Overlords

Despre magazinul Overlords

Magazinul online Overlords oferă o gamă completă de girofaruri auto fabricate în Uniunea Europeană, omologate, rezistente, fiabile. Pe lângă acestea în magazin găsiți și alte accesorii performante din zona semnalelor acustice și luminoase reglementate de legea din România.

Utilizarea unui girofar pe drumurile publice nu se face la întâmplare, ci strict conform reglementărilor legale . Orice șofer care folosește un girofar fără autorizație riscă amenzi importante, suspendarea permisului de conducere și chiar dosar penal. De aceea este bine să știți care sunt situațiile în care aveți voie să utilizați girofare luminoase.

Legea reglementează trei culori de girofare luminoase: girofare roșii, albastre și galbene.

Singura culoare care poate fi utilizată pe drumurile publice de persoanele particulare, dar numai în circumstanțe clare și care privesc necesitatea desfășurării unui serviciu de interes public, este culoarea galben.

Un girofar galben poate fi montat pe dube, mașini de intervenție, tractoare etc. Rolul lor, conform legii, este acela de a atenționa participanții la trafic cu prilejul unui transport agabaritic, un transport de substanțe periculoase, cu prilejul intervenției la drumuri - poduri - șosele, deszăpeziri etc.

Totuși, un utilaj sau un automobil dotat cu girofar galben este obligat să respecte regulile de circulație, inclusiv semnele și regulile privitoare la prioritate și nu poate pretinde "eliberarea" căii rutiere pentru ca restul participanților la trafic să se dea la o parte.

Celelalte două culori, roșu și albastru, sunt strict interzise participanților la trafic particulari, cu excepția unor derogări autorizate de poliție, derogări care se obțin foarte greu și sunt perfect justificate. În general ele sunt rezervate numai instituțiilor statului, după cum urmează:

- girofar roșu: exclusiv poliție și pompieri în timpul intervențiilor

- girofar albastru: poliție, jandarmerie, salvări (prin derogare, inclusiv salvări ale unor spitale private), armată, ANAF, procurori în misiune urgentă etc.

Pe ambulanțe și alte vehicule medicale în intervenții fără caracter de urgență, dar totuși necesare, poate fi utilizat un girofar verde. Acesta are doar rol de atenționare a participanților la trafic (similar cu girofarul galben, reglementat de lege).

La Overlords veți găsi numai girofare omologate și de calitate la cele mai bune prețuri.

Povestea Overlords

Magazinul online Overlords, specializat în comercializarea de girofaruri auto, este operat de o firmă mică, ce caută să ofere servicii de calitate prin seriozitate, promptitudine și profesionalism.

Toate girofarurile prezente pe Overlords.ro sunt importate de firmă direct de la producătorul, distribuitorul european sau cel zonal. Datorită acestui fapt, la Overlords aveți prețurile cele mai mici pentru aceste produse pe piață și imediat în ofertă ultimele noutăți ale producătorilor pe care îi reprezintă.

Produsele sunt prezentate pe site cu poze cât mai reprezentative posibil, specificații cât se poate de detaliate pentru ca dvs să aveți toate informațiile necesare să decideți exact ceea ce vi se potrivește.

Dacă doriți să comercializați orice produs de pe site-ul Overlords (girofar, rampă luminoasă, sirenă etc.), prețurile pentru distribuitori și revânzători sunt desigur semnificativ mai mici și vă permit să fiți competitivi.

Overlords contact

SC Overlords srl

Tel: 0733.66.44.22

Email: office@overlords.ro

Adresa: Strada Radiței nr 33A, Sector 5, Bucuresti

Orar: Luni-vineri 8.30 – 17.30

Oferta Overlords

În magazinul online Overlords găsiți categorii precum girofaruri auto, girofaruri motociclete, girofaruri Industriale, rampe luminoase, flashuri, stroboscoape led, lămpi auto, avertizare acustică, oglinzi camioane, semnalizare luminoasă.

Imagine

Când ați ales ceea ce vreți să cumpărați, puteți trimite un e-mail, un fax sau puteți suna pentru a verifica stocurile împreună cu echipa Overlords și a afla când puteți primi produsele.

Dacă alegeți să cumpărați mai mult de două produse, puteți beneficia de un discount semnificativ. De asemenea, puteți solicita o ofertă personalizată.

Oferta include girofaruri rotative, girofaruri Xenon, girofaruri LED, girofaruri cu acumulator sau baterii, girofaruri multivoltaj-motostivuitoare, girofaruri gigant, girofaruri aeroporturi, girofaruri uni directionale, girofaruri pentru condiții extreme și accesorii girofaruri.

Puteți cumpăra rampe luminoase LED, mini rampe luminoase, rampe luminoase speciale, rampe luminoase rotoare, rampe luminoase Xenon și accesorii pentru rampe luminoase.

În categoria lămpi auto puteți găsi lumini de lucru, stopuri auto, lumini de căutare, proiectoare bara LED offroad, lumini auto de interior.

De asemenea, puteți cumpăra sirene, difuzoare - speakere, seturi sirenă și difuzor sau alarme marsarier, triunghiuri luminoase LED, oglinzi laterale, brațe oglindă sau oglinzi interior și alte accesorii.

Descoperiți cu Tipli oferta completă și promoțiile Overlords.

Despre plată și livrare

Produsele achiziționate în magazinul online Overlords pot fi plătite la livrare sau în avans. De asemenea, puteți plăti prin transfer bancar în conturile companiei

Puteți alege să primiți produsele prin curier rapid sau le puteți ridica de la sediu.

Imagine

La livrarea produselor comandate primiți factura fiscală sau chitanța fiscală, dacă platiți cash la livrare, certificatul de garanție, eventuale produse promoționale.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani înapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau "bani înapoi" reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Overlords

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul Overlords și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati magazinul online Overlords.ro accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Overlords

Cumpărați la Overlords girofaruri auto fabricate în UE, omologate, rezistente, fiabile și alte accesorii performante din zona semnalelor acustice și luminoase. Overlords oferă girofaruri din toate gamele tehnologice: Girofaruri Rotative, Girofaruri Xenon-Flash și Girofaruri LED, o gamă completă de Mini Rampe Girofar - Mini Rampe Luminoase - Mini Rampe Semnalizare optică, Flash-uri auto LED de mare intensitate, sisteme complete de avertizare acustică auto, sirene, difuzoare și alarme marșarier, lămpi auto din toate categoriile, oglinzi universale aftermarket camioane, autobuze, utilitare și alte accesorii.

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

  • Redirecționarea către magazin

    Redirecționarea a avut loc cu succes.

  • Cumpărături în magazin

    Cumpărați produsul ales de dvs.

  • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

    De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Overlords.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă