Despre magazinul Pellamar

Pellamar.ro oferă dermatocosmetice românești cu extract din nămol sapropelic şi extract de alge. Gama include articole pentru ten, corp, protecție solară, îngrijire a părului și îngrijire orală.

Pellamar Cosmetics este o companie cu capital românesc, fundamentată în jurul unui brand cu tradiţie, ce valorifică proprietăţile benefice ale nămolurilor terapeutice.

Istoricul Pellamar

Povestea dermatocosmeticelor Pell Amar începe cu doctorul Ștefan Ionescu-Călinești, creatorul extractului pur de nămol terapeutic din lacul Balta Albă, primul în lume. După brevetarea extractului din nămol sapropelic, extractul Pell Amar, în anii 1970 urmează formularea și brevetarea unor produse terapeutice care îi puneau în valoare proprietățile curative. Filosofia unică dezvoltată de prof. Dr. Ionescu Călinești în anii 70 ai secolului trecut are la bază principii active naturale cum ar fi apa și pământul și se regăsește în produsele Pell Amar până în prezent.

În 2010 este reluată producția dermatocosmeticelor Pell Amar păstrând formula originală a extractului așa cum a fost brevetată de Prof. Dr. Ionescu-Călinești. Produsele Pell Amar sunt scheme de îngrijire holistică utilizând principiile extractului pur de nămol sapropelic dar și uleiuri, vitamine și alte extracte naturale. Mineralele și sărurile nămolului sapropelic acționează sinergic împreună cu ingrediente active naturale pentru tratamentul și îngrijirea pielii și părului.

Produsele Pellamar

Extractul natural de nămol sapropelic este un complex mineral-organic şi enzimatic, cu proprietăţi biotrofice, regeneratoare, antiinflamatoare, analgetice, sedative, vasodilatatoare, demonstrate atât experimental cât şi în cercetări clinice.

Indicaţii terapeutice ale extractului natural din nămol sapropelic

Prin aminoacizii pe care îi conţine, contribuie la reconstituirea învelişului acid al epidermului având rol hidratant şi protector.

Prin sărurile minerale, straturile epidermului devin permeabile la peptide şi aminoacizi cu rol cheie în metabolismul dermic: alanina, prolina şi glicina stimulează sinteza colagenului şi inhibă enzimele ce distrug colagenul şi elastina având efect de încetinire a proceselor de îmbătrânire a pielii.

Extractul natural de nămol sapropelic este recomandat în aplicații terapeutice pentru:

 • afecţiuni reumatice degenerative cu diferite localizări

 • afecţiuni reumatismale cronice inflamatorii stabilizate (spondilartropatii seronegative, poliartrita reumatoidă, artropatia psoriazică)

 • reumatism abarticular (tendinite, tenosinovite, bursite)

 • recuperarea postraumatică (entorse, luxaţii, fracturi)

 • afecţiuni dermatologice: psoriazis, sclerodermie localizată, eczeme alergice, cicatrici cheloide

 • tulburări ale circulaţiei venoase periferice (boala varicoasă)

 • neuropatii periferice

 • afecţiuni ale parodonţiului

 • afecţiuni cronice ginecologice (cervicite, anexite, metroanexite)

 • distonii neurovegetative, convalescenţă

Utilizarea extractului de alge Algavit în cosmetică

Extractul de alge conţine minerale extrem de benefice pentru piele şi organismul uman. Are şi proprietăţi termale, ceea ce înseamnă că atunci când este aplicat pe piele îmbunătăţeşte absorbţia mineralelor în piele.

Folosirea extractului de alge vă aduce următoarele beneficii:

• îmbunătăţeşte sistemul imunitar al pielii

• oferă protecţie sporită împotriva iritaţiilor şi a microorganismelor cauzatoare de forme inflamatorii şi de acnee purulentă

• ajută la prevenirea ridurilor şi reînnoirea ţesuturilor

Oferta magazinului online Pellamar

Pellamar vă prezintă pe site o gamă variată de articole pentru îngrijirea tenului, a corpului, părului, îngrijire orală și protecție solară sub formă de măști și tratamente, creme, loțiuni, geluri, sprayuri, balsamuri, șampoane, pastă de dinți și apă de gură.

Imagine

Gamele Pell Amar au fost formulate specific pentru a trata și îngriji folosind beneficiile nămolului sapropelic: AMINOPOWER și ADVANCED CONCEPT previn și ameliorează procesul de îmbătrânire, BIOACTIVE S ACNE combate acneea, ORGANIC SPA reface pielea stresată a corpului, THERAPY are multiple acțiuni pentru diferite eczeme şi leziuni ale pielii, inflamaţii şi traumatisme ale sistemului osos şi articular, mialgii şi miozite, FEMINA INTIMITY întreține sănătatea intimă, BEAUTY HAIR îngrijește părul, ORAL CARE asigură igiena și sănătatea orală.

Modalități de plată și livrare

Pentru comenzile dumneavoastră puteți plăti online prin card bancar sau ramburs, la livrare.
Produsele comandate se livrează în toată ţara prin curierat rapid (FAN Courier / Sameday / GLS) şi/sau Poşta Română și internațional prin DHL Express.
Termenul de livrare poate varia în funcţie de locaţia dumneavoastră.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau “ bani inapoi” reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Pellamar

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul Pell Amar și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati Pellamar.ro accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Imagine

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Pellamar

Pell Amar Cosmetics valorifică proprietățile benefice ale nămolurilor terapeutice. Produsele cosmetice comercializate sunt realizate din extractul de nămol, care prezintă proprietăți terapeutice naturale, acțiuni regeneratoare și nu are reacții adverse. Brandul oferă o gamă largă de produse pentru ten, corp, dar și pentru păr. Descoperiți proprietățile curative ale acestei substanțe naturale.

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Pellamar.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă