotinete, saci de dormit, corturi, accesorii camping și multe altele.

Blogul magazinului Pestre

"Omul cât trăiește învață", iar magazinul Pestre a luat această vorbă în serios, de aceea vă pune la dispoziție un blog cu diferite articole ce vă pot ajuta în îngrijirea fermei, grădinii sau a casei dumneavoastră, cât și articole despre ce produse aveți nevoie pentru a duce anumite sarcini la bun sfârșit.

Informații contact

Dacă aveți nevoie de asistenta în alegerea unui produs, sau aveți nevoie de informații legate de comanda dvs., nu ezitați să contactați un specialist Pestre la numărul de telefon 0374 464 464 de Luni până Vineri între orele 09:00 - 17:30, sau le puteți scrie la adresa de e-mail contact@pestre.ro, iar un specialist Pestre vă va raspunde în cel mai scurt timp. Mai puteți contacta magazinul Pestre și prin formularul de contact pe care îl puteți găsi în rubrica contact de pe site-ul magazinului.

Modalități de plată

Pestre accepta următoarele modalități de plată:

 • plată ramburs în numerar la livrarea produselor
 • plată prin transfer bancar (ordin de plată)
 • plată online cu cardul bancar Visa, Maestro sau Mastercard
 • plată în rate fără dobândă cu cardul emis de BRD, Banca Transilvania sau Alpha Bank

Politica de retur

Aveți la dispoziție 14 zile calendaristice de a returna produsele fără a fi nevoie de a invoca un anumit motiv. Pentru a returna produsele, tot ce trebuie să faceți este să trimiteți un e-mail la adresa contact@pestre.ro în care să specificați numărul comenzii și faptul că doriți să returnați produsele respective, iar un operator Pestre vă va contacta în cel mai scurt timp cu detaliile despre returnarea produselor.

Magazine similare

Dacă nu ați găsit produsele dorite în magazinul Pestre, puteți arunca o privire și peste ofertele magazinelor Sculeexpert.ro, Verdon sau Husqvarna, unde veți putea descoperi produse similare cât și oferte și promoții avantajoase.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani înapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau “bani înapoi” reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Pestre coduri de reducere pe care le-ați ratat

Cod reducere de 2 % la produsele cu preț întreg

30.06.2023

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Pestre

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul dorit și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitați magazinul online Pestre accesând butonul portocaliu și cumpărați ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere în coșul de cumpărături înainte de a finaliza comanda.

Imagine

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Pestre

Magazinul online Pestre vă oferă o gamă completă de produse, accesorii și consumabile pentru casă, grădina, terasă și fermă. Descoperiți utilaje, scule, unelte, plante, mobilă pentru grădină, produse pentru îngrijirea și creșterea animalelor și foarte multe alte produse la prețuri avantajoase.

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Pestre.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă