NutriFitUp

Despre magazinul NutriFitUp

Magazinul online NutriFitUp este locul în care găsiți soluții practice de nutriție și sport cu ebook-uri și cărți de slăbit, detoxifiere, cărți despre sarcină și alăptare, diverse diete.

Site-ul se adresează în principal femeilor, facilitând accesul la o nutriţie corectă, sănătoasă şi antrenament eficient, fără accidentări şi dureri îngrozitoare.

Femeile însărcinate sau care au născut pot găsi cărți și ebook-uri despre sarcină și alăptare, cărți pentru copii, dar si cărți și ebook-uri de slăbit.

Oferta NutriFitUp

Dacă este din ce în ce mai greu sau poate imposibil să vă mențineți în formă ori să adoptați dieta potrivită, NutriFitUp vine in ajutorul dvs. cu soluții de nutriție și sport care v-ar putea ajuta.

Imagine

Descoperiți printre cărțile pentru slăbit rețete sănătoase și exerciții fizice potrivite pentru dvs. Cărți precum “ Antrenamente NutriFitUp pentru Femei și Mămici”, “Dieta NutriFitUp pentru Slăbit”, “Detoxifierea NutriFitUp – 7 Zile” ar putea fi soluția ideală pentru o dietă de slăbire, detoxifiere sau menținere.

Dacă sunteți în căutare de cărți despre sarcină și alăptare puteți opta pentru “Dieta NutriFitUp în Sarcină și Alăptare” sau puteți alege pachetul NutriFitUp pentru mămici care include două sau trei cărți.

De asemenea puteți cumpăra cărți pentru copii, de exemplu cartea de colorat cu povești “Eroii din farfurie”

Deoarece cărțile electronice sunt mult mai la îndemână, le puteți citi oricând și oriunde, NutriFitUp vă oferă ebook-uri disponibile pe calculatoarele personale, tablete, smartphone-uri.

Imagine

Multe telefoane mobile pot fi folosite și pentru citirea cărților electronice, astfel că puteți cumpăra ebook-uri pentru slăbit, sarcină și alăptare, precum și vegetariene.

Pachetele NutriFitUp pentru slăbit și pentru mămici sunt disponibile în ambele variante.

Livrarea și plata

La plasarea comenzii puteți alege metoda de livrare și modalitatea de plată.

Puteți plăti online cu cardul sau prin ordin de plată, în baza facturii proforme.

Pentru mai multe informații vizitați secțiunea Termeni și Condiții pe site.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau “ bani înapoi” reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în NutriFitUp

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul NutriFitUp și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati magazinul online NutriFitUp accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Imagine

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre NutriFitUp

Vă doriți să aveți acces nelimitat la o nutriție corectă și sănătoasă, dar și la un antrenament eficient. NutriFitUp vă vine în ajutor cu o ofertă largă de produse și servicii care vă vor ajuta în acest sens - cărți și ebook-uri pentru slăbit, sarcină și alăptare, dar și cărți pentru copii. Optați pentru un mod de viață mai sănătos cu NutriFitUp.

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

  • Redirecționarea către magazin

    Redirecționarea a avut loc cu succes.

  • Cumpărături în magazin

    Cumpărați produsul ales de dvs.

  • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

    De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul NutriFitUp.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă