Oralix

5.0 (1x)

Momentan pentru magazinul Oralix nu avem niciun cupon de reducere.

Descoperiți alte cupoane de reducere din Sensilab.

Exclusiv Cupon de reducere 10% la cumpărături peste 247 RON

Valabil până la 21.04.2024

+ până la 6,5 % înapoi de la cumpărătură

Cuponul de reducere îl puteți folosi în coșul magazinului.

Despre magazinul Oralix

Oralix este magazinul online care oferă soluții complete pentru îngrijirea orală, potrivite pentru toate persoanele care au nevoie de produse pentru prevenție sau tratament.

Serviciile profesionale și soluțiile pentru îngrijirea orală disponibile pe site-ul Oralix.ro sunt de cea mai bună calitate și au scopul de a menține un zâmbet frumos și strălucitor.

În magazinul online Oralix puteți cumpăra toată gama de articole pentru igienă orală, de la periuțe și paste de dinți până la dușuri bucale și kituri de albire.

De asemenea, puteți accesa blogul site-lui dacă doriți să aflați despre igiena dentară, dureri de dinți, mersul la stomatolog și multe alte sfaturi și informații utile.

Produsele magazinului Oralix

Pe Oralix.ro puteți comanda online sau telefonic o serie de articole pentru îngrijirea orală: periuțe de dinți, pastă de dinți clasică, pentru copii, cu efect de albire sau terapeutică, apă de gură și ață dentară, produse de albire și cosmetică, geluri, spray-uri orale, dar și dușuri bucale.

Imagine

De asemenea, pot fi achiziționate și produse foarte utile pentru persoanele ce poartă proteze sau aparate ortodontice.

Puteți cumpăra produse care previn, tratează sau încetinesc anumite afecțiuni, cum sunt parodontoza, gingivita, sensibilitatea dentară sau produse pentru pacienți ce poartă implanturi, coroane sau care pur și simplu vor să își albească dinții și să aibă un zâmbet strălucitor în câțiva pași simpli.

Modalități de plată și livrare

Pentru plata produselor achiziționate, aveți la dispoziție următoarele metode:

 • plata integrală, online prin card bancar

 • plata numerar, prin intermediul curierului

 • plata prin transfer bancar

Firma de curierat garantează transportul în maxim 48 de ore de la expediere în orice localitate.

În cazul în care comanda este plasată până la ora 17:00, coletul va fi expediat a doua zi, cu excepția comenzilor din zilele libere care vor fi procesate în prima zi lucrătoare.

Dacă ați plasat comanda după ora 17:00, aceasta va fi expediată în termen de două zile, cu excepția comenzilor în zilele libere care vor fi procesate în prima zi lucrătoare.

De asemenea, pentru comenzile care urmează să fie livrate în perioadele aglomerate, cum ar fi saărbătorile, timpul de livrare poate fi prelungit, dar nu poate depăși 15 zile calendaristice din momentul plasării comenzii.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau “ bani inapoi” reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Oralix coduri de reducere pe care le-ați ratat

Cupon de reducere 15% la măști faciale

19.07.2021

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Oralix

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul Oralix și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati Oralix.ro accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Imagine

Recenziile Oralix

Constantin .

16.06.2023 5.0

Mulțumit de comanda!

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Oralix

Oralix oferă soluții complete pentru îngrijire orală. Selecția include branduri internationale de succes și produse de calitate pentru prevenție sau tratament. Alegeți articolele de igienă dentară potrivite pentru dumneavoastră la un preț corect.

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Oralix.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă