Originaldeals

Despre magazinul Originaldeals

Din 2019, Originaldeals oferă posibilitatea de a achiziționa online articole premium din categorii precum: GSM IT & C, Home & Deco, Sport, Calitatea Aerului, Auto/Moto, Fashion, Pet Care, dar și multe altele.

Produsele comercializate provin de la producători și furnizori autohtoni sau importuri din Europa, SUA și Asia.

ORIGINAL DEALS este marcă înregistrată la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM) de către compania ORIGINAL DEALS RO SRL.

Contact

Denumirea companiei: S.C. GARAMI SMART BUSINESS S.R.L.

Adresa: Bd. Alex Obregia 15, S4, București, România

Telefon: +40 725 805 484

Email: contact@originaldelas.ro

Facebook: Original Deals

Oferta magazinului Originaldeals

Pe site-ul magazinului online Originaldeals veți găsi un sortiment vast de produse aparținând unor categorii precum : GSM IT & C, Home & Deco, Iluminare LED, Sport & Fitness, Calitatea Aerului, Bucătărie, Îngrijire Personală, Auto - Moto / BikeAudio - Foto / Video, Organizare & Siguranță, Accesorii Baie, Fashion, Jucării & Accesorii Petrecere, Pet Care, Protecție Insecte & Dăunători, Transport & Siguranță Copii, Unelte, Scule & Accesorii.

Stickere decorative autocolante PVC

Schimbați aspectul încăperilor și starea de spirit cu stickere decorative. La Originaldeals veți găsi o multitudine de stickere autocolante din PVC, de la cele educative, organizatorice, decorative, relaxante până la stickere de protecție și metre pentru măsurat copii.

Oglinzi acrilice decorative autoadezive

Oglinzile acrilice pot fi o alternativă practică la oglinzile clasice din sticlă. Oglinzile acrilice autoadezive din PVC sunt mult mai ușoare, au deja lipit adeziv pe spate pentru a le putea monta ușor fără unelte speciale și de asemenea imaginea reflectată este la fel de limpede ca la oglinzile clasice din sticlă. Totodată fiabilitatea în timp este de până la 7 ori mai mare la acest tip de oglinzi deoarece acestea nu se sparg, nu crapă, nu se deteriorează foarte ușor în timp.

Încărcătoare auto 12V cu încărcare fast & ultra charge

Un încărcător auto nepotrivit, pe lângă faptul că nu alimentează cum trebuie bateria telefonului, poate distruge celulele, astfel durata de viață a bateriei și a telefonului scade considerabil. La Original Deals găsiți o vastă gamă de încărcătoare auto premium de ultimă generație care încorporează cele mai recente tehnologii astfel încât bateria telefonului să se încarce mult mai repede și să protejeze telefonul în anumite situații neprevăzute.

Imagine

Totodată aici găsiți încărcătoare cu 2,3,4 sau chiar 5 porturi USB, pentru mai multe device-uri simultan. De asemenea, tot aici puteți cumpăra cele mai performante cabluri USB pentru o compatibilitate perfectă.

Accesorii și aparate pentru întreținere corporală - Sport & Fitness

Timpul îndelungat petrecut la birou, în mașină și programul încărcat de peste zi s-ar putea să nu vă permită să mergeți la sală pentru a vă menține în formă. Cu produsele și accesoriile sport de la Originaldeals vă puteți antrena acasă oricând și oricât este necesar pentru a vă simți bine.

Suport pentru laptop, telefon, tabletă - Home & Auto

Un suport vă poate oferi o anumită relaxare acasă când lucrați la laptop sau când urmăriți un serial pe tabletă, o emisiune pe telefon, în mașină. De asemenea, în mașină, un suport pentru GPS este indispensabil. Evitați consecințele grave asupra sănătății din cauza poziției greșite, incomode atunci când utilizați anumite device-uri și achiziționați suporți practici de la Originaldeals, pe care îi puteți folosi oriunde.

Accesorii, ustensile pentru gătit și curățenie

Cu ajutorul unui accesoriu sau a unei ustensile potrivite pentru gătit, timpul de preparare a alimentelor și a mâncărurilor scade la jumătate. Originaldeals vă prezintă o gamă variată de accesorii și ustensile care vă vor ajuta să gătiți mâncărurile preferate mult mai rapid și eficient, dar și anumite accesorii pentru organizare sau curățenie în bucătărie.

Modalități de plată și livrare

Puteți achiziționa produse de pe site-ul magazinului Originaldelals, folosind următoarele instrumente de plată:

card bancar pentru plăți online

transfer bancar

ramburs

Livrarea se realizează prin Curier National Rapid - Sameday - Next Day 24H.

Costul pentru livrările sub 149.99 lei (inclusiv) este 19.99 lei (pentru comenzile achitate ramburs)

Costul pentru livrările sub 149.99 lei (inclusiv) este 14.99 lei (pentru comenzile achitate online cu cardul bancar)

Livrările se fac doar în zilele lucrătoare de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-18:00.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau "bani înapoi" reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Originaldeals

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul Originaldeals și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati magazinul online Originaldeals accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Imagine

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Originaldeals

Original Deals este o companie de import și distribuție de produse electrice și non-electrice. Găsiți aici produse Home & Deco, foto & video, auto & moto, dar și accesorii de sport & fitness. Produsele și accesoriile comercializate sunt doar de calitate premium 100%. Nu ratați ofertele și promoțiile lor!

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

  • Redirecționarea către magazin

    Redirecționarea a avut loc cu succes.

  • Cumpărături în magazin

    Cumpărați produsul ales de dvs.

  • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

    De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Originaldeals.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă