MCMUSIC

Despre magazinul MCMUSIC

Magazinul online MCMUSIC oferă celor pasionați de sunetul muzicii instrumente muzicale, echipamente audio și accesorii de la branduri consacrate în industria muzicală. Muzicienii amatori și profesioniști pot beneficia de mega-oferte, reduceri, noutăți, carduri cadou, recomandări și servicii de reparații pentru bunurile în garanție.

Povestea MCMUSIC

Magazinul online MCMUSIC este operat de compania M&C Musical Instruments Distributor SRL, înființată în 1997.

Compania a adus pe piața autohtonă branduri precum Korg, Vox, Ibanez, Tama, Marshall, Peavey, Casio, Takamine, PRS, Seymour Duncan, Samson, Kurzweil, Orange, GHS, Mooer, Darkglass sau Vintage. Deține un lanț propriu de 11 magazine, în curs permanent de dezvoltare, o rețea de dealeri în întreaga țară, precum și un magazin online conceput la un standard garantat să satisfacă orice pretenții.

Oricând puteți suna la 021 456 12 90 și veți vorbi cu un specialist care cunoaște toate produsele din ofertă și vă poate răspunde la întrebări, pentru că toți angajații cânta la un instrument sau au măcar o voce deosebită. Echipa tânără și motivată este o famile strâns unită de chitariști, basiști, bateriști, clăpari, DJ și ingineri de sunet. Pentru că în timpul liber sunt în sala de repetiții sau pe scenă, la fel ca dvs., sunt prezenți la toate târgurile importante din lume și la curent cu toate noile apariții, puteți primi oricând un sfat bazat pe experiență.

Magazine fizice și contact

M&C Musical Instruments Distributor SRL cu sediul în București, Splaiul Unirii nr. 39, Bl. M12, sector 3, 030125, telefon +40 21 456 12 90, email office@mcmusic.ro deține 11 magazine tradiționale, dintre care vă prezentăm câteva.

Imagine

GUITAR CENTER BUCUREȘTI - Strada Ion Câmpineanu, nr. 5, Sector 1, București

Informații de contact: 0722 290 321, 021 310 02 18

0722 633 308, bucuresti1@mcmusic.ro

Program: Luni -Vineri: 10:30 - 18:30, Sâmbătă: 10:30 - 14:30, Duminică Închis

MAGAZIN BACĂU - Str. Nicolae Bălcescu nr. 12, parter, Bacău

Informații de contact: 0732 145 377, 0234 512 349, bacau@mcmusic.ro

Program: Luni -Vineri: 10:00 - 18:00, Sâmbătă: 10:00 - 14:00, Duminică Închis

MAGAZIN CRAIOVA - Str. A. I. Cuza nr. 5, bloc ROMARTA, Craiova

Informații de contact: 0722 154 385, 0351 228 011, craiova@mcmusic.ro

Program: Luni -Vineri: 10:00 - 18:00, Sâmbătă: 10:00 - 14:00, Duminică Închis

Oferta magazinului online MCMUSIC

Pe site-ul magazinului găsiți mii de produse în următoarele categorii:

 • Chitară/Bass: chitare, inclusiv pentru stângaci, ukulele, chitare bass, amplificatoare instrumente muzicale, instrumente traditionale, corzi, efecte de sunet, huse, acordoare și metronoame, sisteme wireless chitară, accesorii chitară

  Instrumente cu clape


 • Clape/Piane: piane Digitale, aranjor profesional, sintetizatoare, orgi cu auto-acompaniament, MIDI, amplificatoare orgă, stative și scaune, huse și case, instrumente cu clape, accesorii instrumente cu clape

 • Tobe/ Percuție: tobe, cinele, fețe de tobă, bețe percuție, pad antrenament percuție, hardware tobe, instrumente de percuție, piese schimb tobe

 • Orchestră: instrumente cu arcuș, instrumente de suflat, corzi instrumente cu arcuș, ancii, accesorii instrumente orchestră

 • PA/DJ: mixere, boxe, amplificatoare și procesoare, DJ, căști DJ, stative și rack-uri PA/DJ, cărucioare de transport echipament, conectică

 • Studio: microfoane, monitoare studio, recordere, căști, controlere de studio, software studio, procesoare studio, interfețe, wireless, podcast/stream, stative și rack-uri studio, mobilier de studio, accesorii studio, conectică

 • Microfoane: microfoane dinamice, microfon condenser, echipamente wireless muzicale, pachete microfoane, cabluri microfoane, stative microfoane, accesorii microfon, microfoane USB

 • Manuale: Metoda de pian, Metoda de chitară, Metoda de tobe

 • Accesorii: pentru chitară, bas, pentru clape, piane, pentru tobe, percuție, acordoare și metronoame, pentru orchestră, pentru microfoane, pentru PA/DJ, pentru studio, cadouri, îmbrăcăminte, rucsaci, lumini LED, conectică

 • Piese de schimb: piese schimb pentru chitară, piese schimb pentru instrumente cu clape, piese schimb pentru tobe/percuție

Imagine

În calitate de distribuitor autorizat de către furnizorii pe care îi reprezintă, MCMUSIC efectuează reparații, până la cele mai complexe, asupra tuturor produselor pe care le comercializează.

Oricând veți apela departamentul de service, veți putea discuta cu o persoană specializată, pentru soluționarea problemei pe care o întâmpinați.

Serviciul de reparații poate fi contactat de luni până vineri, orele 10:00 – 18:00 pentru a stabili o programare a intervenției în service, fie la sediul din Calea Rahovei, la numărul 0732 222 395 sau direct prin email, la adresa service@mcmusic.ro

Adresa departament service: Calea Rahovei nr. 266-268, sector 5, 050912, București, Electromagnetica Business Park, corpul 1, cam 02.

Modalități de plată și livrare

Plata produselor comandate de pe site se poate realiza:

 • ramburs

 • prin bancă (ordin de plată sau foaie de varsământ)

 • online integral prin card bancar

 • online în rate prin card de cumpărături Raiffeisen Bank, Star BT, BRD Finance

Livrarea produselor se face prin firme de curierat rapid, la adresa specificată de client. În măsura în care condițiile (meteo, starea drumurilor etc) o permit, produsele se livrează a două zi după confirmarea comenzii sau a plății (pentru plata prin banca). M&C Musical Instruments Distributor SRL nu este răspunzătoare pentru eventualele întârzieri datorate terțelor persoane.

Livrarea produselor se face în zilele de Luni-Vineri până la ora 15:30 și Sâmbătă până la ora 12:00. Nu se fac livrări Duminică.

Toate produsele comandate sunt asigurate integral la transport.

În cazul produselor marcate cu semnul Free Shipping, costurile de transport sunt suportate integral de către M&C Musical Instruments Distributor SRL, atât timp cât valoarea comenzii depășește 250 Lei. 

Politica de retur

Produsele care fac obiectul comenzilor încheiate online pot fi returnate, fără invocarea vreunui motiv într-un termen de 14 zile de la data primirii acestora. Puteți completa pe site Formularul de Retur.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Vă recomandam păstrarea ambalajului original pentru protejarea integritații produselor. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat.

Contravaloarea produsului se rambursează în maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informării MCMUSIC.ro de către Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract și acceptarea returului.

MCMUSIC.ro va putea amâna rambursarea contravalorii produsului până la primirea produsului vândut sau până la primirea unei dovezi conform căreia acesta a fost expediat, în cazul în care MCMUSIC.ro nu s-a oferit să recupereze produsul.

Programul de loialitate

Rolul programului este de a răsplăti clienții prin oferirea de puncte de fidelitate ce pot fi transformate în vouchere de discount la comenzile viitoare.

Programul funcționează astfel:

 • pentru fiecare comandă online se acordă un număr de puncte de fidelitate, echivalentul a 2% din valoarea comenzii.

 • fiecare punct de fidelitate valoarează 0.2 Lei. (Ex: 100 puncte = 20 Lei)

 • punctele dobândite devin active la 14 zile de la finalizarea comenzii și pot fi regăsite în contul de client - (în cazul în care comanda este returnată în intervalul celor 14 zile - punctele de fidelitate vor deveni indisponibile). Comenzile ce vor avea o valoare de minim 250 RON după aplicarea voucherului, vor beneficia de transport gratuit. În cazul în care aplicarea voucherului aduce totalul comenzii sub pragul de 250 RON, vor fi aplicate taxe de transport.

 • punctele vor putea fi folosite doar la comenzi de minim 100 LEI

 • înainte de finalizarea unei comenzi, se va afișa numărul de puncte aferent sumei totale:

  Afisarea punctelor de loialitate

  Cum se folosesc punctele de fidelitate

În contul de client, la secțiunea "Punctele mele de fidelitate", puteți găsi toate punctele acumulate până în prezent.

Punctele de fidelitate vor putea fi convertite într-un voucher de discount doar după 14 zile de la validarea comenzii și efectuarea plății. Apăsați butonul "Transformă punctele mele într-un cupon de ..." și alegeți suma dorită.

La urmatoarea comandă veți putea folosi voucherul de discount introducând codul acestuia în căsuța voucher din pagina de comandă. Pentru a folosi codul de discount este obligatoriu sa fiți autentificat în cont.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau "bani înapoi" reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în MCMUSIC

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul MCMUSIC și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati magazinul online MCMUSIC accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Imagine

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre MCMUSIC

MCMUSIC oferă muzicienilor amatori și profesioniști instrumente muzicale și echipamente audio marca Vox, Korg, Ibanez, Tama, Marshall, Peavey, Casio, Takamine, PRS, Seymour Duncan, Samson, Kurzweil, Orange, GHS, Mooer, Darkglass sau Vintage. Puteți cumpăra, pentru începători sau avansați, instrumente cu clape, pentru orchestră, chitare, tobe, percuție, echipamente pentru DJ sau manuale muzicale și accesorii la prețuri avantajoase.

Categoria magazinului

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul MCMUSIC.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă