Despre magazinul Mega Volum

Magazinul online MegaVolum comercializează produse profesionale de bărbierit și îngrijirea părului, precum și extensii din păr natural.

MegaVolum este unic importator New Gummy Professional Barber Products.

Marca Gummy Professional include produse pentru coafarea părului, îngrijirea părului, pentru bărbierit și după bărbierit și produse de îngrijire personală.

Formula New Gummy Professional utilizată în aceste produse este dezvoltată după un lung proces de cercetare în conformitate cu standardele Uniunii Europene și a fost certificată de OBELIS Belgia în conformitate cu reglementările UE.

Oferta magazinului Mega Volum

Selecția MegaVolum cuprinde produse profesionale barber, extensii din păr natural100%, cozi din păr natural, bretoane din păr natural, accesorii extensii.

Imagine

Alături de produse de bărbierit precum brici de unică folosință, creion stiptic, cremă, gel de bărbierit sau colonie, veți găsi balsam,ceară pentru barbă și mustață, ser de barbă sau ulei de barbă Gummy Pro.

Femeile care își doresc un păr bogat, sănătos și strălucitor pot alege dintr-o varietate de extensii de păr, în texturi și culori diferite, acestea putând fi vopsite și coafate, în funcție de personalitatea și dorința fiecăreia.

De asemenea puteți alege lungimea și tipul de extensii care vi se potrivește: extensii cusute, microring, cheratina, clip-on, flip-in.

Cozile de păr natural pot fi alese, de asemenea, în funcție de lungimea dorită: cozi de păr natural 40cm /90gr, cozi de păr natural 50cm / 100gr, cozi de păr natural 60cm /100gr, cozi de păr natural 50cm /140gr, cozi de păr natural 60cm /140gr.

Puteți alege bretoane de păr natural roşcat, burgundy, roșu aprins, șaten natural, șaten luminos, cappuccino, șaten deschis, blond mediu, blond deschis, metalic silver, în funcție de preferințe.

Pe site mai puteți cumpăra o serie de accesorii pentru extensii și produse de îngrijire a părului Gummy Pro, de la șampon, gel de păr și fixativ la ceara de păr si pudră pentru volum sau apă tonică pentru păr.

Modalități de plată și livrare

Pentru produsele achiziționate în magazinul MegaVolum plata se poate face ramburs, direct către agentul firmei de curierat la preluarea coletului și prin transfer bancar, pe baza facturii proforme, la orice bancă.

Termenul de livrare este de circa 24/48 de ore pe teritoriul României, socotit de la data preluării comenzii, prin curier rapid.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau "bani înapoi" reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Mega Volum

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul MegaVolum și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati magazinul online MegaVolum accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Imagine

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Mega Volum

Produse profesionale barbershop și extensii din păr natural, calitate remy, la prețuri incredibile. Alege MegaVolum pentru extensii microring, cheratina, clip-on, flip-in și peruci de calitate superioară.

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

  • Redirecționarea către magazin

    Redirecționarea a avut loc cu succes.

  • Cumpărături în magazin

    Cumpărați produsul ales de dvs.

  • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

    De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Mega Volum.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă